מה דמות הכי טובה

מה דמות הכי טובה

לא בהכרח לפי נאמנות שאי פעם שיחקתם תגידו גם מהדורה גזע בקיצור פרטים הדמות הכי טובה שלי הייתה פייטן במהדורה שלישית גזע חצי אנוש חצי מלאך שמימי ולפי הרקע שלי אני נצר לבית מלוכה זה בעיקרון מה הדמות המגניבה שלכם

סבבה. קבל.

בעיקרון, זאת התמונה שהכי הזכירה לי את אריתיה שיצא לי לראות עד כה. כמובן שאריתיה קצת יותר שטוחית, עם שיער יותר ארוך ואדמוני ובעלת העיניים הכי כחולות בעולם, אבל זאת עדיין תמונה שנורא מתאימה לה. אחחח, אני מתגעגעת לאריתיה.

עוד אחת שיכולה להתאים

התמונה הזת מתאימה בעיקר לאריתיה, אבל נראית גם מאוד דומה להולי מבחינתי (חוץ משתי החרבות)

רגע של מנוחה...

דמיינו לכם את הבחורה עם שיער נחושת ועיניים ירוקות גדולות. הלוואי שלהולי באמת היתה כפפה כזאת.

BluePrint

New member
(lovely (pun intended

אף אחד לא מתלונן, תמונות יפות. הכפפה גם מאד יפה ונראה לי שאלו עצמות שמחוברות אליה. מאד מזכיר את מר קרוגר...
מרוטש וחתוך במסור שרשרת: אם כבר פרדי קרוגר, בטח שמתם לב שהוא עומד לשתף פעולה עם ג'יסון מחרתיים. (לא שאנחנו נוכל לראות)

איפה עצמות...

כפפת להבים מגניבה רצח. I wish I had on of these... בוא נגיד שהייתי מספיק קרובה לרכוש טבעת עם חוד דומה לזה שמופיע על הכפפה. חבל, חבל שלא היו לי עליי 350 ש"ח ושחברה שלי גררה אותי בשערות משם, אחרת הייתי מראה לך שעצמות זה לא. |חיוך זדוני... דם-דם-דם-דם-דם...|

BluePrint

New member
?fact or fiction

טבעת עם חוד דומה, גם אם היתה "way cool" ו"awesome", לא היתה עוזרת להוכיח את התמונה. זכוכית המגדלת שלי לעומת זאת, גורמת לי לחשוד במבנה הלהבים...

LOL + הסבר לבלופ(רינט)

גיל דיבר על חלק מהמשחק הצנוניתי. הולי מצאה לבבות משונים וראתה בריכה של משהו שאי אפשר היה לגעת בו ביד כי זה היה נוראי ומחליא ומצמרר. אז היא לקחה את הלבבות (זה לא משנה, הרי אפאחד לא הולך להשתמש בהם יותר בכל מקרה) ועשתה מהם כפפות מאולתרות. לא שזה עזר לה, אבל הצלחתי להוציא הבעות מאוד משונות מחברי הצנונית כולל השה"ם. אישית, בתור השחקנית, אני מעדיפה את הקטע עם החודים בכפפות. זה נורא מגניב, למרות שלא ממש הקטע של הולי.

DDN

New member
אלכסנדרה

למרות שהדמות מאבדת יותר ויותר את המשחקיות והופכת ליותר דמות לסיפור או משחק 1ON1. מקסימה (מכשפה שמתמחה בלחשי הקסמה), בת אדם, מהדורה שלישית. הייתה נערה תמימה שברחה מהבית שגילתה שיש בה יכולת קסם. חבורת הצנונית VERSION 1 הצילו אותה מטביעה בנהר השוצף, הגיעה איתם לעיר שורינפורד, ושם התחילו הצרות שלה, ולאט לאט היא הופכת להיות בדיוק מה שלא תכננתי כשיצרתי אותה בהתחלה (דמות אלימה, סדיסטית, מעוותת בנפשה ומסכנה בסה"כ) אבל הדמות שאני הכי אוהב לשחק כיום, הוא פול ז'אן פול, הבן של מאמה פול, לעדה הפולנית, לוחם לא מוצלח במיוחד, קצת ביישן שנוטה להסתבך ולסבך אחרים בצרות. (לוחם, מהדורה שלישית, בן אדם) ודמות העבר הגדולה שלי היא רולנד החרמן (מהדורה שלישית, בן אדם, חרמן 7/לוחם 3) אתם זוכרים את רולנד החרמן?

henk

New member
henk/slug

אני בניתי את אותה דמות פעמיים, אני משחק בשתי קבוצות ורציתי לדעת איך אותה דמות תתפתח אצל dm אחרים, אז SLUG הוא ORC BBN ירוק וחביב, מהגרסה השלישית, והוא אוהב אלפים,אוהב מכות אבל לא ירוץ לקרב אלה אם יחממו אותו קודם(או יספרו לו סיפור על פני שהוריד לדרקון כחול את הקרן, או יספרו לו על קרב בין שתי אלפיות וגמד לדרקון), הוא גם חמוד. HENK הוא ORC BBN ירוק ומפלצתי, אוהב מכות והואב להרוג אנשים ולקבל על זה כסף!!! הוא יותר חכם מSLUG אבל הוא פחות חזק, וגם הוא בגרסה שלישית.

ogmios

New member
בילי אובליביון

כי גם אני רוצה להיות מאגניב כמו ביצה ולא לפרט יותר

מכל מבחר הדמויות האדיר ששיחקתי..

ג'ספר (בעיקר מחוסר באפשרויות אחרות
) (הגנב/סופר הצעיר שלי) שאם אני באמת חושב על זה תחילת הבניה שלו הייתה פה בפורום - ב tic הישן ההוא

BluePrint

New member
עכשיו תורי?

אז רק בגלל שבאל"ר כתב שג'ספר התחיל כאן בTIC בפורום, נזכרתי בדמות הכי טובה שלי: מישל אריס, האלפית מהTIC מרוצללים שלא מיציתי. איני יכול לספר עליה מכיוון שהיא דמות במשחק TIC ועברה הוא הכוח המניע של הסיפור. (המושקע ביותר שיצרתי) בנוסף אני מקווה להתחיל מחדש את הסיפור ולהשלימו, גם אם אצטרך לעשות זאת לבד.

Nihau

New member
ניהאו כמובן

דמויית עלפית היכולה לשנות צורה לפומה (בלבד כרגע), בלשנית במקצועה, ספרנית נלהבת חובבת ספריות עתיקות הנלחמת בחירוף נפש כנגד הפוגעים בספרים באשר הם. קורותיה בפריפורם מתועדים בפורום זה לכל המעוניין (תודה סנדרין)

למעלה