מה דעתכם על זה?

צריך ללמוד מטעויות העבר

אני מקווה מאוד שהדת אכן תחזור להיות כדרך חיים. אצלנו בנצרות לא קשה להיות אדם דתי, לא צריך לוותר על אורח חיים מודרני כדי להיות דתי ואפילו קשה להבדיל בצורה בין אדם דתי לאדם חילוני, ההבדל הוא בדרך החיים, אדם דתי לוקח את הספר הקדוש כמדריכו בחיים, הוא מתייעץ איתו, ופונה אליו בכל צרה. לכן אין לי ספק שעולם קרוב לדת הוא עולם טוב יותר. הבעיה כאן היא הקשר בין הדת לפוליטיקה, יש לנתק באופן מוחלט בין דת לפוליטיקה, הדת יש לה מקום של כבוד ואסור שהיא תתלכלך בבוץ הפוליטי. יש ללמוד מטעויות העבר, שכשבמדינות שלטו אנשי דת, זה גרם למלחמות מיותרות ולהרס וריחוק האנשים מהדת. כמו כן שליטה דתית במדינה גורמת לקיצוניות דתית ולאפליה דתית וזה מגדיל את האויבות הבין הדתית. מקומה של הדת והתפילה היא בכנסיה, בבית כנסת ובמסגד ולא בבית הפרלמנט.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלפי הרבה מטיפים לדת ברחבי העולם..

אנו כבר בזמנים האחרונים, ושעון העצר רץ ומתקרב לסוף... אך איננו יכולים לדעת תאריך או מועד כי את זה רק אלוהים ידע
כתוב כי בזמנים האחרונים אלוהים ישפוך מרוח הקודש על הבנים והבנות, ונראה תקומה גדולה בכניסיות, נראה רבים שנטבלים ברוחה קודש, בעלי נבואות, וכשרונות ריפוי, וחזונות, ואני רואה תופעה זו מתחזקת לאחרונה וסטטיסטיקות מאירופה והמזרח הרחוק מראות שאלפים מאמינים מדי שבוע ויום..
אני חושבת שהאנשים כלכך קרובים מאי פעם לרוחניות ולדרכי שמיים, ולכן כל הרוע גדל האסונות טבע, השטן נלחם בכל הכוח, אך השטן מובס והוא אוייב חלש כי אנו עומדים עם כוח רוחה קודש ודם ישוע המשיח שרמס אותו לפני אלפיים שנה, ובשם ישוע אנו תמיד ננצח אותו והתקומה בכניסיות תגדל והעולם כולו ידע מי הוא ישוע המשיח,יתברך שמו לעד

למעלה