מה דעתכם...מה עדיף?

kensaggy

New member
מה דעתכם...מה עדיף?

אני בונה כרגע (כרגע זה דקות ספורות בערך יומיים בשבוע, אבל אני לקראת סיום) פורום, ואני כרגע עובד על אזור הניהול. עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם... במחיקת הודעה, מה עדיף... כאשר מוחקים הודעה: 1) זה ימחוק את כל התגובות שלה. 2) הודעת האב של ההודעה שרוצים למחוק תהפוך להיות הודעת האב של התגובות של ההודעה הנמחקת. אני חושב ש2 עדיף. בבקשה תביעו את דעתכם, כי שאסיים הוא יהיה חופשי להורדה (כנראה). ניתן לראות את הפורום כאן . בתודה מראש

אמיר ט

New member
יפה יפה

קודם כל ראיתי את הפורום והוא נראה נחמד מאד, למרותך שהוא דומה להחריד ל phpBB אבל השיטת ת´רדינג של "תפוז" שישמת שם בהחלט משפרת את הפורום. שוב, מאד מאד דומה ל phpBB אבל זה כמובן אפשר לשנות. הוא נראה כרגע דיי "דל". לא רואים יותר מדי פונקציונליות מעבר לשימוש נטו בפורום. ולפי דעתי צריך להוסיף סטטוס גם בשורה למעלה, שאנשים ידעו דרך איפה להתחבר ואם הם כרגע אורחים או רשומים ותחת איזה שם, זה יוסיף קצת. כמו כן הייתי ממליץ על ופנטים קצת יותר גדולים באופן כללי, זה יהיה יותר ברור ולא צריך להתקרב למסך כדי לקרוא משהו. ח"ח, המשך כך.

DannyZ

New member
עד כמה הפורום גמיש?

היתרון של פורומים כמו PHPBB או vBulletin זה שאפשר להשתמש בtempletes וקל יחסית לשחק עם הקוד ליצירת כל מיני אפשרויות נחמדות. אתה נוטה לכוון הזה? פורום נחמד מאוד. אבל חוץ מהעניין של השרשורים מכו בפורום פה הוא דומה מאוד למיליון פורומים אחרים...

kensaggy

New member
תודה..

לאמיר ט. : בתשובה ל "לא רואים יותר מדי פונקציות מעבר לשימוש נטו"..איזה עוד פונקציות אפשר להוסיף? (אני רוצה בעתיד להוסיף מסרים אישיים..) וכמובן יש פאנל ניהול מלא. בתשובה ל"שורת הסטטוס" של כניסה למערכת ורישום משתמשים ומי המשתמש הנוכחי....זה מופיע, רק למטה. האם כדאי להעביר את זה למעלה? בעניין הפונטים, רבים אמרו לי זאת ואני אשנה את זה בעתיד..כרגע אני יותר עובד על ה"מנוע". ל DannyZ : בנושא "משחק עם הקוד"...הקוד די כל להבנה (גם מי שלא יודע PHP אבל יודע HTML)..הכל מסודר בטאבים, ישנם מקומות שיש גם הערות בקוד (PHP). במחינת template..אין לי ממש טמפלט הניתן לשינוי אבל כמו שאמרתי,הקוד פשוט. כמובן שיש גם header ו footer שבהם ניתן להוסיף כל מה שבא מבלי לפגוע בשאר הקוד של הפורום ואני גם עובד על כך שיהיה קל לשנות את הצבעים. המראה החיצוני הדומה למיליון פורומים אחרים זה מיכיוון שרציתי שיהיה קל לאנשים שבאים מפורומים כאלה בדיוק להיסתגל. וגם אז, זה רק הדף הראשי. לכולם (שניכם בנתיים): עדיין לא עניתם לי על השאלה
בתודה מראש. ותודה גם על התגובות הנפלאות.

behemot

New member
השיטה הכי טובה כשאתה מתכנן

משהו ועולות כמה אופציות - היא לאפשר את כולן. תאפשר מחיקת כל תת העץ או מחיקת ההודעה הספציפית בלבד כשתת העץ שלה נהיה תת העץ של הודעת האב שלה

gmorphus

New member
יפה מאוד!

יש לדעתי בעיה עם השיטה השנייה, מה קורה למשל אם יש שתי תגובות לאותה הודעה... נניח מצב כזה: -- הודעה אחת -- הודעה שתיים -- שלוש -- ארבע -- חמש -- שש --שבע אם אני מוחק את ההודעה הראשונה מה קורה מבחינת האפשרות השנייה? זה נראה לי בעייתי. אבל אני מסכים שהרעיון הכי טוב זה לאפשר את שתי האופציות.

gmorphus

New member
אוי לא יצא טוב...

מחקו לי רווחים. ננסה עם חיצים:
אחת
שתיים
שלוש
ארבע
חמש
שש
שבע

kensaggy

New member
עידכןן קטן...

אז ככה, אל כל ה"פאנל" של הלוגין אין העלתי למעלה. השקתי מערכת הודעה פרטיות חדשה (שהיא כמעט לגמרה גמורה, יש רק להוסיף מחיקה שלתקן איזה פאג קטן). ושיניתי את העיצוב קצת. ניתן לראות את הכל קטן: http://coder.f2o.org/kforum/ ויש גם מירור (כאילו שאני איזה אתר גדול): http://koder.fatcake.com/kforum/ אני רוצה לקבל עוד רעיוות של פיצ´רים נחמדים שניתן להוסיף למערכת. הכל יתקבל בברכה. דבר נוסף שברצוני לשאול: מישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא עבודה זמנית בתור מתכנת PHP ו MYSQL. אני ממש צריך ת´כסף כדי לרדת לצלול באילת בחופשים. אולי מישהו רוצה עזרה או צריך שותף או רוצה להעסיק אותי (סתם אני יודע שכולם כאן יודעים לכתנת לבד)? כל טיפ/עזרה יתקבלו בברכה. ד"א ראיתי את המודעה שיש העמ´. תודה מראש.

kensaggy

New member
שכחתי...

גם לאמור שאם אתם רוצים להשוות את העיצוב החדש לישן. במקום נגיד... forum.php?id=19 תיכתבו forum2.php?id=19 ... יענו להוסיף 2 בקובץ. הקובץ עם ה 2 זה העיצוב הישן. בלי זה החדש. אשמח גם לשמוע מה לפי דעתכם יותר יפה. שוב תודה מראש

kensaggy

New member
עוד עידכון

הוספתי גם מערכת לcolor scheme..ז"א מערכות צבעים. ניתן לשנות את הצבע של כל הממשק ע"י בחירה קלה מאד. ניתן לבחור בין שבעה מערכות צבע. בבקשה תגיבו למה ששאלתי, זה שאלה של טעם, לא ידע. תודה מראש

למעלה