מה דעתכם על השיר הזה?

עינתיתי

New member
מה דעתכם על השיר הזה?

(שיר זן לוותיקים ולחדשים בסוף זה קורה,השראה להמשיך בדרך) לכשיבוא המוות כמו דוב רעב בסתיו; כשיבוא המוות וייטול את כל המטבעות הזוהרים מארנקו כדי לקנות אותי, ויסגור את הארנק בטפיחה.... אני רוצה לעבור את מפתן הדלת מלאת סקרנות, תוהה: איך זה יהיה שם, בבית החושך? ולכן אני מתבוננת בכל הדברים כבאחוות אחים ואחיות ואני חושבת על כל דבר חי כעל פרח, נפוץ כחרצית בשדה, ויחיד ומיוחד כמוה... וכל גוף, אריה אמיץ, ומשהו יקר לאדמה. כשהכול ייגמר, אני רוצה לומר: כל חיי הייתי כלה, נשואה להשתאות. הייתי החתן, חובקת את העולם בזרועותי... מה דעתכם על הבית האחרון? איך הייתם מפרשים למה התכוונה המשוררת.. "כל חיי הייתי כלה... (אני הייתי מפרשת שמשוררת הייתה רוצה לומר שהייתה מאושרת כל חיי נשואה לפלאי הטבע, מאוהבת ביקום בכל מה שזז או נושם, הייתי החתן, חובקת.. מה דעתכם הפרוש? סתם מעניין אותי דעתכם. הלוואי שאנחנו נדע לקבל כך את המוות, רק המילה הזאת מעבירה בי צמרמורת.

darmha

New member
עינת יקירה../images/Emo24.gif

איזה שיר נפלא! לשאלתך: הייתי כלה נשואה להשתאות = DON'T KNOW MIND או לא יודעת או פתיחות מושלמת. היכולת להיות פתוח ולומד היא מה שהופכת את העולם הזה לגן עדן. הייתי חתן חובקת את העולם = אהבה גדולה חמלה גדולה תודה על השיר יקירה

למעלה