מה דעתכם על ´מרי לו´?

מה דעתכם על ´מרי לו´?../images/Emo68.gif

אני ראיתי קטע אצל יאיר לפיד והאמת? התאכזבתי קשות... הרעיון הוא אחלה, אבל הביצוע so far לדעתי גרוע...

יש לי הרגשה חזקה

שזאת תהיה נפילה רצינית! אלף - זה כוכבי נוער מתקתקים במקום זמרים אמיתיים (אמיר פיי גוטמן? מה אנחנו צריכים צרחות של מעריצות בנות 12?! יעל בר זוהר? קול של צפרדע! ושלא נבר על אילנה אביטל, כי אני אקיא...) הרעיון מעולה, לצביקה פיק יש באמת שירים קליטים וקצביים, אבל זה לא מחזמר, זאת חלטורה ישראלית לשמה. אני מאוכזבת קשות.

keren21

New member
אז זהו שלא.....

לא רק ילדות בנות 12 אוהבות לראות את אמיר פיי גוטמן...זה שהן מתלהבות זה בעיה שלהם... אבל גם אנשים בוגרים יהנו לראות את אמיר פיי גוטמן מכיוון שאמיר פיי גוטמן כבר מיזמן לא אותו חתיך מהיי פייב אלא שחקן וזמר לכל דבר... מופיע ברשימת השחקנים של הבימה כשחקן לכל דבר.... קצת כבוד......לא הרבה!!! קצת!!!! ודרך אגב אמיר משחק טוב מאוד הוא היחיד שיודע לזוז במחזמר הזה... גם במחזמר הברווזון למרות שזה יותר לילדים קטנים הוא עושה שם עבודה מצויינת!!!!

אמיר פיי גוטמן...

יש לי הרבה מאוד כבוד אליו בתור בנאדם, אבל אני לא רואה אותו בתור זמר, בטח שלא בתור שחקן. יש לו המון כישרון, אבל כישרון לא מספיק. צריך ללמוד ולהתאמן הרבה כדי להיות שווה באמת. הקול שלו עבר אימונים, אבל לשיר פופ. לא מיוזיקלס. ומשחק? תעשי לי טובה, צפרדע משחקת יותר טוב! בכל מקרה, זה עניין של טעם. אני לא אקבע את דעתך ואת לא תקבעי את שלי. מצדי את יכולה להגיד שלורנס אוליבייה כלב על ידו. אין לי בעיה עם הדעה שלך. איש איש ואמונתו...

PowerFul

New member
מי שלא ראת את מרי לו שירוץ לראות ../images/Emo68.gif

הצגה מדהימה לאילנה יש קול מדהים ועוצמתי מעולם לא חשבתי שלצביקה היו כאלו עיבודים מדהימים... יעל בר זוהר מהממת בהחלט מומלץ ביותר

אריאלי18

New member
תקשיבו! לדעתי...

אני לא יודע מה אתכם, אבל לי חשוב כמה שיותר נוצץ, תפאורה מהממת כזאת, ושואו טוב של השחקנים-כוכבים! אותי יותר ימשוך מחזמר שבו מככבת אילנה אביטל ולא אסתי קוסוביצקי או שחקנים איכותיים אחרים. לי הכי הכי הכי חשוב זה השואו והזוהר של הכוכבים על הבמה, כי זה מה שנותן את החשק להופיע (לפחות לי), חוץ מזה, לדעתי הקול של יעלי השתפר מאוד (אחרי השיעורים אצל חדווה מלר) והיא שרה עכשיו הרבה יותר טוב! בקשר לאמיר פיי גוטמן, הבנאדם פשוט לא יודע לשיר בגרוש, להופיע אולי כן! מה שכן הוא עובר במה! (נו וודאי!!) ואני כבר מת לראות את מרי לו! תגידו מה אתם חושבים על תום אבני? ראיתי את קטנטנות והוא לא היה משהו.. בספר הג´ונגל הוא היה הארבה יותר חמוד והוא השתנה ממש בקול ובמשחק.. (מן הסתם)...בכל מקרה ליאת אחירון פשוט מהממת! תפור עליה התפקיד של בלן, ומתן בלו פשוט אחלה ילד, הוא גם ממש מוכשר! אה ועוד משהו...לפי דעתי צריכים להחזיר את "בראבו" התוכנית הזאת פשוט היתה מוצלחת!!! אתם לא חושבים???!!! אריאלי

מספר תגובות

אין לי כוח לדבר יותר על מרי לו. אתם כבר יודעים מה דעתי. למרות שאני מקווה לטוב. העיקר במחזמר זה באמת השואו, אבל הרבה יותר חשוב זה הרמה של הכוכבים. מחזמר שכוכביו לא יודעים לעשות כלום חוץ מלנענע את התחת לא שווה את הכסף ששילמת על הפופקורן. אבל בבקשה, אין לי כבר אנרגיה לדסקס על זה. תום אבני מאוד מאוד מוכשר, ללא ספק, אני גם מכירה אותו אישית, ופעם הוא היה מאוד נחמד. אבל כשאנשים מתפרסמים בגיל כל-כך צעיר זה אף פעם לא טוב, וזאת הסיבה שאין לנו יותר קשר ושגם איני מאוהבת בו עוד (אכן, כשסתיו הייתה בת 8 היא התאהבה בתום אבני, למשן ארבע שנים אפילו!...
). בספר הג´ונגל הוא באמת היה מדהים, ילד קטן ותמים עם קול של מלאך. אבל הוא התבגר, התחלף הקול, ורוב הCharm הלך לו, אבל הוא אחד הילדים הכשרוניים ביותר שהכרתי. את ליאת אחירון לא שמעתי שרה ולא ראיתי משחקת, אז אין לי מושג איך היא, ומתן בלו ילד מקסים, הייתי אתו פעם באיזה חוג של משחק והוא ממש נחמד כזה וצנוע. ילד טוב. ובראבו זה היה אחד הדברים האכזריים ביותר שהעלו פה בארץ. זה שבר לילדים את הלב יותר מאשר שימח אותם. חברה שלי הופיעה בזה, ואתה לא יודע כמה היא הייתה בדיכאון כשהיא לא זכתה. שלא יחזירו את זה לעולם! נ.ב: אני הולכת לראות את קטנטנות בשבועות (תומש, אני אבוא לבקר אותך!
), ואז אוכל להגיד לכם איך ליאת אחירון ואיך תום אבני כיום, כי לא שמעתי אותו שר כבר מספר שנים. ביי!

actress

New member
ואני הולכת לפגוש את תומש ב12 ביוני

אז אולי תבואי לשם ואז ניפגש
כמובן שמסגרת של קטנטנות אני לא יודעת אם אני אכנס לראות אבל מופיע שם עוד 1 שאני מכירה.

ואני, כפי הנראה,

הולכת לראות את קטנטנות בשבועות, עוד שבוע וחצי... לא נראה לי אני אבוא ב-12 ביוני, כי זה יומיים לפני היומולדת שלי, ואני חושבת שאעשה משהו אחר, מין הסתם...

למעלה