מה דעתכם על "דיבוק"?

מה דעתכם על "דיבוק"?

נצא מנקודת הנחה שיש לנו נשמה שאנחנו ממשיכים להתקיים אחרי המוות (בשביל הספקנים שבנינו) אתם חושבים שיכול להיווצר מצב שבו נשמה של מישהו אחר נכנסת בגוף שלנו?

tshirt10

New member
מה אפשר עוד לכתוב?

"דיבוק" - תחפשי בויקיפדיה - ותביני בעצמך. אין לי ידע לדבר על זה יותר ממה שנכתב.

tshirt10

New member
יש סרט על זה..

http://www.youtube.com/watch?v=ULuC2XkFiD8

מפחיד מאוד. מישהו כבר כתב על זה..

בכל מקרה - אני אהבתי את החלק בסרט שהכומר נדרש להסביר מה ז דיבוק ולמה הכדורים הפסיכיאטריים שהיא קיבלה - מנו מהשד לצאת מגופה - ושאמילי רוז - בעצם נלקחה - באמצע הסרט - למקום בו נאמר לה " האם את מוכנה לסבול כדי שהאנושות תבין שהעולם הרוחני קיים?" היא בחרה למות מוות זוועות - הסרט עצמו- אותי אישית הפחיד - בהתחלה - לאחר שראיתי אותו - כמה פעמים - הבנתי שיש חלק אחד שאהבתי - נעומי ווטס - השחקנית - מוצאת תליון על האדמה - היא מסתכת עליו והכומר אומר לה -ראית תיליון בדרך? היא אומרת "כן" אבל לא ייחסתי לזה חשיבות".. "לכי לשם - וקיחו אותו - זה יעזור לנו במשפט כנגד המשטרה והמדענים החשוכים של אותו תקופה שלא מאמינים בגירוש שדים ודיבוק" . היא הלכה לשם - ובידח עם הכומר - למרות שכלאו אותו בכלא - לאחר המשפט אמר להם " דעו כי זהו יופ האור עבורי - וגם אם אכלא - תדעו כי עולם הרוח קיים - וגם אם איכלא - את האמת לא תוכלו לכלוא - כי האמת תשחרר אותי" נעמי ווטס בעצם מגיעה למצב - שהיא - כחוקרת בסרט - מאמינה בעצמה לכומר - ומזהה את הסימפיטיה שלו למען הנערה המסכנה - וכיצד הצליח לגרום גם לה - אשת מחקר - להאמין ברוחניות. בסופו של דבר - אמילי רוז נפטרה - והכומר - שוחרר. לאחר הגירוש הסרט יצר BUZZ מאוד גדול - יש המון סרטים - שבלי לדעת - מאוד מקושרים לעולם הרוח - את הסרטים אני נותן לך לבחור בעצמך -= אם תגלי בהם משהו מעבר - זה הנתיב שלך - אני לא כותב עליו - ואין לי ידע לגביו. על הסרט כן - סרט לא קל לצפייה- אבל המסר שלו מדהים - נערה נשלחה לכאן כאן לסבול ייסורים - כדי להכיר את המורה שלה -הכומר - ולעורר את עולם החושך - עולם הרפואה הפסיכיאטרית - "סממו אותה - יש לה מחלה."

גם הכומר נאבק בסרט - במערכת המשפט - במערכת המחקר והכחשות המשטר -

המון סרטים נעשו על שחיתות - על שקרי הדת ושקר המדע - אחד מהם הוא הסרט "changeling"

שמדבר על שחיתות המשטר בימי שנות ה70 - כשילד בשם וולטר העלם - ואימו מחפשת אחרו - מגלה כי הילד שלה הוחלף ב"כפיל" שהמשטרה נתנה לה "כדי להשתיקה בנושא ולהאישם את המשטרה בחטיפת בנה" - היא לא מוותרת - גם כאשר הפ]סיכיאטריה והמשטרה מאישימים אותה ב"הזיות" - פעם הוא בנך האמיתי - הרי הצלמת איתו לעיתון -כיצד זה יתכן כי הוא לא בנך האבוד?

