מה דעתכם על המחזה...

CheRy LipS

New member
מה דעתכם על המחזה...

"משחקים בחצר האחורית"? לפי דעתי זהו מחזה ממש חזק עם מסר חזק. קראתי בעיתון על המחזה, וקראתי אותו. עדנה מז"יא אמרה שהיא כתבה את המחזה כתוצאה ממה שהיא ראתה במשפט. כולם היו גברים חוץ מהתובעת. ומי שקרא מבין.... מה דעתכם?

אני....

אני עשיתי העליתי את מונולוג הסיום ודיאלוג של המחזה הזה וידיד שלי העלה את זה בתלמה ילין.זה מחזה מאוד מאוד חזק שנוגע בנקודות רגישות במיוחד למי שהנושא הזה מדבר אל ליבו. המחזה מבוסס על האונס הקבוצתי המפורסם מלפני כמה שנים בקיבוץ שומרת.מומלץ...

באמת חזק!

ראיתי את ההצגה הזאת ממש מזמן, כשהייתי תלמידת תיכון והיא השאירה אצלי רושם חזק מאוד, אני זוכרת שאחרי זה לא יכולתי לישון כל הלילה! (כן, עד כדי כך) וחשבתי גם על איך זה לשחק בהצגה כזאת, נראה לי שצריך כוחות אדירים בשביל זה.

stars

New member
אני חושבת אחרת...

קראתי את המחזה הזה לפני חודשיים ככה, וממש לא אהבתי אותו. זה המחזה הכי גרוע של מזי"א לדעתי. אולי יש שם איזה מסר אבל הוא כתוב בצורה מאוד נימרחת ומעצבנת- כאילו לקחו כתבה מהעיתון ומרחו אותה לאורך מחזה שלם.

אני התכוונתי להצגה

אין לי מושג איך זה כשרק קוראים את המחזה, יכול להיות שבקריאה הרושם לא מועבר באותה צורה כמו בהצגה. אני חושבת שהרושם החזק שזה הותיר אצלי, הוא מההצגה עצמה שלמרות שראיתי אותה לפני 8 שנים, היא בלתי נשכחת.

לstars

יכול להיות שזה בגלל שלא ראיתי את זה חי על במה...אני ממליצה לראות כי אני אוהבת את המחזה ונהנתי גם לבצע חלקים ממנו ולנושא אחר אם נפגעת ממשהו שאמרתי על אלון אופיר אני מתנצלת פשוט קיבלתי כאן הודעה מעליבה מבחורה אחרתולא רציתי לחטוף עוד אחת זו פשוט הייתה דעתי, ואני בעד חופש הביטוי...

לזו שרשמה לי את ההודעה

אני חיפשתי עכשיו את ההודעה שטענת שכתבת לי-הארוכה ולא מצאתי! מצאתי רק הודעת עם נושא בלבד ממך שכתוב בה- I know באנגלית...זה הכל אם הייתי רואה הייתי מגיבה!

fire girl102

New member
וואו!

אני מכחרה את המחזה הזב ואני חושבת שזה מחזה חזק עם מסר וביקורת נוקשה וחודרנית על החברה הישראלית בזמנו ואני שמחה לראות שאנשים מבינים את המסר. אני מודה שהמחזה עצמו קצת מרוח אבל ההצגה באמת טובה.

למעלה