מה דעתכם? זה יקרה?

לדעתי, אין סיכוי שהליכוד יזכה -

האיחוד הלאומי יזכה בכמות מנדטים נכבדת, לדעתי, על חשבון הזגזוגים של נתניהו וחוסר האמינות שלו בנוגע לאנשי הימין. רוצה ניחוש שלי? סתם בשביל הכיף.. :) קדימה 31. עבודה 24. ליכוד 20. הירוקים עוברים את אחוז החסימה. לגבי תפנית, ידידי, אני מצטער.. אבל זה הניחוש שלי! אל תפסיק להאמין! :)

וואו, את זה צריך לשמור

אני כותב, מנהל פורום קדימה, מעריך שלקדימה יהיו 31 מנדטים. ד"א, לדעתי מבין המפלגות הקטנות, לא הירוקים יעברו. איפה הם בכלל? אלא, לדאבוני, עלה ירוק. מכל המפלגות סביב אחוז החסימה, להם הסיכוי הרב ביותר. גם בניגוד לתומכי שאר המפלגות הקטנות, שמתנדנדים בין הצבעה לאי-הצבעה, או בין המפלגה הקטנה לבין מפלגה גדולה, תומכי עלה ירוק מאוד ירצו לראות את נציגיהם בכנסת ויבואו להצביע בכל מצב (בכל מצב :-;). לכן, אני דווקא מהמר על עלה ירוק. ולגבי תפנית, אני ריאלי. אני יודע שהסיכויים קלושים, אבל זה לא משנה את עמדתי. הפעם אני מצביע בעד המאבק בשחיתות, גם אם סיכויי השחיתות לנצח הרבה הרבה יותר גבוהים.

mean girl 16

New member
איזההה

דווקא תומכי עלה ירוק סביר שיתבלבלו ויכניסו 2 פתקים או משהו וחצי מהקולות יפסלו

טשאפק

New member
לא אצטער אם עלה ירוק יהיו בכנסת

הם פועלים למען חופש הפרט בכלל, לא רק ליגליזציה של סמים. אבל לאחר שכבר פעמיים הם היו קרובים אך נכשלו, אני לא רואה למה שיצליחו דווקא כשאחוז החסימה עלה. אגב, בפעמיים הקודמות, בניגוד לדבריך, הרבה תומכים של עלה ירוק נשארו בבית או הלכו לים. הם לא רוצים לראות את נציגיהם בכנסת יותר משרוצים תומכי תפנית או הירוקים. אולי בכל זאת הפעם.

טשאפק

New member
הירוקים רחוקים מאד מאחוז החסימה

ע"פ הסקרים כולם. ססמת הפרסומת שלהם "עברנו את אחוז החסימה" היא פשוט שקר.

mean girl 16

New member
אגב הם עומדים על 0.7%

שכאשר אחוז החסימה עומד על 2% כך שאין סיכוי ממשי.

אבן 11

New member
בעזרת השם,,,,,, בסייעתא דשמיא,,,,,,

כמו שאולמרט אמר בתשדיר של חץ

ככה לא, משהו דומה אוליי.

אי אפשר שגם הליכוד יעלה גם האיחוד לא יתרסק וגם מרזל עובר את אחוז החסימה, מאיפה הקולות? אני מבין שליברמן מקבל 0 מנדטים? ש"ס נופלת ל5 וקדימה...? עכשיו נניח רק נניח שיכול להיות שקדימה תיפול ל28 אבל לא כשגם העבודה מגיעה ל17! כלומר רוצה לומר כדי שהליכוד תעבור את קדימה צריך שהעבודה תגיע לפחות ל24 אחרת זה לא תופס... עכשיו חזרה למציאות: התוצאות הסופיות- קדימה 37 עבודה 18 ליכוד 13 מגיע אחרי האיחוד 14(זה באוורי, וגם צודק) ש"ס 10 ליברמן 11 מר"צ 4 קורבן של עלה ירוק +הירוקים+תפנית+חץ+שינוי שלא עוברות את אחוז החסימה ופוגעות קשה במרצ מרזל או פורש או לא עובר. חרדים 7. ערבים 6

mean girl 16

New member
ואיך זה מציאותי?

חרדים? שזה אומר מה? יש את אגודת ישראל שעומדת בסקרים על 5-6 ואת ש"ס שכרגע בסקרים היא 8-10 ליכוד 13 זה מאוד לא מציאותי וגם לא 37 לקדימה

ש"ס יקבלו באמת 10

וגם אגודה תקבל 7, במערכת בחירות כזאת שהמוני אנשים לא יצביעו אחוזי ההצבעה של המגזר החרדי הם משמעותיים מאוד! גם הקהל של האיחוד הוא כזה שבטוח יגיע ולכן הוא יעבור את הליכוד בקלפי. קדימה 37 כי כל מערכת בחירות לאחר שקלול הקולות הפסולים והלבנים ורוח הניצחון יוצא שהמפלגה הגדולה מקבלת 4 עד 8 מנדטים יותר מהסקר של בוקר הבחירות. הליכוד ב2003 עמד על מקסימום 33 רוח הניצחון הביאה אותו ל40. מה לא ברור?

bhnadav

New member
במדגם של מינה צמח היה 32,

ולבסוף התברר אכן שמדובר ב-38. 2 המנדטים הנוספים הגיעו מישראל בעלייה, שהצטרפה לסיעת הליכוד לאחר הבחירות.

אנשים אוהבים לנצח.

ככה רבין קיבל 44 מנדטים שינוי 17 וש"ס ב99 קיבלה גם כן 17 ביום הבחירות אנשים חצי צפים מצביעים למנצחת וזו קדימה. אתם יכולים לרשום את התוצאות שרשמתי.

bhnadav

New member
אני מקווה שאותם מצביעים,

על אף אולי שהנושאים לא כל כך בראש מעייניהם, שהם שמים "כן" בקלפי - ומאמינים במפלגה, בדרכה, במה שהיא מייצגת, באנשים שמובילים אותה. לא צריך להיות חכם גדול כדי לראות מי הרציני פה, מי מציע דרך שפוייה, מי נוהג באחריות ובשיקול דעת. מן הצד השני, מי מפריז בסיסמאות והבטחות לא מעשיות ומי נוהג בהפחדה זוועתית של הציבור.

נדב נתתי ניתוח קר ותחזית לפי הבנתי

אין ספק שאם כולם היו מצביעים לפי היגיון קדימה לוקחת בגדול, רק הסברתי לציפי מדוע אני חושב שקדימה תקבל 37 למרות שישנה ירידה בסקרים. איך לדעתך יסתיימו הבחיירות? קדימה ליכוד עבודה? או קדימה עבודה ליכוד? מי עובר את אחוז החסימה? שינוי, עלה ירוק, תפנית, מרזל? ש"ס ליברמן והאיחוד מי יותר גדול?

למעלה