אנג'לינה היא שחקנית מדהימה - אין לי הסבר אחר - על כל הסרטיםשעשתה - ויש כמה מהם שמדברים על נושאים הומניטריים בעצמם כמו הסרט "ג'יה" המדבר על שחקנית שהתמכרה לסמים ומתה מאיידס- והייתה גם לסבית בעידן ש"לסביות זה רק להתנסות עם אישה" - הקטע המיני גם לא חשוב - הפתיחות שהיא מגלה - והדמויות שבחרה לגלם - ממש מראים לך תמונת מצב מוחשית על איך זה להיות אדם אחר - והיא בהחלא עשתה זאת - כרגע יותר עסוקה בסרטי ילדים - כי יש לה משפחה אחרי הכל - וזה מה שהיא אוהבת.
בן היתר שיחקה ב"נערה בהפרעה" המספר את סיפורה של אישה שחוזרת שוב ושוב למחלקות פסיכיאטריות - בגלל כעסה על מערכת הפסיכיטריה -סרט בהחלא מעורר.

הבאתי את הTRAILER של CHANGELING:

http://www.youtube.com/watch?v=G0i9vHYiW2g

הסרט הזה בהחלט מומלץ - ומדבר על שחיתות בשנות ה70 - ותוצאותיו על האישה המסכנה הזו.

כמובן שכל סרטיה - מוגנים בזכויות יוצרים - ואין להעבירם או להעתיקם לאדם אחר -

ללא אישור מחברת ההפצה של הסרט המקורי והסכמתם. - זכויות יוצרים.

מקווה שזה יעזור לך להבין.

זה היה קיים שנים ואני מאמין שזה עדין קיים

איני יודע למה אותם נשמות מחליטות להכנס לתוך גופם של אנשים אחרים
אך זה בהחלט מפחיד

tshirt10

New member
תראה את הסרט..

הכומר מסביר שם הכל - כמובן שהוא שחקן - אבל הוא הכי קרוב לאמת מאשר כל ה"סרטי אימה" הממוצעים - סתם כדי להפחיד/להגעיל אותך - הסרט עצמו מבוסס על מקרה אמיתי- והוא הכי קרוב למה שאפשר.

רותי 11

New member
יכול להיות וקרו מקרים אבל

צריך להבין שדיבוק כשהוא קורה
זה לא עם נשמה - אלא עם חלק
מהנשמה שנאשר כאן ולא חזר
לאור והוא מחפש דרך לחזור לכאן
אבל לא דרך לידה

tshirt10

New member
זאת הגדרה חלקייץ של דיבוק.

בהחלט כדאי לראות את הסרט שניתן בקישור.

"שנאשר כאן ולא חזר - כגלגול או תיקן - או עבר זוועות רבות - וגם אם נשאר כאן - יש סיבה לכך - אין לי מידע למה.
לאור (מי אמר שכל נשמה שייכת לאור? ויותר נכון לומר - מי אמר שזאת נשמה - ולא "רוח"?

" והוא מחפש דרך לחזור לכאן
אבל לא דרך לידה " -

אני עדיין חושב שלכל דבר יש סיבה- בטח שקשורה לרוחות שלא מצאו את מקומן - ואם זה קורה - חייבת להיות לכך סיבה.

אולי לא מגיע להן? אין לדעת.

יש הבדל בין רוחות לנשמות - יש נשמה שהיא באה מעולם הרוח - ויש רוח שבאה סתם ממקום אחר - אולי יקום מקביל כלשהוא
אם זאת נשמה - יש לדעת שנשמה קוריה גם נשם-ה - נשמה מעולם השם.

"רוח" יכולה להתפרש ככל דבר..

לכן אני לא מאמין שבנשמה יש אישהוא "חטא" שהיא צריכה לעבור כזה דבר - אולי יש מקרה אחר שגורם לזה.

אני שוב, ממליץ לראות את הסרט שניתן בקישור - הוא מסביר את זה.

למרות שההסבר שנתת גם מעניין - אך לא ממש נותן מענה..

tshirt10

New member
אני לא אוהב לכתוב את זה.. אבל ..

