מה דעתכם על ה- nikon coolpix 3100 ?

סנטה

New member
מה דעתכם על ה- nikon coolpix 3100 ?

בתור מצלמה לחובבים ולחיילים ובהשוואה ל canon a70

idohal

New member
עדיף את ה A70 היא גם איכותית יותר

בסקירות ויש לה אפשרויות רבות יותר

ted

New member
עניתי וזה התאייד משום מה

ה 3100 בובה של מצלמה מנסיון אישי. יש לנו כזו בבית והילדים נהנים מאוד ממנה. היא קטנה, איכותית, נכנסת לכיס, חסכנית בסוללות, מפיקה צילומים מצויינים כשיש אור טוב. הפלש שלה חלש כמו שאר המצלמות בקטגוריה. היא אוטומטית לגמרי, ועושה מה שהיא רוצה. אפשר רק לכוון SCENES אם רוצים. בתי חזרה מפולין וצילמה בה בשבוע למעלה מ 600 תמונות. אולי 10 התפספסו. הקנון גדולה יותר, לא נכנסת באותה קלות לכיס אך מאפשרת גם שליטה ידנית. אם אתה רוצה גם להתעסק קצת עם הפרמטרים של המצלמה, היא מתאימה לזה.

havlaz

New member
ואיך יצאו לה התמונות?

יש לה עתיד כמו לאבא?

ted

New member
עובר בגנים. כשאחזור אעלה כמה

תמונות שלה - ברשותה כמובן. עין טובה יש לה.

נאדו

New member
ועוד משהו...

זה הייתי אני שהתעניינתי בNIKON 3100 לפני איזה חודש או יותר....יכולתי להשיג את המצלמה בזול מאוד מאוד...אבל אחרי שחקרתי, קראתי המון המון, דיברתי עם המון אנשים, ניסיתי בנוסף לכל, צילמתי וראיתי תמונות....הגעתי למסקנה ברורה מאוד! - Canon לוקחת את הNIKON...בכיס הקצת פחות קטנה שלה :) בכל מקרה....אני הולך לקנות עכשיו בטוח את הקנון אפילו שזה עולה לי קרוב ל1000 יותר + אביזרים ויכולתי להשיג את הNIKON בזול...אחרי הכל..המצלמה הולכת להיות אצלי הרבה זמן וכדאי משהו טוב ואמין! באמת כדאי להקשיב לי אחרי שהקדשתי איזה שעה כל יום בדיוק ל2 המצלמות האלה! אגב....אפשר לקנות באיזה משרד באילת את הקנון ב1700 אם לא בא לך חו"ל

למעלה