מה דעתך? על הסידרה?

מה דעתך? על הסידרה?

מה אתה חושב על "הניפלים"? אתה בכלל אוהב מד"ב או זו האוירה הקומית ומתח שעשו לך את זה? אומרים שהסידרה הנפילים היא חקוי עלוב של כמה סדרות מחו"ל אתה חושב ככה או שאתה מרגיש שהסידרה יש בה אוירה ישראלית? אתה חושב שמי שאומר שזה חיקוי מקנאה? מה דעתך על רמת המישחק בסידרה? הייתה מוכן לשחק בה? לפני הסידרה חשבתה על מד"ב ישראלי? יהיה לך אומץ לעשות מד"ב יום אחת? אם "הנפילים" הייתה טנלובלה הייתה רואה? אם היא הייתה קומדיה/פרודיה הייתה צופה? אתה תצביע לה במסך הזהב? תכלס אתה נהנה לצפות בה?

Yarinv

New member
עונה../images/Emo17.gif

מה אתה חושב על "הניפלים"? סדרה טובה מאוד
אתה בכלל אוהב מד"ב או זו האוירה הקומית ומתח שעשו לך את זה? יותר מד"ב ומתח
אומרים שהסידרה הנפילים היא חקוי עלוב של כמה סדרות מחו"ל אתה חושב ככה או שאתה מרגיש שהסידרה יש בה אוירה ישראלית? לא ראיתי הרבה מד"ב של חו"ל אבל אני חושב שטוב שעשו אחת כזו בארץ, לא מפריע לי אם היא דומה לאחרות - בימינו, כשכל דבר אפשרי כבר עשו, אפשר למצוא בכל סדרה וסדרה משהו דומה.
אתה חושב שמי שאומר שזה חיקוי מקנאה? לא, פשוט אומרים מה שהם חושבים מצפייה בשתי הסדרות.
מה דעתך על רמת המשחק בסידרה? טובה, אבל דרוש שיפור
הייתה מוכן לשחק בה? הייתי שמח אבל... מאוחר מדי
לפני הסידרה חשבת על מד"ב ישראלי? כן
יהיה לך אומץ לעשות מד"ב יום אחת? לא, אני לא חושב על דברים כאלו
אם "הנפילים" הייתה טלנובלה הייתה רואה? אני חושב שכן
אם היא הייתה קומדיה/פרודיה הייתה צופה? לא, כי היא לא אמורה להיות בכלל כזאת.
אתה תצביע לה במסך הזהב? אין יותר מסך הזהב, כבר לא עורכים את הטקס הזה יותר.
תכלס אתה נהנה לצפות בה? לא, אני סתם מאזוכיסט שצופה בה וגולש בפורום
. מה זאת השאלה הזאת?

digikids

New member
../images/Emo203.gif עונה באמצעות מדגישומטיק../images/Emo13.gif

והיום נשתמש במאומץ החדש שלי-
..
מה אתה חושב על "הניפלים"? הניפלים? זו סדרה חדשה? אני מכיר אותה בתור הנפילים.
אתה בכלל אוהב מד"ב או זו האוירה הקומית ומתח שעשו לך את זה?הכל ביחד יצר את הסדרה המדהימה הזאת.
אומרים שהסידרה הנפילים היא חקוי עלוב של כמה סדרות מחו"ל אתה חושב ככה או שאתה מרגיש שהסידרה יש בה אוירה ישראלית? היא אכן חיקוי, אבל לא עלוב
אתה חושב שמי שאומר שזה חיקוי מקנאה? לא. זה באמת חיקוי
מה דעתך על רמת המישחק בסידרה? יש שחקנים מעולים, ויש כאלו שפחות
(אהמ, אלון לוי..)
הייתה מוכן לשחק בה? ברור! אני אשחק את נח
לפני הסידרה חשבתה על מד"ב ישראלי? חח לא חשבתי על מד"ב בכלל
יהיה לך אומץ לעשות מד"ב יום אחת? ביום מן הימים..
אם "הנפילים" הייתה טנלובלה הייתה רואה? לא יודע..די מאוס כל הטלנובלות האלה!
אם היא הייתה קומדיה/פרודיה הייתה צופה? בארור, זה הז'אנר שלי
!
אתה תצביע לה במסך הזהב? כשיהיה, אני אצביע
.
תכלס אתה נהנה לצפות בה? יאפ
.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

digikids

New member
../images/Emo203.gif אופס..../images/Emo9.gif אל תספרו לעדן../images/Emo3.gif

noam270

New member
../images/Emo187.gifעונה!~!!!

