מה דעתכם על הנכס הזה ?

lightflake

New member
מה דעתכם על הנכס הזה ?

http://www.zillow.com/homedetails/2212-NW-59th-Way-62-C-Lauderhill-FL-33313/2104548705_zpid/

עלות 47K ולפי זילוו שכירות מוערכת כ1000 דולר... נשמע טוב +
הנכס שופץ לאחרונה הכל חדש דנדש
לא הבנתי מה זה TOWNHOUSE האם זה אומר שזה חלק מקומפלקס כמו קונדו ואז זה אומר שיש תשלום ועד בית מאוד גבוה? (לעומת בית פרטי)

תמונות לאחר השיפוץ:

http://www.trulia.com/property/3171...-NW-59th-Way-62-C-Lauderhill-FL-33313#photo-1

Haytov2

New member
תשובות

Town house זה בית שהוא חלק משורה של בתים מחוברים,צריך לבדוק מספר דברים:
1. האם יש תשלום נוסף שצריך לשלם שבשכונה יש מישהו שמטפל בגינות ופינוי שלג לכולם כולל תיקונים חיצוניים.
ז2. לא יודע למה ראיתי מישהו שכותב שהאתר שאתה כותב להשוואה הוא לחובבנים אז אני רוצה לשאול מה יותר טוב או אם יש אתר נוסף.
3. בנוסף כדאי לבדוק אם מתור לך לבנות במרתף יחידה נוספת דבר שיגדיל לך את השכירות, בסוג כזה לפעמים אסור ואין הרבה דרכים להגדיל את הרווח

dior3

New member
נק' למחשבה

הי,

1. שים לב שהנכס הינו foreclosed-כלומר מעוכל, התהליך הינו שונה מרכישה רגילה. אתה צריך להגיש הצעה ולוקח זמן עד שמקבלים תשובה.
2. שים לב שהבתי ספר באיזור הינם ברמה מאוד ירודה המעיד על אוכלסייה בינונית מינוס. תסתכל על רמת פשיעה, לא הייתי אומרת שהרמת פשיעה שם היא נמוכה. בכלל, המידע לגבי השכונה לא הכי מלהיב.
אין באיזור, בנקים, מסעדות (3 מסעדות), תחנות דלק, סופרים. המשמעות, האנשים שחיים שם אין מקום תעסוקה קרוב. ולפי האינפו על השכונה נראה שהרמה סוציואקונומי די נמוכה.
כאשר קונים נכס, אכן מסתכלים על מחיר הנכס, אך לא פחות חשוב איכות הדייר שאפשר להשיג באותה שכונה. ההערכה של האתר ZILLOW-הייתי מגדירה אותה כהערכה אופטימית. אולי יהיה ניתן להשיג 800$.

מההכנסה של השכירות תוריד ביטוח ומיסים.

תמיד תזכור, נכס להשקעה- איכות הדייר והיכולת לשלם לך כראוי ובזמן לא פחות חשובה ממחיר הנכס. תשואה ואיכות הדייר זה שם המשחק.(כמובן, לעניות דעתי)

lightflake

New member
הנקודה הראשונה זה נראה לי טעות בזילו

כי בטרוליה (הקישור השני) אתה רואה שהוא כבר נמכר מהבנק ועבר שיפוץ כלומר שהוא כבר לא מעוקל (הבנקים לא משפצים בעצמם)
&nbsp
לגבי הנקודות האחרות, צודק... זה לא האיזור הכי טוב אבל המחירים בהתאם

Haytov2

New member
במחיר הזה

יותר כדאי לקנות באיזור טוב ולקבל שכירות ברמה יותר טובה עם דייר טוב,מאשר דייר גרוע שלא יכל לשלם לך

lightflake

New member
גם באיזור יותר טוב וגם בשכירות יותר גבוהה

עם דייר יותר טוב.... ובאותו מחיר ... ?
בטח שעדיף

&nbsp
יאללה נראה אותך מוצא לי נכס כזה

דעה מקצועית על הנכס...

