מה דעכם על בחור

בעיניי הוא נבזה ולא אמיתי

/tapuzforum/images/Emo27.gifאיך אדם יכול להיפגש עם בחורה או ההיפך (או אפילו בזוגיות של הלהט"ב) ובד בבד להיפגש עם אחרות? הרי שהוא שקר בנפשו. מי שרוקד על כמה חתונות בסופו של דבר יוצר קרח מכאן ומכאן. החכמה היא לדעת לצאת לדייט עם הראשונה, לא הלך, זה לאזה, מנסים את השניה וכן על זה הדרך. גבר/אישה/הומו/לסבית צריכים לדעת לשדר אמינות, כנות ויושרה, שבלעדיהן כל מערכת יחסים פשוט קורסת כמגדל קלפים. זו דעתי ומקווה שעניתי במשהו לשאלה שהעלת, שהיא חשובה ביותר.

כן,ענית :) תודה רבה!

הציעו לי בחור וקבעו לי איתו פגישה ואז הבחורה שהציע התקשרה ואמרה שהוא כבר התחיל קשר עם משהי אחרת לפני הפגישה שהוא קבע איתי והוא לא סיפר לה על כך. אין לי מושג מה הוא חושב לעצמו לצאת עם כמה בחורות ביחד ואז להחליט מי הבחורה המושלמת בעיניו..??? עולם מוזר...

avitano

New member
בגידה היא אחד הדברים השפלים שאדם יכול לעשות

בעיני בגידה היא דבר שפל שאי אפשר לסלוח עליו בחיים לא הייתי סולח על בגידה אין לי כבוד לאנשים כאלה...

דווקא הרב אבינר פסק בזמנו שזה מותר

כלומר אם הוא בהתחלת היכרות עם מישהי אחרת כמובן (אחרי פגישה אחת או שתיים), ואז זו לא בדיוק בגידה כי הוא לא מחויב לה, הם עוד לא "מוגדרים". כמובן שזה פסול מכל וכל כאשר הוא מנהל קשר ארוך טווח עם בחורה כלשהי. יש פה אלמנט של גניבת דעת, אבל לדעתי לא זו הבעיה; זה סתם מבלבל, כי לא ממצים את ההזדמנות עם הבחורה הראשונה, כשיודעים שיש עוד אחת (אולי יותר טובה) מעבר לפינה. צריך למצות כל הזדמנות עד תום, אם היא כבר מתגלגלת לפתחנו. אחרת כל פגם נזקף לטובתה עם המשחבה, אולי זו הבאה הרבה יותר "שווה" אז למה להשקיע ולנסות? אבל לא הייתי מגדיר את זה באופן כ"כ חריף כ"לא מוסרי". מה שכן, בטח ובטח לא אומרים לבחורה השנייה שיש עוד בחורה בתמונה. זה פשוט חסר טקט ולא חכם במיוחד. מה זה, את בתוכנית ריאליטי?! יש לך מתחרות? חחח

אני לא מסכימה איתך

ואסביר גם למה.. כשבחור יוצא עם בחורה והוא נפגש איתה כמה פגישות הוא לא אמור להפגש עם עוד בחורות עד שהוא יחליט האם הוא רוצה להמשיך איתה או לא. זה מוסרי ולא מקובל לצאת עם משהי אחרת כאשר אתה כבר יוצא עם משהי והקשר הוא רציני. מבחינתי זה סוג של בגידה

avitano

New member
מחזק... גם אם זה מותר הלכתית

מוסרית זה פגום לטעמי זה לא פייר כלפי האדם השני זה לא נותן לנו כלום כי בסוף צריך "לבחור" ואי אפשר למדוד מעלות של בן אדם בזמן כ"כ קצר כשאני מכיר בן אדם אני לא מנסה להכיר אנשים נוספים בשביל שזה לא יפגום בהיכרות שלי עם הבן אדם

גירא

New member
זה תלוי מתי ואיך

זאת אומרת, ברור שההנחת בסיס היא שגבר שיוצא עם כמה בחורות במקביל הוא בוגדני ושות' - ואני מסכימה אבל אם למשל הציעו לבחור באותו שבוע 2 בחורות והוא החליט לצאת אם שתיהן זה בסדר וגם מקבול - אבל רק פגישה אחת! בפגישה השנייה הוא כבר צריך לצאת עם מישהי אחת. בכל מקרה, בהצלחה
אני לא הייתי פוסלת על ההתחלה...

yuni9

New member
רועה זונות, סרסור.

גם אם נאמר שלגבר מותר לשאת שתי נשים. הם צריכות לדעת מזה. וביימינו אף אחת לא תסכים לכך. אז עם או בלי חרם זה אסור.

eclipse angel

New member
אני לא בטוח שזה כל כך פסול

זה מאוד תלוי מה טיב היחסים... ולאן נראה לו שזה הולך אם הוא באמת מחפש הוא צריך למצוא את האחת המתאימה שלו במושגי איכות וניהול זה נקרא BENCHMARKING במושגים של החיים זה נקרא השוואה... לכל אחד יתרונות וחסרונות וצריך לבחור את החיסרון הנסבל ביותר בדרך כלל לצאת עם נוספות בזמן שאתה יוצא עם מישהי - זה נובע מפחד..."הנה אני הולך להתחייב.. אני חייב לנצל את הרגע שנותר לי ברווקות" לפעמים עצם היציאה עם האחרות יכול לגרום לבן אדם להבין.. "אין אין.. הן פשוט שונות מהאחת שאני יוצא איתה - עכשיו אני מבין כמה היא מיוחדת" לסיכום.. אין תשובה חד משמעית אני לא חושב שצריך ישר לקפוץ למסקנות או לשפוט את האדם לרעה באחת ההודעות היום , הזכרתי את הפחד של אנשים והמלצה שלי... עם ההיא.. שינסה לשדר לו שזו התחלה.. "תקופת מבחן".. של היכרות... זיהוי חסרונות ויתרונות.. השוואה צפיות ולא בהכרח מחויבות

yuni9

New member
זה נחמד מאוד

כל עוד אין מחויבות בין בני הזוג. אבל אם כבר יש מחויבות אז זו פשוט בגידה. חוסר אמיתיות ואמון שמופר... וכן זה לא בסדר!

למעלה