מה אתה חושב על "הניפלים"? אחלה של סדרה
אתה בכלל אוהב מד"ב או זו האוירה הקומית ומתח שעשו לך את זה? לפני זה לא כל כך התחברתי למד"ב, אבל ניסיתי, והתמכרתי!! כמובן גם האווירה הקומית והמתח עוזרים....
אומרים שהסידרה הנפילים היא חקוי עלוב של כמה סדרות מחו"ל אתה חושב ככה או שאתה מרגיש שהסידרה יש בה אוירה ישראלית? אף אחד לא ממציא את הגלגל מחדש, זה כמו שיש כמה סוגים של רשתות נעלים שמוכרות אותו הדגם של נעל מסוימת, מה הם יגידו שהם מעתיקים?!
אתה חושב שמי שאומר שזה חיקוי מקנאה? כן
מה דעתך על רמת המישחק בסידרה? סביר פלוס
הייתה מוכן לשחק בה?
כן!!!
לפני הסידרה חשבת על מד"ב ישראלי? לא...
יהיה לך אומץ לעשות מד"ב יום אחת?כן
אם "הנפילים" הייתה טנלובלה הייתה רואה? אולי....
אם היא הייתה קומדיה/פרודיה הייתה צופה? כן
אתה תצביע לה במסך הזהב? כן
תכלס אתה נהנה לצפות בה? מאוד!!!

ילד רע 16

New member
../images/Emo215.gif עונה:

מה אתה חושב על "הניפלים"? סדרה מדהימה. אתה בכלל אוהב מד"ב או זו האוירה הקומית ומתח שעשו לך את זה? מד"ב ישראלי שיודע להצחיק, למתוח ולרגש. אומרים שהסידרה הנפילים היא חקוי עלוב של כמה סדרות מחו"ל אתה חושב ככה או שאתה מרגיש שהסידרה יש בה אוירה ישראלית? יש בסדרה אווירה ישראלית בלי קשר לעובדה שיש בה אלמנטים מסדרות אחרות - דבר שנעשה ועוד יעשו, אף סדרה בימינו לא המציאה, לא ממציאה וגם לא תמציא את הגלגל מחדש - היא משתמשת במוטיבים ובמרכיבים ומאפיינים קיימים, הייחוד של הסדרה הוא מה שיש בתוכה לעומק - דמויות, עלילות, היצירה, הדיאלוגים, הבנייה של הפרקים, הכתיבה וכו'. אתה חושב שמי שאומר שזה חיקוי מקנאה? לא. מה דעתך על רמת המישחק בסידרה? גבוהה מאוד. מלבד אלון לוי - שהוא לא גרוע, הוא טוב ומעלה אבל אני מרגיש שיש צורך להשתפר - אין אחד בקאסט, לדעתי, שלא מעביר את הדמות מהנשמה שלו, ולא נכניס אליה וחופר בה. הייתה מוכן לשחק בה? לא, אני לא שחקן. לפני הסידרה חשבתה על מד"ב ישראלי? לא. יהיה לך אומץ לעשות מד"ב יום אחת? קשה לעשות מד"ב עם תקציב כמו שקבלו בהפקת "הנפילים", ובכל זאת יצאה סדרה משובחת ומעולה עם אפקטים לא פחות ממשכנעים ועם עלילה אמינה מאוד במסגרת הפנימית של הסדרה. אני באופן אישי לא אוהב מד"ב, בעיקר דרמות. אם "הנפילים" הייתה טנלובלה הייתה רואה? כן. אם היא הייתה קומדיה/פרודיה הייתה צופה? אני אתחיל לצפות ואם הסדרה תעניין אותי (כפרודיה על מד"ב) אולי הייתי ממשיך. אתה תצביע לה במסך הזהב? תלוי בסדרות האחרות שיתמודדו, כדוגמת "דני הוליווד". עוד לא צפיתי ולכן לא אוכל לדעת. תכלס אתה נהנה לצפות בה?

למעלה