מספר תגובות
אין לי כוח לדבר יותר על מרי לו. אתם כבר יודעים מה דעתי. למרות שאני מקווה לטוב. העיקר במחזמר זה באמת השואו, אבל הרבה יותר חשוב זה הרמה של הכוכבים. מחזמר שכוכביו לא יודעים לעשות כלום חוץ מלנענע את התחת לא שווה את הכסף ששילמת על הפופקורן. אבל בבקשה, אין לי כבר אנרגיה לדסקס על זה. תום אבני מאוד מאוד מוכשר, ללא ספק, אני גם מכירה אותו אישית, ופעם הוא היה מאוד נחמד. אבל כשאנשים מתפרסמים בגיל כל-כך צעיר זה אף פעם לא טוב, וזאת הסיבה שאין לנו יותר קשר ושגם איני מאוהבת בו עוד (אכן, כשסתיו הייתה בת 8 היא התאהבה בתום אבני, למשן ארבע שנים אפילו!...
). בספר הג´ונגל הוא באמת היה מדהים, ילד קטן ותמים עם קול של מלאך. אבל הוא התבגר, התחלף הקול, ורוב הCharm הלך לו, אבל הוא אחד הילדים הכשרוניים ביותר שהכרתי. את ליאת אחירון לא שמעתי שרה ולא ראיתי משחקת, אז אין לי מושג איך היא, ומתן בלו ילד מקסים, הייתי אתו פעם באיזה חוג של משחק והוא ממש נחמד כזה וצנוע. ילד טוב. ובראבו זה היה אחד הדברים האכזריים ביותר שהעלו פה בארץ. זה שבר לילדים את הלב יותר מאשר שימח אותם. חברה שלי הופיעה בזה, ואתה לא יודע כמה היא הייתה בדיכאון כשהיא לא זכתה. שלא יחזירו את זה לעולם! נ.ב: אני הולכת לראות את קטנטנות בשבועות (תומש, אני אבוא לבקר אותך!
), ואז אוכל להגיד לכם איך ליאת אחירון ואיך תום אבני כיום, כי לא שמעתי אותו שר כבר מספר שנים. ביי!