מה דעתכם/ן?

מה דעתכם/ן? ../images/Emo140.gif

נעים מאד... אתמול שמוליק התקשר אליי בשידור ובישר לי שעברתי לשלב הבא!! קודם כל רציתי להודות לרדיו על ההזדמנות המרתקת שקיבלתי. אני אשמח לקרוא מה דעתכם בקשר לשאלה ששמוליק שאל אותי בשידור. הוא סיפר לי שעלו לשלב הגמר 11 בנים ו"רק" 10 בנות, ושאל מה דעתי על הרוב הגברי. נראה לי שהוא ציפה לתשובה פמיניסטית, כגון "הבנות יראו לבנים מי שולט"...
רציתי לשאול אתכם אם באמת המין הוא מה שמבדיל לדעתכם בין אנשים, כלומר- למה הוא לא אמר- "עלו שלושה מצחיקים, חמישה רציניים ואחד ציני??" נראה לי שבסוף האדם הכי מעניין, מוכשר ומתאים ינצח, לא משנה אם זה בן או בת או חיפושית...
אשמח לקרוא מה אתם חושבים- האם המין הוא הקריטריון למיון בין אנשים או שיש הרבה מעבר לזה??? שיהיה לכולם בהצלחה!
נעמה

orengolan

New member
לדעתי הרעיון הוא ליצור

קבוצה מגוונת ככול האפשר, גם מבחינת מין וגם מבחינת גילאים, תחומי עניין ואופי. זה תמיד יותר מעניין שאנשים חושבים אחרת ובאו מרקע שונה, ואם רוצים קצת אקשן חייבים סלט מגוון ולא כזה שמכיל רק חסה

yonigilad

New member
דברים חדשים

אתה צודק, באמת לא יהיה מעניין אם כולם יהיו אותו דבר, יראו אותו דבר, יגידו אותו דבר. אנשים שונים, מיוחדים, מנוגדים, עם דעות לפה ולשם שמתעניינים בדברים שונים יהיה יותר מעניין לשמוע. אבל למצוא חבורה כזו של אנשים זו משימה לא קלה. רוב האנשים חושבים אותו דבר, אוהבים פחות או יותר אותה מוזיקה, צוחקים על אותם דברים. בגלל זה כל האנשים שהיו בכוכב נולד, באקדמיה לצחוק ובכל המקומות האלה נראו כולם דומים אחד לשני, כל הקומיקאים מספרים אותם בדיחות ועושים דמויות דומות, הזמרים שרים על אותם נושאים באותו סגנון, כל החדשות בכל הערוצים נראים אותו דבר. כולם מדברים אותו דבר, מתלבשים אותו דבר, חושבים אותו דבר, אין דיון, הויכוחים עקרים ולא מהותיים, אין עניין. עם כל הכבוד והאהבה לשמוליק טיאר, אני מקווה ש103 לא בחרו עשרים ואחד דמויי שמוליק טיאר. את זה יש, ומהדגם הכי מוצלח, אז תביאו משהו חדש.

גברים מנוגה ונשים ממארס

נעמה קודם כל מזל טוב. שמעתי אותך אתמול בשידור ושמחתי שייצא לי להכיר אותך משך הסדנא שאנו אמורים לעשות יחד משך השבוע הבא, למרות שממש לא שמחתי לשמוע כמה את מוכשרת, אין ספק, זה הולך להיות קרב קשה מולך, ומול כל השאר. בעניין הזה אני מקבל את הנחתך - כנראה שבסוף ייבחר מי שיתגלה כהכי מוכשר, מעניין ומתאים ללא שום קשר למינו. אשר לשאלתך - האם המין הוא קריטריון למיון בין אנשים - כן. אמנם לא בקונטקסט של הפלייה או תכונות "גבריות" או "נשיות" אלא מתוך הידיעה ששגברים ונשים פועלים באופן שונה לחלוטין אלו מאלו, והתעלמות מעובדה זו תהא להתעלם מהמציאות. מזכיר לי בדיחה על דג זהב אחד שנתפס אצל דייג וכמו כל דגי הזהב הציע לו מילוי משאלה תמורת השחרור. הדייג (זה היה דייג חובב) חשב רגע ואמר - אתה יודע מה, הבן שלי גר בניו יורק, לא ראיתי אותו 4 שנים, ואני שונא מטוסים - תבנה לי גשר מפה לניו יורק. דג הזהב התחיל להתווכח, מסביר שזה סיפור לבנות כזה גשר, - קונסטרוקציות ביטון במים, עמודים, בקיצור, בלאגן, תבחר משהו אחר. שוב חשב הדייג (החובב) רגע ואז אמר לדג - אתה יודע מה? תסביר לי סוף סוף איך הראש של אשתי עובד. הסתכל עליו הדג בייאוש ושאל "כמה עמודים אמרת שאתה רוצה בגשר לניו יורק??"

תומר185

New member
רמי הכותרת שלך צריכה להיות הפוכה

צריך להיות: גברים ממאדים (שהוא מארס) ונשים מנוגה (שהיא ונוס) ובהצלחה לכל מי שעלה לסדנה!! אגב מישהו יכול לומר היכן נמצאות (פיזית) תחנות הרדיו רדיוס ו-99 אסקייפ? את 103 כולם כבר מכירים... ואת 102 אני יודע שנמצאת בנמל ת"א (אם לא עברה מקום).

למעלה