מה דעתכם בנידון??

חחח.. זה פשוט מצחיק...

האמת היא שאני אשתמש בציטוט של חברי הטוב "זה מטומטם כל כך שבא לי לבכות"... כאילו מה הקטע
לקצינים ולתלמידים יש דברים יותר חשובים לעשות... מצד שני הייתי רוצה לראות איך זה מתנהל, התלמידים באזרחות שממש לא שמים ז*ן על אף אחד מהקצינים האלו, יאכלו אותם בלי מלח, במיוחד אלו השמאלנים, כשזה יגיע לנושא של הריגת ערבים וכל זה... בקיצור, ללימור משעמם כי השיער שלה כבר נהיה ארוך אז היא מחפשת חידושים אחרים.

who is this

New member
אני קורא את מה שכבת ומזדעזע

גם מהכתבה אני מזדעזע... אני חושב שזה רעיון מצוין לשים קצין, למרות שהוא יכול להיות בדרגה יותר נמוכה מסא"ל, בבתי הספר על מנת להגדיל את המוטיבציה... בימים כאלה שהעיתונות הופכת כל חייל שמגן על המדינה לרוחצ חסר רגשות שיורה במה שבא לו אני חושב שזה מאד חשוב להחזיר לנוער את האמון בצבא ובערכיו ולמנוע סרבנויות למיניהן...

ואתה באמת חושב

שהילדים בבתי ספר אזרחיים יראו קצין ויגידו "WOW" ויתלהבו מהמדים וכל זה
אני מצטער באמת לנפץ פה אשליה, אבל הם ייכנסו בו בכל האמצעים שמעצבנים אנשי צבא: חוצפה, הפרעות, ציניות ועוד... בסופו של העניין זה יהיה סתם מעמסה על הקצינים וזה רעיון מטומטם.

who is this

New member
אז חמור מאד

שינערים בכיתות י"א- י"ב שעומדים אוטוטו להיות בצבא... בגלל זה המדינה שלנו נראית איך שהיא נראית כי אף אחד כבר לא נותן כבר כבוד אחד לשני... בכיתה שלי למשל, בבי"ס אזרחי, אני עשיתי להם שיעור חינוך שלם על ערכים אידאוליגיה ואהבת המדינה והם מאד התחברו גם השמאלנים שביניהם...

אז בוקר טוב

כי זה המצב, לילדים בבית ספר אזרחי מש אבל ממש לא אכפת ממשמעת, לא כלפי מורים וגם לא כלפי קצינים שיבואו לעשות להם הרצאה. אלו שלא יבריזו בטח ישגעו את הקצין הזה ואלה שממש משועממים יתחילו להתווכח איתו...

who is this

New member
בזה אתה קצת טועה..

לא בכל בי"ס אזרחי המשמעת לא טובה.. בבי"ס שלי הרבה יותר שקט בשיעורים מאשר היה בטכני... גם המורים וגם התלמידים נותנים אחד לשני כבוד..

נכון... אז מה?!

אז היה שקט יותר... זה לא אומר שצריך להכניס אנשים צבא לבתי הספר. מי שרצה ללמוד במסגרת צבאית מוצא את המסגרת שלו (מאגניבים כמונו
)ומי שירצה להשמט מהצבא ימצא את הדרך שלו. אני לא אומר שזה נכון או משהו פשוט ככה זה בחיים תמיד תמצא אנשים מפה ומשם. ככה שבכל מקרה, זה לא רעיון טוב אני מסכים עם אייל.

who is this

New member
זה לא עניין של מסגרת צבאית..

הקצינים באים על מנת להעלות את המוטיבציה לשרת בקרבי וזה חשוב כי עכשיו מכל חייל שהורג מחבל עושים איזה רוצח המונים ובלאגן שלם... צה"ל רוצה להחזיר את האמון של העם והוא מתחיל עם אלה שעוד מעט יצורפו לשורותיו.. אני אישית מברך את הרעיון והיוזמה.. אבל חבל שיש שמאלנים מפגרים במגינה שלנו שרק הורסים אותה...

אני יודע שלא...

בגלל זה כתבתי מיד אחרי זה שמי שירצה להשטמת ימצא את הדרך... אני פשוט חושב שזו לא השיטה. זה לא קשור לשמאלנים או לא! (אני ימני קיצוני בדעותי) אבל זה ממש לא העניין פשוט זה לא נראה כאילו זה יעזור, לפחות לא בטווח הקצר... בעיניי זה הקצאה מיותרת של אנשים (כנראה מיותרים), ביזבוז כספי ציבור. עדיף יתנו משכורת יותר גדולה לחיילים הקרבים שקורעים את התחת בשטחים במקום זה.

DemonDog

New member
תודה על הכתבה

קראתי את הכתבה במלואה עוד שפורסמה בעיתון ואני לא מסכים עם אותם "אנשי רוח" שברור לכולנו מאיזה מניעים הם חושבים כך (לא שהם מפחדים ממלטריזם אלא בגלל דעותיהם הפוליטיות). לפי דעתי קצינים בבתי הספר הנה תוכנית מבורכת שרק תגדיל את המוטיבציה לגיוס לצה"ל בקרב בני הנוער שאוטוטו מתגייסים.

למעלה