מה דעתכם על זה ?

tali KS

New member
כשמכניסה תמונה מקבל את הניק הישן

שלי, נו שויין.

MARMELAD

New member
נגיד:

איזה יופי שהבאת את התמונה הזאת לפה, ממש מה שהיינו צריכים.

tali KS

New member
זו לא הבעיה שלי שאתה לא יודע

כיצד להתמודד עם דעות של אחרים.

NYboy

New member
שוב עם הפוליטיקה ../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif

MARMELAD

New member
לא, זאת הבעייה שלך

סיכמנו שאנחנו לא רוצים פוליטקיה בפורום, ואני בטוח שעדי תמחק את ההודעה הזאת, ככה שכל הדיון הזה מיותר. (דרך אגב, זה לא שאני לא יודע להתמודד עם דיעות של אחרים. זה פשוט שהדעה שלך לא מעניינת אותי, ועל פי הדיונים שהיו כאן בזמן האחרון, גם לא את שאר חברי הפורום)

tali KS

New member
מענין שבעבר היה לך מאוד נח להשמיע

את דעותיך הפוליטיות, עד שהצלחת לריב ולהרגיז את מרבית חברי הפורום. וכתוצאה מכך כרגע לא ניתן להעלות שום נושא פוליטי בצורה בוגרת ?? צר לי, לא ראיתי שום הכרזה של מנהלת הפורום בעניין, וגם אם פספסתי ואכן קיימת הגבלה כזו. ממש צר לי. ועוד עצה שאתה לא חייב לקבל, במידה ויש נושא שמעצבן אותך מאיזשהי סיבה אתה לא חייב להגיב לגביו.

טלי, בפירוש היה פה דיון על כן או לא

פוליטיקה בפורום. זה היה מעט לפני שעדי נכנסה לתפקידה. רוב מי שלקח בו חלק היה בעד המנעות מפוליטיקה בפורום. לא חסרות במות לענין הזה, גם מימין וגם משמאל. עשי עמנו חסד ושימרי אותנו מהדיונים האלה.

תסלחו לי כולם....

אבל לא ברור לי בכלל למה אתם חושבים שזאת פוליטיקה, אני דווקא חושבת שזה אחלה שטלי שמה את התמונה הזאת, קצת גאווה ישראלית לא הזיקה לאף אחד. איפה בדיוק יש פה פוליטיקה, זה משנה אם אני ימין או שמאל בשביל להתגאות בחייל הישראלי הזה שנוהג בהומניות רבה (ולא משנה מה אני חושבת שצריך היה לעשות למחבל, לחייל, לראש הממשלה או מי שלא יהיה). מרוב פחד אנחנו שופכים פה את התינוק עם המים ומפספסים דיונים מעניינים. אפרת

tali KS

New member
ובאמת קיבלתי את התמונה הזו

במייל מידיד שלי מאוסטרליה ששלח אותה להרבה אנשים ומטרתה הייתה להציג את ישראל בגישה חיובית לעומת מה שהרבה אנשים חושבים לגבינו. אפילו פעם אחת לא פרסמתי את דעתי הפוליטית או לא כיבדתי בדברי את חברי הפורום לגבי דעתם האישית, בכל נושא (למעט אלו שטרחו לפגוע בי) !! נמאס !

MARMELAD

New member
תעשי לי טובה

תמונה של חייל עם נשק שלידו שני ערבים כפותים עם כיסוי על העיניים זה לא בדיוק הצגה של הומניות. טוב שלא הראו ילד ערבי עם כדור בעין שחייל מביא לו סוכריה. וכן, באמת נמאס. תפנימי.

tali KS

New member
מבטיחה להשתדל אם תבטיח שלא לתת לנו

עוד מכתב פרידה קורע לב.

MARMELAD

New member
חן חן

אני באמת אשתדל (למרות שאני מנסה לרשום כמה שיותר מכתבי פרישה - בקרוב יוצא ספר בהוצאת ידיעות אחרונות - "מכתבי פרישה ופילוסופיה בשקל".)

nirnir1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif../images/Emo22.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

למעלה