מה דעתכם על דייט עם רווק?

אורלי41

New member
מה דעתכם על דייט עם רווק?../images/Emo62.gif

ובכן..... שוב אני בבקשת עזרה, יעוץ, הכוונה ועוד ועוד ועוד
הסיפור הוא כזה.... שוחחתי עם מישהו שכל מה שידעתי עליו שהוא בן 37 וכאמור אני בת 40 . בהודעה שלו (הקול הטבעי) נשממע פשוט פיצוץ, המסר שלו היה נעים רגוע ושליו....
משהו נעים שבא להתקשר ולשוחח עימו וזה מה שעשיתי.... ואז התברר לי הכלללללללל
כמו בלון שמתפוצץ.... הבחור בן 37 רווק ללא ילדים. בחור ללא מחויבות ללא שום כלום אך נשמע אחד שיודע מה הוא רוצה מעצמו..... בקיצור הייתה לנו שיחה כייפית של למעלה משעה וחצי. החלפנו מספרי טלפון ואמר שמשאיר את הכדור בידי... אוףף שונאת את זה...
כלומר תחליטי ואני מחכה ומקווה לשמוע ממך... וכאן התחילה ההתלבטות שלי. שאלתי אותו... היו לך קשרים עם גרושות? יודע מה המשמעות של הכרות עם גרושות שיש להן מחויבות לילדים משלהן? הקשיתי ושאלתי... מה לך רווק ללא שום מחויבות למסגרת... ולמישהי שכבולה למסגרת... כלומר חלקית אך עדיין מסגרת ... הרי בחור רווק יכול לא לחזור מהעבודה הביתה אלא ללכת לאן שבא לו ולעשות מה שבא לו ואילו אני? דרדסים מחכים לי.... אמר.... אני מסתכל קודם כל על האדם ואם טוב לי איתו או שיש לי כייף להכיר אותו יותר ויותר אז אין שום מגבלה....
כרגע מרגישה כמו
לא מדברת... מקשיבה ואז אקבל החלטה... אוהבת

ממתינה

New member
וואו קשה

קשה לי לייעץ לך כי עד היום הייתי בדעה של "לא" כי תמיד תצטרכי להתמודד פה ושם עם דברים שתסבירי ותלמדי אותו וכו´ לא יודעת החלטה קשה לי הייתה הצעת נישואין איך שהתגרשתי מרווק מבוגר ממני ב2 או 3 שנים בחור טוב ורציני שכן של חברה בקיצור יכל להיות רציני הוא היה נחמד והכל אבל אני פחדתי נורא והחלטתי שלא. אבל- היום אני לא יודעת אם ההחלטה הייתה טובה בכל אופן אני לא אהבתי אותו או נמשכתי אליו כל כך שההתלבטות הייתה קשב. ואולי את צריכה להחכים ממני לנסות לראות להתרשם ואז להחליט. הרי לא כל מה שטוב לאחד טוב לאחר ולהפך.

אני אישית מוותרת מראש

מכמה סיבות.רווק שלא חווה הורות נמצא במקום בו יהיה לו קשה להבין את עולמי. הוא ודאי גם ירצה ילדים ואני מיציתי. ובאמת למה שרווק ירצה גרושה עם ילדים? נראה לי מסובך מדי.

למעלה