עם כל הכבוד ל "אתר זילו" על העיצוב, בנוחות והנגישות המפתים, אתר זה אינו מעודכן מספיק, וישנם נכסים רבים המוצגים בו למכירה, אך נמכרו, לעתים לפני מ"ס חודשים, מה עוד שהערכות שווי/מחיר שם גם טועות פעמים רבות (זסטימייט), ואני בתור סוכן נדלן מקצועי ברשיון בארהב, קיבלתי לא מעט פניות מלקוחות ששלחו לי לינקים מזילו לנכסים, והנתונים היו שגויים בסטיות משמעותיות אשא עלולים לבלבל לקוח (אחד שאינו מיוצג בידי סוכן ברשיון) ולגרום לביצוע עסקה רעה,
אתר "רד פין " מעודכן יותר, ומציג נתונים רלוונטים יותר, אך תמיד מומלץ לפנות ולחפש דרך "סוכן נדלן ברשיון" אשר יחבר אתכם למערכת המאגר המקצועית (אמ אל אס) והמערכת תישלח לכם נכסים המתאימים לקרטיריון שלכם" בדיוק של שעות, ולגבי הערכת שווי/מחיר - הייתי ממליץ תמיד לבקש זאת מסוכן ברשיון אשר חייב גם לעמוד מאחורי הנתונים ולשאת באחריות חוקית לכל פרט שהוא מספק!!!
הוואי??? נשמע מפתה, אך עלות מחייה ומסים מהגבוהות במדינות ארה"ב, כמו כן טאון האוס הינו נכס המשךב דירה עם בית פרטי - במיוחד במיקומים צפופים עם ביקוש גבוה ולא מספיק שטח, נבנו נכסים מסוג זה כדי להציע (בדר"כ) חנייה מקורה וסגורה (1-32) כמו בית פרטי, חצר קטנה, 2 קומות (ברובם) - בבניין אשר כולם מחוברים בקיר בדר"כ.

כנראה עטות בזילו...

לחצתי על הלינק, שהוביל ל "זילו" והראה לי את איי הוואי עם נכסים למכירה... כנראה טעות - טוב נו זילו...

lightflake

New member
צודק כנראה ההודעה נמחקה אז זה מוביל אותך לאנשהו...

תסתכל על הנכס בקישור השני בטרוליה

Boston Guy

New member
תספר לנו, גיא - כמה שנים יש לך רשיון נדל"ן?

העסק היחיד שמצאתי על שימך בנוואדה הוא עסק שנסגר לתמונות שמן... ואני מצליח למצוא רק אדם אחד עם שם המשפחה שלך ( אבל שם פרטי אחר ) שיש לו רשיון טרי יחסית של "איש מכירות נדל"ן".

בוסטון גיא שלום,

על אף אופן וצורת פנייתך המזלזלת אלי בתור מצטרף חדש, ועל אף שבפנייתך מסתמן קו של יאוש, ואו מרמור עצמי, וכמיהה לרעות, אענה לך באופן בסיסי לפנייתך... אז ככה, משפחתי הקרובה (משפחה מאוד מוכרת מכובדת ופעילה בעיר פוליטית וחברתית) חיה בלאס וגאס מעל 37 שנים ומאז עוסקת בכל תחומי הנדלן כולל בניית ופיתוח העיר לאס וגאס, מוכרת היטב (אנו מעל ל 33 נפשות - דור שלישי), ומהווה חלק מאבני הדרך להיותה של לאס וגאס כמו שהיא כיום, אני ואשתי (ענת מגד) עוסקים בתחום השרותים והנדלן מעל ל 8 שנים (בנייה, פיתוח, תחזוקה, ניהול, ועוד...), הנני מחזיק ברשיון מכירות נדלן ממשלתי (עסק יקר בנבאדה - כמו כן הייתי בעלים של חברת שרותים גדולה מאוד, ובשל ניגוד אינטרסים לא הוצאתי רשיון מזה שנה אך אשתי מעל 4 שנים ושותפתי לשעבר מעל 30 שנה, היה לי משרד נשלן בבעלותי עם שופתה (ברוקרית) שחלתה (עקב גילה) ונאלצנו לעבור למשרד מקצועי אחר (סגרתי את המשרד) עם נסיון מתאים, וכן הוצאתי רשיון בכדי לזבות את אשתי על עומס העבודה (לאחר ששותפתי נאלצה להפסיק פעילות וסגרנו את הברוקרג').
במדינת נבאדה (לאס וגאס) כל נושא רשוי וחלוקה בתחום הנדלן שונה לחלוטין ממרבית מדינות ארהב, מחמיר יותר, ויסודי יותר (שלא לומר בטוח), ותנאי קבלת הרשיון, החזקתו, והתקדמות בסמכויות קשים, מורכבים, ומענינים!, אצלכם כל סוכן נחשב/נקרה "ברוקר" לעומת נבאדה שברוקר נחשב בעל משרד נדלן המעסיק סוכנים ברשיון תחת חסותו המקצועית, וכדי להיות ברוקר בנבאדה צריך מינימום 5 שנות נסיון מוכח, מינימום יחידות לימוד, ועוד... ולכן מי שאצלכם נקרא "ברוקר" אצלינו נקרא סוכן (סלס פרסון).
מאז פרוץ המשבר בשנת 2009-2010 רכשנו מאות נכסים לישראלים מישראל בלאס וגאס, וכן מכרנו (עם 99.000% הצלחה מלאה), לצערינו כ- 93% מעולם לא ביקרו/הגיעו לעיר כדי לראות מה נרכש, אך הרכישות היו חכמות מאוד, ומוצלחות מיסודן, ואנו מנהלים את הנכסים אלו בהצלחה רבה עד היוןם, ולמעשה צברנו עשרות ממליציםהעובדים עימנו מעל 4 שנים ברציפות.
כיום חברתנו מנהלת מעל ל600 נכסים (אר אקס ריאלטי) ואנו מנהלים עשרות רבות לישראלים מישראל, מבלי להוסיף לשוחות מקומיים, ומשקיעים מכל יבשת אמריקה.
השרות שלנו מקצועי, אמין וברמה גבוהה מאוד (כאזרחי ארהב - דור שלישי).
הייתי ממליץ כי תשפר את יכולת החיפוש שלך , או פשוט צור עימי קשר באימייל שאישי, ואוכל לתת לך פרטים ולקשר אותך בכדי לבצע בדיקה נכונה לגביי, אם כי אינני מבין עדיין מהי מטרתך? האם הנך מעוניין בסיוע כלשהוא בנושא? השקעה בלאס וגאס אולי? אשמח לשמוע - אבל אצלינו באמריקה מכבדים אחד את השני, ולא מנסים לצלוב אם אין מספיק הוכחות...
מטרת כניסתי לפורום זה היתה לסייע לרבים (במיוחד ישראלים) להבין טוב יותר את הנעשה בשוק זה בארהב ולא ללכת שולל בידי מעכרים, אלה לעבוד דרך סוכנים מייצגים חוקיים ומורשים אשר תפקידם הוא ללוות את הלקוח/משקיע בעסקה, וליצגו בנאמנות וכבוד כנדרש בחוק!!!

