מה דעתכם המלומדה?

מה דעתכם המלומדה?

סיפרו לי היום בעבודה שאנשים מעל לגיל 50 ממליצים להם לקחת כדור אספירין בצורה גורפת. ככדור למניעת מחלות לב. הכדור הזה נמכר ללא מרשם רופא. שאלתי את רופא המשפחה שלי והוא אמר שהוא מציע לכל הנשים והגברים לקחת את כדור האספירין ללא בדיקות ככדור מונע. אני רוצה לשאול גם את רופאת המשפחה שלי (יש אצלנו רופא ורופאה שמתחלקים בשעות העבודה). מה דעתכם? אתם לוקחים את הכדור?

תשובה מוסמכת לדעתי רק הרופא המומחה יכול לתת

לך . הבעל שלי לוקח את האספרין כבר שנים ביחד עם כדורים להורדת לח"ד.

stp51

New member
אני לוקחת אספרין כמניעה, היות ויש במשפחה שלנו

עבר של התקפי לב

מיקי 801

New member
יש דעות לכאן ולכאן

יש הממליצים לעומת החושבים על תופעות לוואי שעלולו לגרום האספירין. הכי טוב להתיעץ עם הרופא.אני לקחתי והפסקתי בגלל תופעות לוואי אבל זה מאוד אישי.

כשיש עבר של מחלות לב במשפחה ממליצים

לקחת כדור ביום. הוא מדלל את הדם ומונע טרומבוזה. אני לקחתי תקופה אבל הפסקתי וכבר שנים אני ללא הכדור

דעתנו המלומדת ומנסיון החיים../images/Emo193.gif

אני לוקח אספרין -12- שנים לאחר ניתוח מעקפיים שעברתי בשנת 1995 .לא ההיתי שמן לא מעשן וגם לא ההיתי זקן ,ובכל זאת עברתי ניתוח מעקפיים.עם כדור האספרין לפני -3- שנים עברתי צינטור עם סטנד( סיפר) באחד משני המעקפים .אבל הסתימות נעשות בגלל סיבה אחרת.אספרין אם אני לא טועה בזמנו זה היה כדור לכאבי ראש.עוזר לא עוזר הרופא אומר לוקחיםםםםםםםם

נכון../images/Emo70.gifזה כדור לדילול דם.

וגם
צודק...היה פעם כדור לכאב ראש בשם "אספרין"

batiarr3

New member
אספירין הוא מדלל דם ולשמירה על הלב צריך

לקחת ויטמין E כיום באמת משתדלים לתת אספירין אבל רק בידיעת הרופא המטפל ולאחר בדיקות של קרישת הדם ויטמין אי ניתן ללא בדיקות לבריאות

הכדור הכי טוב לשמירה על הלב../images/Emo23.gif

הוא לא להתרגז מכל דבר קטן וזה מאד קשה

אני אלרגית לאספירין. ולא לוקחת תחליפים.

משתדת לקיים אורך חיים בריא - לא להשתלל עם ארוחות שחיתות, פעילות גופנית וכד'. עד היום השיטה עובדת. ומחר?

amigoro

New member
אספרין הינה תרופה המונעת צמיגות הדם

בארה"ב נוהגים לקחת את התרופה לכל דבר - נעשו מחקרים והוכח שהאספרין גורם לבעיות במערכת העכול - הוא גורם לדלדול פלורת המעיים - לכן יש לקחת לוסק . אפשר ע"י תזונה למנוע את הצמיגות - לאכול ירקות המכילים ויטמין E - יש ב- פלפלים אדומים ,בוטנים,חלמון ביצה,שקדים,לחם מקמח מלא ,שמן זית. הויטמין נטמע בגוף אותו עם שומן. לעומת זאת יש צורך להפחית במעט את ויטמין K הגורם לקרישת דם יש ב-אפונה, תרד, פטרוזליה, חסה, כרוב, כבד, ברוקולי. גם הוא נטמע עם שומן. בהצלחה

" פלורת המעיים" מה זה../images/Emo35.gif ואיך זה../images/Emo35.gif

ומה זה עושה .................................................................................

amigoro

New member
פלורת המעיים - בשפה פשוטה

"החיידקים הטובים" ו"החיידקים הרעים" - החיידקים הטובים השוכנים במערכת העכול - מגינים על הגוף - האספרין והאנטיביוטיקה הורסים את החיידקים ובעקבות זה את המערכת החיסונית. הלוסק או האסידופולוס (החיידקים הטובים) הנמצאים גם ביוגורט או באקטימל - בונים את פלורת המעיים.

stp51

New member
עוד לא פתחתי את העניים וכבר קבלתי הרצאה על

תחלואי הגוף,
אמיגורו למדתי עוד משהו

למעלה