מה דעתכם על זה?

salt of earth

New member
מה דעתכם על זה?

במקרה נתקלתי בידיעה הזו, מדובר משפט שהתנהל נגד מנהיגי כנסייה נוצרית שנוייה במחלוקת הטוענת כי היא בפטיסטית אבל אין לה קשר לאיחוד הכנסיות הבפטיסטיות בארה"ב והרבה מהם מתנערים ממנה... היא מבוקרת ונחשבת כמעודדת שנאה נגד הומסקסואלים, קתולים, יהודים, מוסלמים, אני חושבת שגם ראיתי ראיון של חברת ומנהיגה בקהילה הזאת ברשת פוקס אחרי שהפגינה בלוויות של חיילים אמריקאיים והם שמחו על מותם מול המשפחות שלהם כי "אלוהים שונא את אמריקה" (האתר שלהם נקרא כך)... אגב מדובר על כנסייה של כמה חברים בודדים, אולי מורכבות רק משתי משפחות, אז ברור שמדובר בעשבים שוטים ופנטיים. לפני כמה זמן בהלוויה של חייל אמריקאי הומוסקסואל הם הופיעו עם כרזות להלוויה שלו שמותו בעירק היה עונש מאלוהים על חטאיו וכי הוא בטח נשרף בגיהינום. משפחת החייל תבעה אותם וכעת הם חייבים לשלם להם פיצויים בסך 10.9 מליון דולר. חיפשתי עליהם קצת בויקי וזה כמה ציטוטים מהאתר שלהם:
About Catholics, he says "They're mean. Mean as Hell. Headed for Hell. The meanest, most hateful people on Earth." The day after the death of Pope John Paul II, Phelps held a service to "celebrate his entrance into Hell", during which he boasted, "You don't think he split Hell wide open? We're the only ones telling the truth about that son of a bitch!"​
http://en.wikipedia.org/wiki/Westboro_Baptist_Church ויש עוד ציטוטים מזעזעים משם וזה מביש שדברים כאלה מגיעים מאנשים הטוענים להיותם נוצרים
עכשיו דעתי האישית: זה שאנחנו חולקים על אורח חייהם של ההומוסקסואלים כי בעיני אלוהים קשר כזה הוא מגונה, אבל מי אנחנו בכלל שנקבע מי הולך לגיהינום ומי לא. היחיד שקובע זאת זה ישוע באחרית הימים, חוץ מזה גם אם הם מתנגדים לאותה קבוצה אז קצת התחשבות לא תזיק, הם יכולים להגביר מודעות, אבל להופיע בהלוויה של אותו חייל כשהמשפחה שלו מתאבלת ולומר דברים כאלה מזעזעים זה פשוט בלתי ייתפס וזאת התנהגות שמביישת כל נוצרי. הבעיה שלי היא פחות עם הקבוצה התמהונית הזאת שהיא שולית ויותר עם הדעה של האתר ממנו קראתי את הידיעה הביא את הציטוט שאמר ישוע על כך שהכנסייה תהיה נרדפת, קצת קשה לי להבין זאת, שהרי נרדפים הם בטוח לא, אף אחד לא מנע מהם להתנגד לתופעת ההומוסקסואליות, הם נתבעו על פגיעה בנפש. הרי מי כמונו הנוצרים המזרחיים שהכנסייה שלנו אולי עברה את הרדיפה הכי גדולה שיש מבינים כמה הפסוק הזה מהותי וכמה שישוע צדק כאשר אמר שירדפו אותכם, קצת קשה לי לראות את החיבור בין הפסוק הזה לבין אותם חבורה.

lion 7

New member
זאת כנסייה ?נדמה כאלה עברו מהעולם

שימי לב שהיא מתקראת כנסיה הקוראת לדין ולשפוט אחרים, המנוגד לדברי ישוע במתי 7 : 1-3 : 1 لا تدينوا لكي لا تدانوا 7: 2 لانكم بالدينونة التي بها تدينون تدانون و بالكيل الذي به تكيلون يكال لكم 7: 3 و لماذا تنظر القذى الذي في عين اخيك و اما الخشبة التي في عينك فلا تفطن لها אל-תשפטו למען אשר לא תשפטו: 2 כי במשפט אשר אתם שפטים תשפטו ובמדה אשר אתם מדדים ימד לכם: 3 ולמה זה תראה את-הקיסם בעין אחיך ואל-הקורה אשר בעינך לא תביט כאלה פסוקים נעלמו מעינם,נציגת ה"כנסיה אם אפשר לתאר זוועות כאלה כנסיה" היא בחוצפה מצטטת פסוקים, נו באמת, בכלל אני לא מתפלא שבשם הנצרות ישנה כנסיה של השטן שנאת האחר והשונה ממך, לא הדרך של הבפטיסטים, הם מתקראים בפטיסטים מערביים westerrn baptist church, כביכול הבפטיסטים מתנערים מהדיינים שלקחו את משפט אלוהים לידיהם, בכדי לדון אחרים, כנראה הפסוק המדבר של hשוע, עומדים בשער הגן עדן, הם לא נכנסים ולא מתירים לאחרים להכנס, נביאי שקר שכל תורתם היא שנאה למה בעצם אתם שופטים את ההומסקסואלים ואחרים?, במקום להתפלל להם למען ראיה אמיתית בחברה, ישר שופטים אותם, או להפיץ דברים חיוביים, במקום לכתוב על השלטים אלוהים שמח במותם, או זה משפט אלוהים, מה לעשות עם עשבים שוטים או נביאי שקר, שכל תורתם היא ראיונות והלל ארצי חולף, בעצם גם ההתערבות בפוליטיקה היא מנוגדת לרוח הנצרות הבפטיסטית האמינה, ולנצרות בכלל בוא נראה מה אנחנו באמת: כתוב שישוע חיפש אותנו בין מזבלות העולם, בכדי שיהיה לנו חיים אחרים,ובמקום להיות עבדים, בחסד ישוע קיבלנו תואר בני אלוהים אז מה שכחו את העבר שלהם?, או משום מה הם אינם בשום פנים ואופן בפטיסטים, אותי זה מבייש בארה"ב יש חופש דתי וחופש ביטוי, וכל יום תראה איזה קבוצה מתארגנת לפתוח כנסיה לטוב ולרע איך שראינו אין לבפטיסטים או זרמים פרוטסטנטים, מנהיג רוחני, לכן קשה לאבחן בין הטוב לרע, בניגוד לזרם הקתולי שיש לא אבא דברים עם חסרון בזרמים אלה, כאשר עוברים את הגבול, תודה לאת שהם מיעוט

