מה דעתכם על התפקדות?

Jen74

New member
מה דעתכם על התפקדות?

מי שרוצה שיכתוב על עצמו כמה פרטים כמו גיל, מאיפה בארץ (מספיק גם לכתוב מרכז צפון או דרום), תחביבים, איזה עוד פורומים אתם משתתפים. דברים כאלה.

עדנונית

New member
אניי{1} חחח

שם: עדן/עדנונית גיל: 17 וחצי בערך ובפורום גם ווסטלייף השולט,הדורבנים מידי פעם ,היכל התרבות שירד כבר ובעייונים בפלורי

../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

טל.. בן 16.. אני מראשון
תחביבים זה מחשב , JAZZ הארנב בעיקר, לא לימודים, תפוז, ערבית וטלוויזיה (גם משחק וגם לצפות) אני בפורומים:
המומינים
ערבים
השמינייה
ו..פה זה הפורומים שאני הכי בולט בהם אבל בעיקרון אני באיזה 7..

סינטטית

New member
../images/Emo11.gif

אור 16 וחצי מנתניה :) תחביבים: מוזיקה, מוזיקה, מוזיקה!!! (מי אמר סינרגיה
), הופעות, טלויזיה (בעיקר הפיג'מות, והשמיניה..) , לנגן (פסנתר, גיטרה, ועל העצבים של אמא...) וזהו נראה לי... פורומים שאני עוד משתתפת זה הפורום הזה, הפורום של השמיניה (מידי פעם כזה...), סינרגיה, רוק ישראלי (יותר קוראת ממגיבה), וגם סינרגיה בהיידפארק... וזהו :)

../images/Emo203.gifנו טוב..

נופר. מאיזור השרון.. אוהבת מוזיקה, טלויזיה כמעט ולא. מנגנת על גיטרה וטיפה על אורגן. באיזה פורומים?
גרין דיי
אופנה אלטרנטיבית
שאלה קטנה
סקייטבורד. וזהו בעיקרון

אביבא

New member
אני../images/Emo98.gif ../images/Emo103.gif

שם::
אביה[שמי האמיתי]
עיר::רחובות
אחים::אח תאום ואחות גדולה
תחביבים::לרקוד,לשיר,לשמוע את הבקסטריט בויז,לשחות,לנגן בגיטרה..אמ,זהו נראה לי:$.
חוגים::[מה אתם רוצים היה לי משעמם
]אמ,אירובי,גיטרה והנוער העובד[זה לא בדיוק חוג..]
תמונה::
לא משו...:$

אביבא

New member
אוי איך שחכתי../images/Emo122.gif ../images/Emo103.gif

עוד פורומים שאני משתתפת בהם::
302
,150,67,27 ו-461

Jen74

New member
עכשיו אני../images/Emo3.gif

בת 31 וחצי, אמא לארבע בנות שבזכותן התחלתי לראות את הפיג'מות. מאזור השפלה. מנהלת גם את פורום קריוקי ושירה בציבור ואת פורום משפחות ברוכות ילדים. משתתפת גם בפורום אלביס פרסלי (בעבר גם ניהלתי את הפורום) ונמצאת בעוד כל מיני קומונות ופורומים שקשורים למוסיקה.

red mosquito

New member
אמ... אני ?

כולם קוראים לי ברי בת 17 מהמרכז חחח תחביבים? אמ... ניסור גופות. פורומים: זיהוי שירים, סאות' פארק, נו דאות' וגוון סטפני , ולפעמים גם שאלה קטנה... אייקון אהוב:
בהחלט זה...

גם מתפקד...

קוראים לי אבישי(למי שזוכר
), בן 17. תחביבים:כדורגל, רסלינג, וטלויזיה. מנהל בפורומים:מכבי חיפה, ומנג'ר. כותב בנוסף בפורומים:WWE, וכדורגל.

למעלה