יש סרט על זה..
http://www.youtube.com/watch?v=ULuC2XkFiD8
מפחיד מאוד. מישהו כבר כתב על זה..
בכל מקרה - אני אהבתי את החלק בסרט שהכומר נדרש להסביר מה ז דיבוק ולמה הכדורים הפסיכיאטריים שהיא קיבלה - מנו מהשד לצאת מגופה - ושאמילי רוז - בעצם נלקחה - באמצע הסרט - למקום בו נאמר לה " האם את מוכנה לסבול כדי שהאנושות תבין שהעולם הרוחני קיים?" היא בחרה למות מוות זוועות - הסרט עצמו- אותי אישית הפחיד - בהתחלה - לאחר שראיתי אותו - כמה פעמים - הבנתי שיש חלק אחד שאהבתי - נעומי ווטס - השחקנית - מוצאת תליון על האדמה - היא מסתכת עליו והכומר אומר לה -ראית תיליון בדרך? היא אומרת "כן" אבל לא ייחסתי לזה חשיבות".. "לכי לשם - וקיחו אותו - זה יעזור לנו במשפט כנגד המשטרה והמדענים החשוכים של אותו תקופה שלא מאמינים בגירוש שדים ודיבוק" . היא הלכה לשם - ובידח עם הכומר - למרות שכלאו אותו בכלא - לאחר המשפט אמר להם " דעו כי זהו יופ האור עבורי - וגם אם אכלא - תדעו כי עולם הרוח קיים - וגם אם איכלא - את האמת לא תוכלו לכלוא - כי האמת תשחרר אותי" נעמי ווטס בעצם מגיעה למצב - שהיא - כחוקרת בסרט - מאמינה בעצמה לכומר - ומזהה את הסימפיטיה שלו למען הנערה המסכנה - וכיצד הצליח לגרום גם לה - אשת מחקר - להאמין ברוחניות. בסופו של דבר - אמילי רוז נפטרה - והכומר - שוחרר. לאחר הגירוש הסרט יצר BUZZ מאוד גדול - יש המון סרטים - שבלי לדעת - מאוד מקושרים לעולם הרוח - את הסרטים אני נותן לך לבחור בעצמך -= אם תגלי בהם משהו מעבר - זה הנתיב שלך - אני לא כותב עליו - ואין לי ידע לגביו. על הסרט כן - סרט לא קל לצפייה- אבל המסר שלו מדהים - נערה נשלחה לכאן כאן לסבול ייסורים - כדי להכיר את המורה שלה -הכומר - ולעורר את עולם החושך - עולם הרפואה הפסיכיאטרית - "סממו אותה - יש לה מחלה."
גם הכומר נאבק בסרט - במערכת המשפט - במערכת המחקר והכחשות המשטר -
המון סרטים נעשו על שחיתות - על שקרי הדת ושקר המדע - אחד מהם הוא הסרט "changeling"
שמדבר על שחיתות המשטר בימי שנות ה70 - כשילד בשם וולטר העלם - ואימו מחפשת אחרו - מגלה כי הילד שלה הוחלף ב"כפיל" שהמשטרה נתנה לה "כדי להשתיקה בנושא ולהאישם את המשטרה בחטיפת בנה" - היא לא מוותרת - גם כאשר הפ]סיכיאטריה והמשטרה מאישימים אותה ב"הזיות" - פעם הוא בנך האמיתי - הרי הצלמת איתו לעיתון -כיצד זה יתכן כי הוא לא בנך האבוד?
אנג'לינה היא שחקנית מדהימה - אין לי הסבר אחר - על כל הסרטיםשעשתה - ויש כמה מהם שמדברים על נושאים הומניטריים בעצמם כמו הסרט "ג'יה" המדבר על שחקנית שהתמכרה לסמים ומתה מאיידס- והייתה גם לסבית בעידן ש"לסביות זה רק להתנסות עם אישה" - הקטע המיני גם לא חשוב - הפתיחות שהיא מגלה - והדמויות שבחרה לגלם - ממש מראים לך תמונת מצב מוחשית על איך זה להיות אדם אחר - והיא בהחלא עשתה זאת - כרגע יותר עסוקה בסרטי ילדים - כי יש לה משפחה אחרי הכל - וזה מה שהיא אוהבת.
בן היתר שיחקה ב"נערה בהפרעה" המספר את סיפורה של אישה שחוזרת שוב ושוב למחלקות פסיכיאטריות - בגלל כעסה על מערכת הפסיכיטריה -סרט בהחלא מעורר.
הבאתי את הTRAILER של CHANGELING:
http://www.youtube.com/watch?v=G0i9vHYiW2g
הסרט הזה בהחלט מומלץ - ומדבר על שחיתות בשנות ה70 - ותוצאותיו על האישה המסכנה הזו.
כמובן שכל סרטיה - מוגנים בזכויות יוצרים - ואין להעבירם או להעתיקם לאדם אחר -
ללא אישור מחברת ההפצה של הסרט המקורי והסכמתם. - זכויות יוצרים.
מקווה שזה יעזור לך להבין.