מה דעתכם על הסרט?

barrow wight

New member
בוא נספור כמה אצבעות יש לחבלן ממוצע

על יד אחת.... 1. מליין שבלעדיה לא היה סילמריל לארנדיל 2. לותיין שבלעדיה לא היה סילמריל לארנדיל 3. אלווינג שבלעדיה לא היה סילמריל לארנדיל 4. גאלאדריאל, ?need i say more 5. הלת, אותה אשת ברזל שהנהיגה את אנשיה באש ובמים. 6. איאוון, שכולם יודעים מה היא הצליחה לעשות מסתבר שלחבלנים ממוצעים לא קורות תאונות, ואפילו צומחת להם אצבע נוספת. ועכשיו ברצינות, אתה חושב שסופר שוביניסט היה נותן לאישה להרוג את אחד מהאויבים האיומים ביותר בספרו (תוך מניעת האפשרות הנ"ל מגברים "לא יהרגני גבר יילוד אישה")?, או נותן לאישה את הכוח, הכבוד, וההדר של גאלאדריאל?, שלא לדבר על הקטע עם הסילמריל!! בראיה של התקופה בה נכתב הספר, טולקין היה ליברלי מאוד!! בברכה אריאל

פרמיר

New member
מה ארוון כבר יכולה לעשות?

היא מועברת כמו חפץ מריוונדל ללוריין וחוזר חלילה, מחכה לארגורן, תופרת לו דגלים... מה ארגורן מצא בה לעזאזל, מלבד יופיה? לפי דעתי, איאווין מתאימה לו הרבה יותר...

Hermione HP

New member
לא נכון!*מה בנים מבינים ברומנטיקה?*

. אאווין לא אהבה אותו. היא העריצה אותו. יותר רצתה להיות מלכה מאשר להתחתן איתו. היא רק רצתה תהילה! אני חושבת שאם הוא היה עם אאווין הוא היה די סובל, בגלל שהיא לא אהבה אותו באמת... מה הוא מצא בה? הוא קודם כל התאהב ביופי שלה, שזה כפי שאאווין אהבה אותו (כלומר - אהבה שטחית) ואחר כך למד להכיר אותה... ואת האופי שלה. חוץ מזה, לדעתי אתם סתם משמיצים את ארוון. היא הייתה מאוד אמיצה. היא ידעה שהיא תמות, והיא יכלה לחיות לנצח (!), בארץ טובה יותר (!), אם קרובי משפחתה ואביה שהיא אהבה מאוד, והיא בחרה להשאר עם אהוב ליבה. יש הרבה סוגים של אומץ, וזה אחד מהם...

Luthien

New member
nope! אני ממחנה השזיף העצלן...

סתם סתם......כן.....אני שונאת אותה! אז מה שהיופי שלי מתגלם בה?!

פרמיר

New member
אם אני הייתי לותיין, הייתי

מתבייש בבת דמותי: לותיין עברה עם ברן בכל תלאותיו כדי שיוכלו להתאחד, וארוון ישבה בריוונדל ותפרה דגל לארגורן. שתתבייש לה!

Eowyn Galadriel

New member
שחקנית חלופית לארוון

לפי דעתי, למרות שכבר מאוחר, השחקנית המושלמת לארוון היא השחקנית הראשית מפרל הארבור(שאת שמה אני לא זוכרת) דרך אגב, חסר לג´קסון שהוא יוריד מערכה של דמותה של אאווין...

Luthien

New member
אני חושבת שקוראים לה קייט בקינסוויל

או משהו כזה..... אני גם חושבת שהיא מתאימה לתפקיד...משהו בפרצוף שלה....יותר טובה מליב טיילר (לא טיילור)זה בטוח........

vddany

New member
חבל../images/Emo4.gif

ראיתי בתכנית שתעדה את עשיית הסרט שהבמאי קרא את הספר עשרות פעמים, אני לא מתלונן על הקטעים שהוציאו אבל למה לעזאזל היו צריכים להכניס את ליב טיילור לקטעים שלא נוצרו לה( אז מה אם היא נראת טוב) אני חושב ש מספר האנשים שצפו בסרט לא היה משתנה אם היא לא הייתה . ועוד דבר: כשהחבורה עומדת לפני מוריה מאיפה הוא הקריץ את השאלה של פרודו איך אומרים חבר? נראה לי שג´קסון פשוט חשב שהוא יכול לשפר את ה עלילה וזה דבר בלתי אפשרי אז באמת חבל שהוא לא קרא עוד פעם אחת...

Nomaed Dominus

New member
כן, גם לי הפריע הקטע של MORIA

באמת שזה היה מיותר, ולא תרם לשום דבר טוב

עוד דברים מעצבנים בסרט

קרב המכשפים שנראה כמו קרב בין אבירי ג´די. גלורפינדל נעלם. מועצת הטבעת מחופפת ביותר. שוב - טום בומבדיל!!!! הבריחה של פרודו - אין בריחה!!! היציאה הייתה מתוכננת. אין ארוחת ערב עם פטריות שלאחריה ישנה הסעה למעבורת. הקטע בעיר קצר מדי- לא מספיקים להכיר את האנשים - זה אולי בגלל שלא יהיה את טיהור הפלך (קראתי על זה כאן אני מקווה שזה לא נכון. זה כל מה שאני זוכר כרגע- והיו עוד. ותגידו - האם נכונה השמועה שמסתובב ברשת החלק השני שהבריחו אותו או משהו כזה?

למעלה