מה דלה הידיעה

mga-abir

New member
מה דלה הידיעה../images/Emo39.gif

מה דלה הידיעה למרות התקשורים הרבים עדיין חסר הסבר בתוך מסרים אלו. לדוגמא: להיות אחד, לחשוב חיובי, להיות מודע שהאדם ישות אור, שהכל כאן אשליה, ועוד ועוד ועוד. ובכן כיצד משפיעים מסרים אלו ומניבים תוצאות.? כיצד איכות החיים תשתפר בצורתה הגשמית. שהרי הרגשות נחווים בגשמיות, וכך התחושות למניהן. לאהוב את כולם ולחשוב טוב (בדרך כלל ללא השקעה חומרית) הופכות את האדם לזומבי של ישויותיו ומדריכיו. עליו לשאול את עצמו מהו המניע באמת. האם רק מחשבה והבנה שטחית ואו אחרת די בה, כאשר פנימה בלב הידיעה הפנימית מתכחשת לה. כאשר בשטח אין תוצאות גשמיות, שהרי האדם יכול להשיג את הכל (כך אומרים המורים) ובמציאות אפילו פת לחם אינה יציבה ולכן העמדת פנים ולב אינה מהווה דרך ומענה להתפתחות רוחנית. לנתק את הרוח מהגשמיות ובו זמנית לפעול בשני מישורים שעל פניו נראה שאין קשר בינהם למרות ההסברים. האדם החושב חיובי אינו נמלט מצרותיו ומחוסריו תמיד. כאשר תבינו שהאור והאהבה וכל היתר מסתכמים ברגשות ותחושות ואליהם יש להתיחס כאל אור ואהבה. רק אז באמת תתחילו להגשים את הרוחניות שבכם. סיפורי בדים על ישויות ומדריכים יש גם במדע דמיוני, אך יחד עם זאת מהווים הם דרך לשם הבנה לרבים רבים אשר אינם מסוגלים לתפוס שעולם הרוח אינו שייך רק לרוחות אלא גם לבני האדם. האם באמת אתם אוהבים את הזרים, את הנחשלים והבורים, האם יש בכם עשייה של ממש מעבר לדיבור על כך.? האם נתתם משהו בחינם באופן קבוע.? האם חלקתם לשם נתינה מתוך תחושת אחדות שהזר הוא אני ולהיפך.? המשיכו ללמוד ולהתאמן. חוקי הרוח יכולים להתחרות בדו"ח מבקר המדינה, אך אין בהם די לשם יצירת השנוי. והשינוי אמור להתחיל בין אדם לחברו ובין אדם וסביבתו. ככל שיהיה עולם הרוח סטרילי, כך יוותר רחוק מאתנו. ואלו המתקשרים החווים רגשות ותחושות שמימיות, כנראה קשה להם להשיג זאת מבני האדם. העדפה זו כבר יוצרת פירוד וניכור של צורך אנוכי. לא למען התחושות יש לתקשר, אלא למען הנסיבות בעיקר. קראו היטב ואל תגיבו. הטעימו את המילים ומצאו את מקומכם. כאשר מתווכחים איתי, לגבי זה חוסר הידיעה בהתגלמותה, וכאשר שואלים אתה אלוהים.? רואה אני את הקנאה משתקפת כהתרסה של ידענות. אין אני חשוב כלל ולא אף אחד. אנו חלקיק משלם מושלם, אך חסרות בנו אכויותיו ככל שנלמד. ואני טוען שיש עולמות שלמים שעדיין אף לא הרהרנו בהם, וידיעותנו מועטות ולעיתים שוליות.-נסו להביט בעין אחרת-אולי יש הטעייה מכוונת של אותן ישויות ומדריכים. בחוכמה מנדבים הם מידע רגעי ובתמורה מושכים הם באפינו כרצונן לבל נגיע בכוחות עצמנו אל הידיעה ואל האמת. היו בני חורין, וזה הטוען על הטעיית המוח והשכל, ינסה בלעדיהם ולא ימצא דבר מלבד גחמה רגשית בלתי מובנת.-בשבועיים אלו "שחקתי" עם אנשים ברופא- והם נרפאו כלאחר פלא וזאת לאחר סבל ממושך.- לא ישויות ומדריכים אלא תובנה מתוך ערות פנימית והתבוננות פנימית של התהליך הגשמי. איני מצפה להבנה, אולי היא עוד תגיע לשעריכם. אך זו דרכי מתוך פנימיותי-ואתם עליכם למצוא אותה למענכם למעננו. השילו את הקביים הרוחניים וצעדו במחוזות הרוח חדורי רצון לדעת ולהבין, והניחו את הידע הקיים עד כה למרגלותכם כמדרגות תחתית בלבד. בברכה אביר

