בוסטון גיא שלום,
על אף אופן וצורת פנייתך המזלזלת אלי בתור מצטרף חדש, ועל אף שבפנייתך מסתמן קו של יאוש, ואו מרמור עצמי, וכמיהה לרעות, אענה לך באופן בסיסי לפנייתך... אז ככה, משפחתי הקרובה (משפחה מאוד מוכרת מכובדת ופעילה בעיר פוליטית וחברתית) חיה בלאס וגאס מעל 37 שנים ומאז עוסקת בכל תחומי הנדלן כולל בניית ופיתוח העיר לאס וגאס, מוכרת היטב (אנו מעל ל 33 נפשות - דור שלישי), ומהווה חלק מאבני הדרך להיותה של לאס וגאס כמו שהיא כיום, אני ואשתי (ענת מגד) עוסקים בתחום השרותים והנדלן מעל ל 8 שנים (בנייה, פיתוח, תחזוקה, ניהול, ועוד...), הנני מחזיק ברשיון מכירות נדלן ממשלתי (עסק יקר בנבאדה - כמו כן הייתי בעלים של חברת שרותים גדולה מאוד, ובשל ניגוד אינטרסים לא הוצאתי רשיון מזה שנה אך אשתי מעל 4 שנים ושותפתי לשעבר מעל 30 שנה, היה לי משרד נשלן בבעלותי עם שופתה (ברוקרית) שחלתה (עקב גילה) ונאלצנו לעבור למשרד מקצועי אחר (סגרתי את המשרד) עם נסיון מתאים, וכן הוצאתי רשיון בכדי לזבות את אשתי על עומס העבודה (לאחר ששותפתי נאלצה להפסיק פעילות וסגרנו את הברוקרג').
במדינת נבאדה (לאס וגאס) כל נושא רשוי וחלוקה בתחום הנדלן שונה לחלוטין ממרבית מדינות ארהב, מחמיר יותר, ויסודי יותר (שלא לומר בטוח), ותנאי קבלת הרשיון, החזקתו, והתקדמות בסמכויות קשים, מורכבים, ומענינים!, אצלכם כל סוכן נחשב/נקרה "ברוקר" לעומת נבאדה שברוקר נחשב בעל משרד נדלן המעסיק סוכנים ברשיון תחת חסותו המקצועית, וכדי להיות ברוקר בנבאדה צריך מינימום 5 שנות נסיון מוכח, מינימום יחידות לימוד, ועוד... ולכן מי שאצלכם נקרא "ברוקר" אצלינו נקרא סוכן (סלס פרסון).
מאז פרוץ המשבר בשנת 2009-2010 רכשנו מאות נכסים לישראלים מישראל בלאס וגאס, וכן מכרנו (עם 99.000% הצלחה מלאה), לצערינו כ- 93% מעולם לא ביקרו/הגיעו לעיר כדי לראות מה נרכש, אך הרכישות היו חכמות מאוד, ומוצלחות מיסודן, ואנו מנהלים את הנכסים אלו בהצלחה רבה עד היוןם, ולמעשה צברנו עשרות ממליציםהעובדים עימנו מעל 4 שנים ברציפות.
כיום חברתנו מנהלת מעל ל600 נכסים (אר אקס ריאלטי) ואנו מנהלים עשרות רבות לישראלים מישראל, מבלי להוסיף לשוחות מקומיים, ומשקיעים מכל יבשת אמריקה.
השרות שלנו מקצועי, אמין וברמה גבוהה מאוד (כאזרחי ארהב - דור שלישי).
הייתי ממליץ כי תשפר את יכולת החיפוש שלך , או פשוט צור עימי קשר באימייל שאישי, ואוכל לתת לך פרטים ולקשר אותך בכדי לבצע בדיקה נכונה לגביי, אם כי אינני מבין עדיין מהי מטרתך? האם הנך מעוניין בסיוע כלשהוא בנושא? השקעה בלאס וגאס אולי? אשמח לשמוע - אבל אצלינו באמריקה מכבדים אחד את השני, ולא מנסים לצלוב אם אין מספיק הוכחות...
מטרת כניסתי לפורום זה היתה לסייע לרבים (במיוחד ישראלים) להבין טוב יותר את הנעשה בשוק זה בארהב ולא ללכת שולל בידי מעכרים, אלה לעבוד דרך סוכנים מייצגים חוקיים ומורשים אשר תפקידם הוא ללוות את הלקוח/משקיע בעסקה, וליצגו בנאמנות וכבוד כנדרש בחוק!!!