"רוח" היא בעצם אדם רצחני שנשאר בעולם החומר - כי הוא פיזית - לא יכול לעלות למימד שהוא טוב - הוא נשאר כאן בגלל כמה גלגולים חוזרים ונשנים - הוא לא קשור לכדור הארץ- ולא כדור גם ממש ל"דיבוק" - אלא יותר ל"שוטטות על הפלנטה" - ממקום אחר -
ה"רוח" יכולה גם להתפרש כמשהו דמוני.. לכן.. אני לא אוהב לכתוב על דברים כאלה..
בהחלט כדאי לראות את הסרט שבקישור:

http://www.youtube.com/watch?v=lSy7DldFdUI

רוח היא לאוו דווקא

קשורה לאדם רצחני,
זו נשמה מעונה
שלא סיימה את המעגל מסיבה זו או אחרת,
ולעיתים מחפשת דרכים(בניהן גם דיבוק)
לחזור לעולם הפיזי,
יכול להיות שהיא נרצחה, נאנסה, התאבדה,
עשו לה עוול נורא,
או להפך רצחה, ועשתה עוול נורא למישהו אחר.
או אפשרות נוספת שלא רצתה להשתחרר מהחיים...

tshirt10

New member
נשמה אמיתי רק "מתה" להשתחרר מסבל ה"חיים"..

נשמה באמת שרצחה - עדיין "תקועה" כי היא רצחה נשמה אחרת - משהו שיגרום לה סבל בחזרה - כל יחסי הגומלין על כדור הארץ - גם מתפרש רוחנית כיחסי גומלין - וזיה ההגדרה של קארמה.

ויש "נשמות" שנתנו להן "ללמוד מטעויותיהן" אבל בגלל שהסובבים אותם שמו פס על רוחניות - וחגגו והתהללו באלכוהול וסקס - מלחמות - ופיתוח הטבק והמדע ולהעריץ על מיני עריצים - אז הנשמה נשארה "ללא לימוד סביבתי"
כי כולם היו כ"כ אנוכיים ואכזריים -שאפילו רוחניות לא הייתה קיימת - כי הם סירבו להכיר בה -
ובחרו לרצוח את התקדמותה דרך "הסבר המדע" והטבק שלהם - אי שם - בכל דור ודור. אין כזה דבר גלגול נשמות -אין כזה דבר אלוןהים או עולם הרוח - ובום. נחתנו לסוף עידן הידע - "עידן הדלי" - מה קרה סבל החוקרים והמדע חילחל לראשיכם החלולים? התחלתם להבין כי כדור הארץ הוא סבל ותאוות הגוף? מה קרה? אתם נאלצים לראות מה נגרם ע"י שליחי השטן? היטלר - מלחמות - ד"ר פרוייד - פסיכיאטריה - וקידום המעמד האלייט - מדע ומחקריו - ונותנים להם עוד פרס - ממש עכשיו - גם בעידן הדלי - על מחקריהם - ו"שכחתם" את העבר? אתם לא למדתם ממנו. אז העבר חזר יותרויותר גרוע - שוב ושוב -אל העתיד - ורק עכשיו אתם נפתחים לרוחניות? או סתם קוראיםן על מתקשרים בעיתונים? כי לא התקדמתם - לשום מקום - ואתם עדיין לא יודעים מה זה רוחניות - ומנסים בכל דרך להוכיח אותה דרך המדע - גם ב"עידן הנאור" הזה..

אז אולי אתם לא צריכים ללמוד רוחניות - ולתת לאנשי הרוח האמיתיים שמטרתם היא WALK THAT TALK -
וללמד באמת התקדמות.

והמדע - שימשיך לחקור..

tshirt10

New member
יש את הההסבר שהאישה שקיבלה את זה..

"בעלה לשעבר" נכנב סה - "ידיד התאבד וקינא בה" - "מלאך חבלה גרם לכך" - מה שקורה הוא - גם פיזית כשהגוף שלנו חלש - המערכת החיסונית שלנו - האוכל שאנחנו אוכלים -וגם אם יש מקרה של דיבוק - יש לך סיבה - הנשמה אינו קשורה לדיבוק - הנשמה שלנו בסדר גמור - זה לא חלק מהנשמה שלנו ש"הלך לאיבוד" - הנשמה אף פעם לא הולכת לאיבוד - זה את או אתה שפשוט לא בוחר בתנתיב נכון עבור הנשמה שלך - ועל זה אתם צריכים לשנות את חייכם - כדי להרגיש טוב - כי ברגע שמצאת את מקומך - הרוחני והפיזי - הנשמה גם מרגישה טוב - רוב העולם מעדיף לסמם את עצמו - ו"מאלחש" את הנשמה - מסמם את הנתיב הרוחני שלו - ומגלה שחיו ריקניים -כי הוא לא עשה איתם שום דבר - הם מחפשים רוחניות בהודו - כי יש שם סמים.