salt of earth

New member
צודק ליון

ולכן הזכרתי את העובדה שהם כביכול טוענים לשם "westerrn baptist church" אבל הם לא חברים באיחוד הכנסיות הבפטיסטיות ועל כן כנראה שהבפטיסטים לא מכירים בהם ואין להם קשר אליהם והיה לי חשוב להזכיר זאת. אני יודעת שמדובר בתמהונים, ואם צפית בראיון בפוקס ניוז אז המרואיין אומר לבחורה שכולה מדובר על כנסייה הכוללת את אבא שלה, אמא שלה, האחים שלה, והמשפחה שלה והדודים שלה... כלומר מדובר בעשבים שוטים. ואתה צודק לגבי ארה"ב, לא פלא שיש שם כאלפי זרמים וכנסיות שאני אפילו לא יודעת איך הם נקראים. אין שום הצדקה לקבוצה שכזאת, אבל מילא עליהם אפשר לומר שהם שופטים והם מפיצים שנאה אבל אבל אני עדיין לא מבינה את התגובה של האתר הזה שכאילו "מרחם עליהם" וטוען לרדיפתם בגלל שהם נתבעו
יעני شتان بين اضطهاد المسيحيين الشرقيين على مر التاريخ والذي ما زال جاريا في العراق وبين "إضطهاد" هذه المجموعة التي نحرض على العنف

lion 7

New member
גם מינות בנצרות הקדומה

מינות=هراطقة , נרדפו ביחד עם הנוצרים האמיתיים, כאילו דה, כאילו הם באמת צודקים במצרים ובאירן נרדפו קבוצות כמו עדי יהווה , כמו שיש צרות כאלה על ראשי המאמינים בסין למשל ובעירק אז הרדיפות גם מחזקת את תורתם המזוייפת, בפסוקים בחזון יוחנן, ישוע יפריד בין הטוב לרע, הרע שגדל בין שדות החיטה ויאמר להם : "תלכו מפני ....." וזו בעצם בעייה קשה שאי אפשר להבחין גם במשפחה המאמינה, ילדים שגדלו בין הורים מאמינים, ילדים לא יודעים אם הם עושים את האמת או שעברו את הגבול ואת העדר לכן צריך באופן אישי כל אחד לעשות חישוב נפש וחושבין בינו לבין הבורא על סמך הכתובים ורוח אלוהים תזכרי תורת האריאניים الاريوسية שמי עשו צרות בועידת ניקיה, הפטריארך של אלכסנדריה היה אדם משכמו ומעלה, והביא תורה מוזרה, על מיקום הבן בשילוש, הוא היה אדם שהיו לו מעריצים, בעל דמות נפלאה, מה לעשות שדיעותיו הביאו מדון והרבה צרות ישנם קבוצת הקטריים الكاثريون, קבוצה שחיה במאה ה12-13 ( מהראש) והם היו אנשים למופת, הם אימצו רעיון פרסי דואלי גנוסטי מהמאה השנייה المانية מינות לא ידןעה בין רבים,, נרדפו קשות על ידי הדומינקנים בתקופת הימים השחורים שעברה על אירופה הקתולית ( במשך אלף שנה) עד להופעת הרפורמים), נכחדו, לא זה ולא זה, אבל יד הגורל, או אלוהים מתיר דברים כאלה לקרות מביאה דברים כאלה על מנת שאנו נקבל את הרעיון המרכזי, על מגש מכסף...

salt of earth

New member
כמובן כשרדיפה זה לא אומר שהם צודקים

לא לזה התכוונתי כאשר התייחסתי לאבותינו הנוצרים
תודה על המידע שהוספת, זה משהו חדש לי במיוחד הקטריים

למעלה