מה דעתכם על.... ההקלות בבגרויות

royik

New member
מה דעתכם על.... ההקלות בבגרויות

אנחנו מקבלים מספיק הקלות בבגרויות? לפי דעתי זה מספיק אבל באנגלית חבל שאין מספיק הקלות ב-5 יחידות כמו ב-4 בכל מקרה אני אשמח לשמוע דיעות נוספות

black_magic

New member
אהמממ..

מכיוון שאני רק עולה לכיתה י אין לי הרבה מושג בזה.. אבל אני די חושבת ש10 נקודות זכות זה דיי הרבה הקלות..

LordNor

New member
גם אני חושב שבאנגלית לא מקבלים

מספיק... אבל מספיק שיש פטור מהבחינה בע``פ... הייתי מעדיף שבהקלה שמקבלים מילונית שיקבלו גם אפשרות להשתמש במילון.. כלומר בשניהם... בבגרויות באנגלית של היום זה אסור... צריך לבחור או זה או זה

royik

New member
ברור שאפשר להשתמש במילון אלקטרוני

בבגרות באנגלית!!! כל אחד יכול!!! למה אתה חושב שאי אפשר?

LordNor

New member
לא הבנת אותי נכון...

לא אמרתי שאסור להשתמש במילון אלקטורני... אמרתי שהתלמיד שיש לו הקלה רשאי לבחור במילון אלקרטוני או במילון רגיל הוא לא יכול לשלב את שניהם ביחד בבגרות... אני הייתי רוצה שיהיה לי את שניהם... כי יש יתרונות וחסרונות ומילון רגיל הוא שימושי מאוד ל-4 יח``ל...

royik

New member
מי אמר לך שאי אפשר?

ברור שאפשר להשתמש בשניהם אני השתמשתי בשניהם, למקרה הצורך אם התרגומון יפסיק לעבוד חס וחלילה

LordNor

New member
זה מוזר... משרד החינוך קבע ככה..

אם את\ה השתמשת בשניהם אז אני אברר זאת...

המרחפת

New member
הקלות בבגרויות

אני חושבת שאנחנו מקבלים הרבה מאד הקלות בבגרויות, ויש כאלו שהן אפילו אינן נחוצות, אלא בגדר ``נותנים מתנה- תקח``. אני מתכוונת בכך לעשר נקודות בונוס. כמובן שאני שמחה לקבל אותן, אך עד היום לא הבנתי מדוע העובדה שאני לא שומעת מזכה אותי בעשר נקודות. תוספת הזמן חיונית, אך הייתי רוצה לדון יותר בהקלות שניתנות במשך השנה- רשות לצלם חומר לימודי, שיעורי עזר וכו`. למשל, אצלי, אני לומדת בבית ספר רגיל. אחד הדברים בהם זה מתבטא הוא שאת שיעורי העזר שלי אני מקבלת ממורי בית הספר, דבר שכרוך בתשלום עקיף והרבה טירטורים ביורוקרטיים- ביה``ס סירב להקצות לי שעות ומורים לעניין עד שהוא ראה בעיניו את האישור שהכסף הגיע,ועד שהגיע האישור הזה, מערכות השעות של המורים היו מלאות (לכל מורה מספר שעות קבוע שהוא יכול ללמד, והוא אינו יכול לעבור את מכסת השעות הזו מטעמי חוזה עם בית הספר). התוצאה, מבחינתי, הייתה שהתחלתי לקבל שיעורים מאוחר, ושבמקצועות מסוימים לא נשארו מורים שיכלו ללמד אותי. אמי ואני נאלצנו לחפש מורים מחוץ לבית הספר, ולהסדיר את הביורוקרטיה של הרשמתם כמורי בית הספר וקבלת המשכורת. האם מי מכם נתקל במשהו דומה? או מקרים אחרים הקשורים להקלות לחרש? זו הייתה דוגמה לבית ספר שהערים קשיים, לא מתוך כוונה רעה, אלא אי הכרה.

למעלה