מה דעתכם בינתיים ?

מה דעתכם בינתיים ?

שם: דינאנדאל טאלמנאר (dinendal Telemnar) מקצוע / סוג: קשת גזע: אלף גיל: 120 ( צעיר לא ?) נטייה כלפי חוק: נייטרלי נטייה התנהגותית: טוב היסטוריה: כנער צעיר כבן 26 גדלתי בקווינוס, עיר הקשתים והציידים, אבא שלי היה מכביד עם אחי הגדול ואיתי כל הזמן היה מעביד אותנו.. יום אחד כשאחי הגיע לזמן טקס הבוטצ´אר בלוק, זהו טקס של הגעה לגיל מספיק מבוגר כדי להשתמש בקשת ! ואני התגנבתי איתם בכרכרה, וכשהגענו לקחתי קשת בגנבה וברחתי, כל כך רציתי קשת בעצמי. אז אבי תפס אותי ואמר לי, למרות המעשה, לירות חץ אחד למטרה (דלעת קטנה בגודל כ-20 סמ´ שישבה כ-25 מטר ממני) אז ירתי ופגעתי בה ! ואבא אמר שאני כשרון.. מאז הקדשתי את חיי לקשת. עד יום אחד נורא, בשנת היורודיית, פלשו לערינו צבאות האופל של מוגוק וטרוק, הערים של הטרולים והאוגרים. כולם נשלחו להילחם.. כל מי שהיה מספיק חזק להרים נשק כלשהו. אבא נתן לי חרב מעוקלת ואמר לי לרוץ עם אמא שלי והתינוקת למנהרות מסתור בהרים. רצנו מהר מחוץ לבית, שם עמד טרול. אני לא ידעתי להשתמש בחרב, אבל ידעתי שאני חייב ללמוד מהר מאד כדי להציל את אחותי הקטנה. רצתי לכוון הטרול עם החרב מכוונת כלפיו. הטרול, למרות שפרצופו קבוע וכמעט אין שרירים עליו, נראה כאילו צחק. וכשהתקרבתי הטרול העיף לי את החרב עם מגנו, באותו רגע הייתי בטוח שאמות ואז נתקע חץ בראשו של הטרול. צבא האלפים של קאלת´ין הגיע. בקרב הקשה והידוע של הגרייטר פיידארק, נצחנו את צבאות האופל. היו כמה אוגרים (Oger) שנכנעו ואז ראיתי אחד שנכנע מתקרב ורץ לכוון אבי עם הכידון שלו, כוונתי לעברו את הקשת, ואחד המפקדים אמר לי לא לירות, אסור לירות בנכנעים, וצעקתי לו שהוא מתכוון לפגוע באבא שלי ! והוא רק התעלם, ואמר חוק זה חוק. צפיתי איך הטרולים והאוגרים ( OGER) טבחו בבני משפחתי לאחר שנכנעו כדי להתקרב. מאז נשבעתי בדם משפחתי, בשם אבי, שהרוג כל גזע מצבאות האופל של הדרום מערב. איפה שצבאות מוגוק, טרוק, ארקיגיה, פיקלואה ושאר צבאות אופל מתרבים. ולא לכבד כמה חוקים מסויימים שרצחו את בני משפחתי !

thug4life

New member
שנה אוגרים לעוגים

אין אוגרים ברומח הדרקון אבל יש וויכוח מתמשך לפני כמה עמודים על הנושא הזה

זה בעיה ?

זה יכול להוות בעיה שאין אוגרים בקרין ? אין לי כוח להתחיל את הביוגרפי שלי מהתחלה.. בניוחד כי זה רק חלק קטן ממנה.. אבל סבבה קיצר עם זה בעיה מבחינת משחק אני ישנה.. דרך אגב אני מחובר !!! 170071981

תמחקו הכל

עשבו את כל מה שרשמתי.. אני חושב שבעצם יכול להיות שאני יהיה גמד... כי אני מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד אוהב גמדים ! אז עשבו הכל מקסימום אתם רוצים רומנטיקה ? נעשה שילובים מוזרים !

האני החדש !

שם: דוויאון מית´באר מקצוע / סוג: לוחם גזע: גמד גבעות גיל: 83 נטייה כלפי חוק: נייטרלי נטייה התנהגותית: טוב אורך זקן: כמטר צבע זקן: חום כהה נשק: מאול ( בגודל כ מטר ועשר) תאור פנים: עיניים חומות כהות, גובה 1.40 מטר היסטוריה:נולדתי בן לצור מית´באר, שבט קלאר. אבי שירת בצבא שבטנו, והיה לקצין מנוסה מלחמה. לאחר שאבי נפטר בשיבה טובה בהיותו בן 220 הוא הוריש לי את המאול שלו, אפוט´רופ איאוס - המגן לאחר מותו מועקה נפלה על ליבי והחלטתי לראות את העולם, לא רציתי להיות לקצין אך בהחלט רציתי להיות ללוחם. על כן יצאתי את שבטי וטיילתי בעלם והשכרתי את המאול שלי לכל המרבה במחיר. אהבתי את העולם ופיתחתי את כישוריי עם הזמן, ועתה אני לוחם חזק וקשוח העשוי ללא חת.

תיקון פצפון

מקצוע / סוג: לוחם / שכיר חרב... "והשכרתי את המאול שלי לכל המרבה במחיר"

PdLrAaTgIoNnUM

New member
אוגרים=עוגים

פשוט טעות תרגום מפגרת שהמתרגם של אגדות רומח הדרקון עשה, ששינה את המילה באנגלית (OGRES) כפי שהיא נשמעת (אוגרים) במקום המילה העברית - עוגים. זה כל

אהה היופי

טוב לא ממש משנה לי כי החלפתי לגמד למרות שאנשים לא נראים מתלהבים מהשחקן המגניב ביותר שלי ! אבל סבבה.. תגידו הדגיגון הזה (דגי) לא עולה הרבה אונליין נכון ?

ד ג י

New member
יש אוגרים ויש הוכחה

באגדות רומח הדרקון הראשון ראאג שהוא אחד מהשובים של קרמון הוא אוגר לפחות לפי התרגום הישן זה ככה

thug4life

New member
"לפי התרגום הישן"

לפי החדש הוא עוג! וגם התיאור שלו הוא תיאור של עוג וכבר סיכמנו שאוגר=עוג אבל עוג זה בעברית נכונה ואוגר לא אם אתה לא מאמין לי ראה ויכוח ממושך לפני כמה דפים וגם מה בקשר לילד החדש שרוצה להצטרף אתה מקבל אותו או לא?

ד ג י

New member
כן כן אני מקבל אותו אני כבר אכניס

את הדמות שלו לשירשור

La Gamba

New member
אוגר, איכס

זה עוג! לא רק מבחינת התרגום החדש, אלא מבחינת התרגום שהיה קיים מאז ומעולם לספרות ולספרי מוד"מ. (D&P למי שלא מכיר)

למעלה