מה דעתכם???????......טיפה חרוש אבל חפיפ......חחחחח
L LoCa GiRLL New member 28/12/03 #3 חחח כן מזארה......ו..... למה את אומרת את זה????......את דווקא נשמעת לי סטייליסטית כזאת...פאקצה כוסית כזאת.....חחח למרות שיכול להיות שהגזרה עצמה לא יושבת יפה על הגופ ממש....... מעניין אם הן יפות במציאות (החצאיות) כי בת דודה שלי אמרה לי שבמציאות הן נראות כמו מכנסי בריכה...חח
חחח כן מזארה......ו..... למה את אומרת את זה????......את דווקא נשמעת לי סטייליסטית כזאת...פאקצה כוסית כזאת.....חחח למרות שיכול להיות שהגזרה עצמה לא יושבת יפה על הגופ ממש....... מעניין אם הן יפות במציאות (החצאיות) כי בת דודה שלי אמרה לי שבמציאות הן נראות כמו מכנסי בריכה...חח
ח חסה סטייליסטית New member 28/12/03 #4 בת דודה שלך בערך צדקה... ואני, אני לא מסתדרת כלכך עם מיני. מדי פעם כן, אבל בדרך כלל... לא אוהבת. מרגישה ערומה :\
בת דודה שלך בערך צדקה... ואני, אני לא מסתדרת כלכך עם מיני. מדי פעם כן, אבל בדרך כלל... לא אוהבת. מרגישה ערומה :\
J julietta16 New member 28/12/03 #6 חחחח same here עליהן זה נראה יפה...מיוחד (לזארה דווקא יש השנה חצאיות מגניבות לאללה) אבלל..לא עליי-ממש ממש לא
חחחח same here עליהן זה נראה יפה...מיוחד (לזארה דווקא יש השנה חצאיות מגניבות לאללה) אבלל..לא עליי-ממש ממש לא
ש שחרחר מתוק New member 29/12/03 #8 מגניב ביותר../images/Emo45.gif השאלה איך זה נראה במציאות.. ועל מי זה יושב
I i l0ve u New member 29/12/03 #10 אוףף זארההה../images/Emo99.gif יש להם בגדים כאלה יפיםםם... איזה באסה שאין פה באיזור שלי חנות שלהם תמיד אני צריכה לחכות עד הנסיעה לאילת ואז לדפוק שמה שופינג חח ...
אוףף זארההה../images/Emo99.gif יש להם בגדים כאלה יפיםםם... איזה באסה שאין פה באיזור שלי חנות שלהם תמיד אני צריכה לחכות עד הנסיעה לאילת ואז לדפוק שמה שופינג חח ...
ש שחרחר מתוק New member 29/12/03 #12 יש סניף גדול בר"ג (קניון איילון) ובקניון של רמת אביב (זה מה שזכור לי)
L LipStiK New member 29/12/03 #11 החצאיות באמת יפות אבל מדדתי אותן והן באמת נראות מוזר על הגוף... ובלי שום קשר, גם החולצות ממש יפות.. חחח
החצאיות באמת יפות אבל מדדתי אותן והן באמת נראות מוזר על הגוף... ובלי שום קשר, גם החולצות ממש יפות.. חחח
I i l0ve u New member 29/12/03 #20 דווקא ממש אהבתי ... וטנקס ת'אמת שיש לי עוד תמונות מהקטלוג אבל ידעתי שגם ככה לא יגיבו אז לא היה לי כוח לשים...
דווקא ממש אהבתי ... וטנקס ת'אמת שיש לי עוד תמונות מהקטלוג אבל ידעתי שגם ככה לא יגיבו אז לא היה לי כוח לשים...