בכל מקרה - הנשמה שלנו לא נשברת - הוא מחולקת לחלקים - מאלוהים - כדי שיוולדו ילדים פיזית - לא מעבר לכך - הנשמה שלנו לא "נשארת חצי פה וחצי שם" - היא מגיעה לכאן כמטרה - ולא יותר מזה.

"מלאך חבלה" -זה בגלל שהשטן היה פעם מלאך - שמרד באלוהים - ויצר את הגיהינום.

כי כמו שיש טוב - יש גם רע - וזה המצב.

יש גם משהו נכון במה שכתבת - שזה כנראה רוח שלא יכולה להתגלגל שוב - ולכן מחפשת דרך "לחזור לבורא" לאחר שחטאה - יש גם הרבה מקרים שהרוח מבקשת שיאמרו עליה קדיש - או שיקברו את גופה הפיזי - אולי מפאת רצח - אולי מפאת התעלמות ממנה - יש הרבה סיבות - במקרה של אמילי רוז - היא הגיעה לכאן במטרה מיוחדת להיעזר בכומר מסוים - במשפט - בתקופה מאוד חשוכה - ורגע שהחושך משתלט -אנשים מתחילים לסבול - הדת גם תדאג לסנוור אותך גםאל החשיכה - באמצעות גניבת "האור" - אהבת האלוהים אלייך. כשהאלוהים ביקש - "ואהבת את האדם שמולך - כמו אחיך" - ולא הרבה אנשים באמת אוהבים אדם כאחיהם - למרות שהם מחבקים אותך ואתם קוראים "פרק בתורה" ביחד" ונכנסים ביחד לבית הכנסת - זאת לא אהבה - זה אולי לרע-ך כמוך.

tshirt10

New member
חוצמזה - שאין הרבה מקרים כאלה כרגע..

אם הגוף שלך יסומם ע"י סמים - וזה יכול להיות שימוש מסיבי בסמי רחוב קשים מאוד , שגורמים לתופעות של דיבוק - ואנשים קוראים להם "משוגעים".

נסו לחיות ברחוב - ברגע שהגוף שלך קורס תחת הפחד שלחיות לבד - בקור - וככל שעוברים השנים - אנשים זורקים עליהם מטבעות ושקלים - חלקם פשוט נהיים אפאטיים - חלקם מתים.

האם זה גורל? לא בהכרח מישהו אמר להם לחיות ברחוב ולמות? לא תמיד. יש לזה סיבה

אתם על כדור הארץ כדי לשקם ולעזור לאנשים - וזאת לא בחירה - את הנתיב הרוחני הפרטי שלך - את החברים שלך - ואת המשפחה שלך - תבחרו לבד. אין התערבות.

הבאת ילד לעולם וההורים מסוממים וזורקים אותו החוצה או מזריקים לו סמים בהיותו ילד - רוצחים אותו פיזית - או נפשית? זה הרג לכל דבר.

tshirt10

New member
יש הרבה ספרים שמדברים על גלול נשמות - ולמה.

נשמה כזאת או אחרת מקבלת את מה שקיבלה על הכדור הזה - רק לגשת לספריה מסיימת ולבחור אותו -

גם את זה תעשו לבד.

כמה אפשר לקרוא על תיקשורי קריון וכן הלאה?

שלפחות יסבירו באופן רגיל מה זה גלגול נשמות - אבל עכשיו "עידן הדלי" (מלאו אותו כסף)

"כולם" מומחים רוחניים לכל דבר - וכל אחד "מתקשר" -וזה לא עובד ככה.

ואם זה לא -אז זה רפואה הוליסטית - שתעסה למישהו אחר את הגב עם תמציות ריחניות ובגדים יפים מחנות יד שניה + מוזיקה שאנטית.

למעלה