מה דעתכם על הנ"ל ?

מילה1

New member
במבט ראשון...

נראה שילוב נרקיסי+רפורמטורי+ אימפולסיבי שמשתדל לרסן את עצמו ולהיות טוב יותר ותורם לחברה, לתקן דרכיו. יש גם יכולת ורצון נתינה לזולת (קערים משמאילים רחבים) והרגשת נותן-חסות, אך גם קבעון בדעותיו (ראש ל), כלומר- במקום ראשון נמצא הוא עצמו והוא ממש "מלא מעצמו". כושר דיבור, פאתוס ויכולת דמגוגית (ראו הגדלות אותיות והדגשת לחץ פתאומית - הרמת הקול במילה "לא". זהו, בלי להתעמק יותר מדי, אשמח לשמוע מה אומרים אחרים. ביי, מחר אני בלונה-פארק כנראה (אם לא אמצא "קורבן" אחר להטיל עליו את המשימה לקחת את צאצא-הזקונים לפרוק אנרגיה)

מילה1

New member
בפעם הבא באמת אודיע לך...

כי בינתיים מצאתי קורבן טבעי יותר - אביו של הילד... במחשבה שניה- אולי יותר מתאים שתקחי ללונה פארק את הבן הגדול שלי (הוא חייל- חובש, בן 19, ובהחלט יודע לשמור על בנות)... אם הוא יראה את ההודעה הזאת, הוא מפטר אותי מתפקיד אימו,בגלל שאני מנסה לשדך לו שידוכים (אוי לא! - הנה עוד הוכחה שאני "דודל'ה יכנעית" כמו שאני משתקפת בציור העץ שלי). אז נקוה שהוא יהיה עייף מדי בסופשבוע מלהיכנס לאינטרנט ובטח לא לפורום ה"מעופפים" הגרפולוגים כפי שהוא מכנה אותנו. אז ביי בינתיים.

זה בסדר...

אמא פולניה יש לכל אחד... גם אותי מנסים לשדך גם כשאני משודכת ... מעופפים גרפולוגים? אני רק מעופפת לא גרפולוגית...

הקטע הנרקיסטי מאד מעניין, לפני כמה

ימים, במסגרת ניחום אבלים יצא לי לשבת ליד סגן השר והח"כ לשעבר אבי יחזקאל, ושוחחנו, יותר נכון הוא שוחח על תחושות פוליטיקאי שקצצו לו את סממני הבמה, השררה והכח. הוא סבור שמרבית הפוליטיקאים הם נרקיסטיים ביסודם. כנראה שלא רק פוליטיקאים, הנה גם זה והוא לא! מה שכתבת נראה לי יפה וקולע ונראה מה יעלו גם אחרים בחכתם.

טוב קחו רמז, זה שחקן תיאטרון מוכר.

מעניין אם רואים תכונות כגון אלה, ועוד, שצריכים להיות בשחקן: צלול וברור ? זכרון ? משכנע ? נוכחות ? נכונות לעבודה מאומצת ? כושר דראמטי ? רגיש ? חכם ? מבחין ? אוהב/נהנה להופיע ? חש דג על הבמה ? מה סוג התפקידים שמתאימים לו ? לאור ההגיגים הפלוסופיים, אפילו 'כבדים' משהו במכתבו עולים הרהורים עד כמה הוא מבטא, במשחק, את מציאות ודילמות חייו האמיתיות, או נמשך לקשת תפקידים שבה הוא 'משחק' את האני האמיתי שלו. רמי, מה דעתך ? לא בומבסטי ומאריך טקסטים סדרתי ?

תלמידה חדשה שנשתלה בפורום שפעם

היה הזוי משהו, והיום לפעמים מפחיד ברצינותו. איך היית מדרגת את מרכיב הלחץ אצלו לפי פופאל ? ומה זה אומר הלכה למעשה אם נתרגם זאת לתכונות ?

היי אודי המחשב תוקן,חזרתי לחממה !

המקלדת סרבה להשמע להוראותי ושבקה חיים והמוכר מתחמק בטענה שהיא לא כלולה באחריות (המחשב חדש והאחריות בתוקף) נוכל! טוב איפה היינו? כבר חשפת את הכותב אבל עוד קודם כתבתי משהו (לא מעמיק) אפשר בכל זאת ? (מתוך הכתב הגדול והתנודי: תנודיות בגודל, בלחץ, ברוחב האות, במרווחים בין אותיות...אודם ג',ט ?,ז, פופאל - לא מתלבש מאוד טוב אבל יותר קרוב ל2-3, עצבי- לה סן) שלטון הרגש, שיפוט סוביקטיבי התנהגות מושכת תשומת לב, דרמטי,רצון להתבלט ולהופיע, דמיון יצירתי ואומנותי כושר חיקוי משקיע המון רגש בעשייה לא יכול לעבוד כמו רובוט זקוק לתוצאות מהירות , צריך פרויקטים קצרי טווח כי מאבד סבלנות וקשה לו להתרכז לאורך זמן, מתקשה לעסוק בפרטים זקוק להתרגשויות, שינויים וגיוון, משתעמם בקלות משמעת עצמית לא חזקה, תנודות במצב הרוח התלהבות ודעיכה הערכה עצמית משתנה מפגין יהירות ומבקש לקבל יחס מיוחד, אבל בעצם זקוק לאהדה ותשומת לב עלול להתנהג בילדותיות ולהפגע בקלות לא אוהב עבודה תחת מסגרת נוקשה, נטייה להחליף מקצוע ושטחי התעניינות לא מדייק בדיווח פופאל 2 מעמיד את הכותב בצד ההתרה יותר מאשר בכיוון הכפיתה ולכן מחזק את התכונות שקשורות לשחרור והרפיה ופחות למתח ודריכות: יותר רגש פחות הגיון, יותר חופשיות ואמפולסיביות פחות משמעת ושליטה עצמית וכו'... אני חושבת שאני מזהה בכתב גם איזה שהם קונפליקטים, יש ניגודים אבל לא התעמקתי בכך (התנועה חסומה?). אגב, אודי, אולי אתה יכול להסביר מה משמעות הקמרים השטוחים חלקית? למשל ר' - יבורך ב' - דיבורך ה'- הבמה ק'- כקר במחשבה שנייה לא כל כך התיחסתי לסימנים אחרים בכתב,לכן חושבת שקצת "החמרתי" איתו אז אפשר למתן מעט את התכונות למעלה

