מה דעתכם על המשחק הבא :

kopy20

New member
מה דעתכם על המשחק הבא :

( רגע של שעמום.. סלחו לי..) כל פעם מישהו ירשום דמות / אזכור של מישהו שהבנות בגילמור דיברו עליו והשאר יצטרכו לענות - מי זה ובאיזה הקשר רורי /לורליי דיברו עליו. ואז מי שענה זורק את השם הבא . אני אתחיל - ג'ק קרואק

smiley chloe

New member
../images/Emo45.gif

אחלה רעיון.. הייתי עונה אם הייתי זוכרת
שתפו פעולה אנשים!

kopy20

New member
אתם לא עונים כי אתם לא זוכרים או...

כי המשחק שלי דפוק...?
כי אפשר להתחיל עם משהו יותר קל.... U2....

Alaithlos

New member
אני יודעת!

משהו על זה שרורי חשבה שהיא גילתה את U2.. אין לי ממש רעיון לאחד אחר.. אבל ממש רציתי לענות

אם אני לא טועה

ג'ס היה לגמרי מאוהב בו. דור הביט. היה פרק, עונה שנייה, שפריס באה לרורי כדי ללמוד וג'ס הביא הרבה אוכל ואז הם דיברו על ספרות ותרבות וזה. אחד הפרקים האהובים עליי. נכון?

kopy20

New member
נכון... !

וגם יש איזה פרק בוענה 3 נראה לי שלורליי מדברת עליהם באהבה גדולה... וג'ק קרואק למי שתהה - זהו האזכור הראשון בסדרה אי פעם וזה לקח להם בערך דקה וחצי... פרק ראשון עונה ראשונה הבחור שבא לדבר עם לורליי בשולחן ואמר לה שהוא רק עצר בסטארס הולו בדרך להרטפורד ולורליי אומרת - "youre a regular jack kroak//" אין לי מושג מי זה ע=אבל זה עדיין הצחיק אותי... הבא - offspring (רמז -קשור גם למטאליקה...)

משוגעת14

New member
תשובה

עונה 1 פרק 15 נראה לי, כריסטופר חוזר. וויכוח שלם של לורליי וכריסטופר בנוגע למטאליקה ו-offspring. (הלהקה האהובה של לורליי, מול זו של כריסטופר...) נכון?

kopy20

New member
נכון מאוד... ועכשיו את אמורה

להוסיף אזכור משלך.... אבל אני אעשה זאת בשבילך סתם כי אני בחורה נחמדה....
רשימת שינדלר

Elsewhere

New member
Movie night.

מחפשים מחפשים מה לראות, ומוותרים על רשימת שינדלר כי זה סרט סופר-ארוך וממרמר. אם אני צודק - America's next top model!!!!11

kopy20

New member
אני התכוונתי לפרק אחר...

1X02 - היום הראשון של לורליי בצ'ילטון רורי אומרת למנהל שהיא הייתה בחוג גרמנית אבל הם היו רק 3 ו- 2 עזבו לחוג צרפתית אחרי שהם ראו "רשימת שינדלר"...

וגם..

בעונה הרביעית, אחרי שדייב עוזב, זאק אמר משהו על זה שאף רוקיסט אמיתי לא הולך לקולג', ואז רורי אומרת משהו על זה שאיזה אחד מאופספרינג הלך לקולג'. (לא יודעת אם זה נחשב איזכור, אבל נזכרתי בזה :))

זה גם הרפרנס שאני חשבתי עליו...

אני אנסה להמשיך את המשחק... בשביל האותנטיות: הסכסוך הישראלי-פלסטיני

בעונה הרביעית-

פריס מביאה את רורי לחוג עימותים שכזה, והיא פוגשת שם את ההוא מהמכבסה שלא רצה לצאת איתה לקפה. בכל אופן, הם מדברים דל על הסכסוך הישראלי-פלסטיני. NEXT>> ג'יין אוסטין.

kopy20

New member
מצאתי !!!

עונה 1 פרק 8 - .love and war and snow. רורי מביאה לדין ספר של ג'יין אוסטין ומרבה הפלא הוא אוהב אותו . (זה כי דין קצת הומו...). NEXT - טוני דנזה

kopy20

New member
מצאתי !!!

עונה 1 פרק 8 - .love and war and snow. רורי מביאה לדין ספר של ג'יין אוסטין ומרבה הפלא הוא אוהב אותו . (זה כי דין קצת הומו...). NEXT - טוני דנזה

למעלה