מה דעתך roychu ? התמונה של הפיוצ´ר טראנקס הפריעה לי מה דעתך על זה:
R roychu New member 9/11/02 #3 האמת, גם לי וגם זאת לא מי יודע מה מוצלחת הייתי מוותר על טראנקס (מוזר, אני אמרתי את זה?) אבל הבחור ביקש אז שמתי....
האמת, גם לי וגם זאת לא מי יודע מה מוצלחת הייתי מוותר על טראנקס (מוזר, אני אמרתי את זה?) אבל הבחור ביקש אז שמתי....
P Prophet New member 9/11/02 #4 באיזה תוכנה עשית אותה ? אם עשית בפוטושופ הוא ב-Image ready או משהו כזה אתה יכול לשלוח לי כי יש כמה תמונות שאני רוצה להחליף האי סי קיו שלי הוא: 140561655
באיזה תוכנה עשית אותה ? אם עשית בפוטושופ הוא ב-Image ready או משהו כזה אתה יכול לשלוח לי כי יש כמה תמונות שאני רוצה להחליף האי סי קיו שלי הוא: 140561655
I I came from space New member 9/11/02 #5 בעיה קטנה ברקע.......... כתוב שם what we are doing in here?! אבל באנגלית אומרים בשאלה what are we doing in here?! לא שזה משמעותי סתם להעיר לתשומת לבכם
בעיה קטנה ברקע.......... כתוב שם what we are doing in here?! אבל באנגלית אומרים בשאלה what are we doing in here?! לא שזה משמעותי סתם להעיר לתשומת לבכם
P Prophet New member 9/11/02 #6 לא בדיוק עשיתי אותה אלא הוא עשה את הכל אני רק שמתי תמונה אחרת במקום התמונה הזאת...