( רגע של שעמום.. סלחו לי..) כל פעם מישהו ירשום דמות / אזכור של מישהו שהבנות בגילמור דיברו עליו והשאר יצטרכו לענות - מי זה ובאיזה הקשר רורי /לורליי דיברו עליו. ואז מי שענה זורק את השם הבא . אני אתחיל - ג'ק קרואק
ג'ס היה לגמרי מאוהב בו. דור הביט. היה פרק, עונה שנייה, שפריס באה לרורי כדי ללמוד וג'ס הביא הרבה אוכל ואז הם דיברו על ספרות ותרבות וזה. אחד הפרקים האהובים עליי. נכון?
וגם יש איזה פרק בוענה 3 נראה לי שלורליי מדברת עליהם באהבה גדולה... וג'ק קרואק למי שתהה - זהו האזכור הראשון בסדרה אי פעם וזה לקח להם בערך דקה וחצי... פרק ראשון עונה ראשונה הבחור שבא לדבר עם לורליי בשולחן ואמר לה שהוא רק עצר בסטארס הולו בדרך להרטפורד ולורליי אומרת - "youre a regular jack kroak//" אין לי מושג מי זה ע=אבל זה עדיין הצחיק אותי... הבא - offspring (רמז -קשור גם למטאליקה...)
בעונה הרביעית, אחרי שדייב עוזב, זאק אמר משהו על זה שאף רוקיסט אמיתי לא הולך לקולג', ואז רורי אומרת משהו על זה שאיזה אחד מאופספרינג הלך לקולג'. (לא יודעת אם זה נחשב איזכור, אבל נזכרתי בזה )
פריס מביאה את רורי לחוג עימותים שכזה, והיא פוגשת שם את ההוא מהמכבסה שלא רצה לצאת איתה לקפה. בכל אופן, הם מדברים דל על הסכסוך הישראלי-פלסטיני. NEXT>> ג'יין אוסטין.