Boston Guy

New member
וואו - וזו "תשובה באופן בסיסי"?

יהיה מעניין לדעת איך נראית תשובה מפורטת שלך...

בכל אופן - תודה על הסיפור המעניין!
לפחות למדנו מהסיפור עמוס הפרטים שלך יש רשיון איש מכירות נדל"ן בערך שנה, ולאישתך יש רשיון כ 4 שנים.

אבל במחילה - אנסה להעמיד קצת עובדות מהמציאות מול ענן המילים שכתבת בשלוש הודעות הפירסומת העצמית שלך עד כה:
להוציא ולהחזיק רשיון איש מכירות נדל"ן בנבאדה עולה, למיטב הבנתי, פחות מ 500$. האגרה היא כ 340$, ויש עוד כמה גרושים שצריך לשלם עבור ה BACKGROUND CHECK.
הלימודים שנדרשים כתנאי מקדים לרשיון הם קורס של 90 שעות לימוד (נגיד 3 שבועות?) - שניתן גם לעשות ON LINE בזמנך החפשי. גירסת ה ONLINE, למשל, עולה בין 300$ ל 400$.
אכן, כדי להיות ברוקר צריך להיות בעל רשיון "איש מכירות" לפחות שנתיים, וצריך ללמוד עוד משהו כמו 24 שעות לימוד.
לומר את האמת - איני מצליח למצוא שום הבדל בין "תנאי קבלת הרשיון, החזקתו, והתקדמות בסמכויות" בנבאדה ובמסצ'יוסטס, למשל. ולהגדיר את זה כ"קשים ומורכבים" נראה, אפעס, כמו טיפ טיפונת הגזמה.

מכיוון ששאלת "מה המטרה של שאלתך" - אסביר לך:
הודעת הפירסומת העצמית שלך (ההודעה הראשונה שכתבת כאן בפורום) כל כך עמוסה בהגזמה של "הקושי בהשגת רשיון מכירת נדל"ן" בנוואדה, ובהפחדות על חוקים מסובכים ועונשים פדראליים - שרציתי להבין מה נמצא מאחוריה.
ולגבי הצעתך הנדיבה לעזור לי בנושאי השקעה בלאס וגאס - לצרבה המזל, אני מכיר אישית (משפחה רחוקה - אבל אני לא מפרסם אותם כאן בפורום) סוכני נדל"ן בנוואדה. לו הייתי מעוניין להשקיע שם - אני מניח שהפוליטיקה המשפחתית אצלי הייתה מעקמת פרצוף אם אתן את הביזנס שלי לאחרים.

למעלה