לא להזכיר כאן את המלה "מחשב"

יש לי מחשב אחד ישן, שיש לי סימפטיה אליו, ולמרות שהזהירו אותי השתמשתי בו הרבה, עד אתמול. פתאם הכל עצר מלכת, אך לא נכבה והרגשתי שעוד הלב פועם, כיביתי הדלקתי כמה פעמים - כלום. עברתי לשיטת הפליקים ופתאם התחילו רעשים של כל מיני מאווררים ולבסוף הכל עלה. רצתי מיד לדווח שהצלחתי להציל אותו ואת החומר, אך הצהלה היתה מוקדמת, הוא חזר לעבוד לאחר שמחק משהו כמו 70% מהחומר. הסתכלנו אחד על השני והבנו מיד שהרומן נגמר. גם אני לא יודע כלום על "מסקין" חוץ מזה שהוא נחשב לאחד 'הגדולים'. נחפש באינטרנט נראה מה נמצא.

אני יכול לנסות:

בקמרים הרחבים עמוקים וסימטריים הוא מפגין שקול דעת רחב אופקים וידע, עתיר חוכמה ולקחים פרי נסיון חיים עשיר. הוא נכון לתרום מעצתו המחכימה אם רק ירצו להיפתח וללמוד, ויתנו לו את היחס והכבוד כיאה להוד מעלתו. הקמר 'נלחם' כנגד הקו המיושר, והואריאציות מגוונות. המיושר מלמד שהוא 'מחובר' הדוק ושמרני לטעם ואופנה שלו, לסגנון המשחק בעל כללים מסויימים, לנסיון העבר ואמת המדה האישית. ככל שהחיבור לאמת המדה האישית, בישר, הדוקה יותר, כך ייקשה עליו לזהות פערים בין נקודת ראותו ומסקנתו, לבין המציאות. משמע: מה שהוא מזהה ומציע זה הנכון והאופטימלי, ומי שיאמץ זאת - ירויח. מי שלא ישכיל להעריך את חוכמת החיים והעיצות שהוא מוכן באדיבותו לשתף בהם - צפוי לשגות. אח"כ יחזור גם זה, בזחילה, יתנצל שזילזל ויאמר: - אדוני צדק בכל מה שאמר. אז יש כאן איזה יהירות וסגידה לגודל, בהצטנעות מעושה, אך כל כולו אומר הדרת כבוד וראוי ליחס מיוחד ותפקידים ששמורים לנסיכים. ולא מן הנמנע, וגם בכך יש יהירות, בדברו על מי שעתידה לזכות בו, וטבעי בעיניו שהוא יבחר. מצד שני, בשקול דעת ( קמור ) שכפוף לעכבה הוא מסנן ובורר קנדיטטיות להצגה ולחיים, וכל פעם מגלה לאכזבתו עד כמה זו חסרה חן, וזו חוכמה, וזו רוצה ומשתדלת אך מה לעשות - מוגבלת. רטטי הקמר יכולים אם כן לשקף תסכול וצער חבויים בנבכי הנפש, כבולים בהבעת חוץ אך מומחשים בהגיגי השחקן. שמתי לב שנדבקתי בשפת התאטרון.

מילה1

New member
בעניין מוכר המחשבים הנוכל...

יש אתר אינטרנט חדש ומעולה בשם "דוח שרות" שניתן להתלונן שם על ספקים, חנויות ונותני שרות שונים. חברה שלי שלחה להם תלונה על "קסטרו" וקיבלה טיפול מהיר ומשביע-רצון. האתר פונה אל הספק ומזרז טיפול בתלונות במהירות וביעילות- אז לכל מי שסידרו אותו וכו', זו הכתובת: www.service-report.co.il בהצלחה.

מילה1

New member
סתם ניחוש...

אולי יורם חטב? לאור התפקידים ה"דתיים" שהוא מרבה לשחק ולאור הנוכחות החזקה והדיבור "הצפוף" הדמגוגי, ש"גונב את ההצגה" ולא תמיד משאיר מקום לאחרים (ראו צפיפות השורות וגודל האותיות) ולאחרונה- הנהגת הפגנת השחקנים ליד בית שר האוצר, שנראית לי פעולה "בולדוזרית" בדרך להשגת מטרותיו, לא כ"כ מתחשבת ברגשות הזולת ומלאה בתחושת "הצדק עימנו". בכל מקרה- זה רק ניחוש.

מילה1

New member
טוב, לוטו אני לא אמלא-

בניחושים אני ממש גרועה! אבל אולי גם יורם חטאב יהיה פעם "נפיל" תאטרוני? מה דעתכם? יש פוטנציאל? הנה עוד כתב שאני סקרנית לראות - יש למישהו את הכתב שלו? (של חטאב) בקשר למסקין - אני לא כ"כ יודעת פרטים עליו ועל אופיו. מישהו יודע משהו עליו?- לשם השואה עם סימני הכתב.

למעלה