אביר אתה מדבר במסרים כפולים../images/Emo22.gif

האם אתה מתקשר את דברך? האם אתה מדבר מתוך נסיון אישי? מדוע דבריך לרגע מעלים בי התנגדויות? האם בגלל שחלק מהם אינם נכונים או מבולבלים? מדוע אתה מרגיש זומבי כשאתה מתקשר? אם לא טוב לך אז מדוע אתה בכל זאת ממשיך? האם אתה מודע לעובדה שיתכן שאתה "תינוק שנשבה" התקשור הטוב ביותר הוא עם הנשמה פה והנשמה העליונה שם. המדריכים הרוחניים בין אם הם אנשים בשר ודם ובין אם הם ישויות תפקידם להביא אותנו אל חיבור מוחלט אל עצמנו ואל נשמתנו ואל מקור הכח האין סופי אור האהבה- האור הגדול - בורא עולם. לגבי אם להתווכח איתך או לא זו בחירה של כל אדם ולרוב זו עבודה של האגו ברגע שאתה מעלה את זה לדיון אתה מוכיח שגם אתה נמצא בתיקון האגו. ברגע שאני מגיבה על דבריך גם אני נמצאת בתיקון האגו. ישנם מדריכים מצד האור וישנם מדריכים מצד האופל. שני הסוגים ידברו אותו דבר, ההבדל שמצד האור אף פעם לא יחפשו לשאוב את כוחותיך, את האור שבך. מצד האופל תמיד ינצלו אותך וישאבו אותך וזה עץ הדעת טוב ורע, למד להבדיל בין שני הסוגים. אני מציעה שנעמיד דברים על דיוקם לפני שאנו מטיפים לציבור שלם. הפניה שלי היא אליך ולא לכלל המשתתפים בפורום. הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

mga-abir

New member
מיכל היקרה../images/Emo39.gif

העברתי מסר והמלצתי היא להבינו ולהתייחס אליו באופן אישי. לשאלותיך, כנראה שלא הבנת די את דברי. אולם אין כאן ענין לדיון אלא לעיון. והמתבונן אל פנימיותם ימצא בהם את טעמם. די לי אם דברי יחוללו מפנה בחשיבה ובהבנה שיוביל לחירות עצמאית בכל. בברכה אביר

mga-abir

New member
והנה אחת מהתגובות

http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=6930643

הבנתי אביר יחד עם זאת הבהרתי כבר

לא פעם אחת שאני באופן אישי מתנגדת לתקשורים פה בפורום שבנהולי ובכלל... לא בגלל שמה שנעשה הוא לא טוב אלא בגלל הפרושים שנותנים לו אותם אנשים שלא בשלים להקשיב לתקשורים ובטח לא בשלים לתקשור עצמו. בכל אופן את דעתי כבר הבעתי: מטרתנו היא לתקשר עם נשמתנו העליונה בלבד אז זהירות מכל הישויות בדרך אם אין באפשרותנו להבדיל בין טוב לרע. בכל אופן אני מאד שמחה שאתה משתתף פעיל בוואלה ומצאת דרך מאד מקורית לפרסם את הפורום שלכם דרך ההודעה. אשרייך!!! אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

אביר היקר אני עדיין חושבת שאתה יוצר

בלבול... גם אם מטרתך היתה לגרום לאנשים רק לעיין בדבריך. לא כל האנשים כאן מסוגלים להכנס עדיין אל פנימיותם. דבריך אמנם מנסים לחולל שינוי בקו החשיבה אך לא בזוית שאני שואפת אליה ולכן יש ביננו כרגיל הצטלבויות אנרגטיות וזאת לא הפעם הראשונה. לא כך לדעתי מגיעים לחרות עצמאית!!! אנשים צריכים הדרכה. אנשים זקוקים להכוונה. אנשים זקוקים לאוזן קשבת. אנשים זקוקים ליד מושטת. אנשים לא זקוקים לתוספת בלבול. אז בבקשה תנסה להתמקד כאשר אתה מעביר מסרים מהסוג שהעברת. תודה מקרב לב אור ואהבה מיכל

mga-abir

New member
מדרגות התחתית

אלו הם ההדרכות הנחוצות לשם התפתחות בין אם אלו קורסים וספרים. דברי אינם מתוך תקשור (הדבר הפך לאופנה, כל פסיק הפך מסר מאי שם) לענין פרסום האתר, יודעת את שאין להעתיק טקסט ולהעבירו ללא רשות. אישית איני זקוק לפרסום ושם בפורום אני מנתץ כל קבעונות המתיימרת להאיר מתוך כפייתיות הלוקה בחסר הידיעה. תוכלי למחוק את התוספת ואני אומר זאת מתוך כבוד ורצינות בכדי שלא לשבור מוסכמות. אין האתר שלי, למרות שאני כותב שם. לפרט דרך להתפתחות אינה מספיקה מעל דפי הפורום, וגם אז לא תתאים לכולנו. בברכה אביר

למעלה