מה גרוע יותר...?

מה גרוע יותר...?

לגלות שהחבר\ה בוגד בך (אחרי שנה נניח) או להזרק על ידי החבר\ה (גם אחרי שנה) שניהם במידה והקשר נראה טוב (ככלות הכל אם זו ההשלכה אז הוא רק נראה טוב)

תגובה

לדעתי, לגלות שבגדה בך. אם אינה אוהבת אותי, לא נורא; אבל אם עשתה לי מעשה רע ולא מוסרי, אכעס מאד.

Warpath

New member
אם יש לי פחד בקשר זה מבגידה!

זה נראה לי כזה בלאגן במוח!! זה נוראי!!

הטRולית

New member
בגידה=סוף אהבה=סוף קשר.

שזה בעצם אותה המידה, לא? מה זה משנה מה קדם למה? הביצה או התרנגולת?

Warpath

New member
נראה לי יש רק תשובה הגיונית אחת!

עדיף להזרק ע"H החברה כי יכו להיו תשהקשר לא הלך משהו לא היה טוב לכן הקשר הופסק וטוב שככה כי ממשיכי םהלאה לקשרים אולי מוצלחים יותר. אבל שנבגדים ע"י מישהו שיש כלפיו רגשות ובמיוחד מחוייבות של קשר אז הדברים נראים אחרת ואז זה באמת נוראי!!!! מממש נוראי!! והפחד הכי גדול שלי סתם לידע כללי!

הממ...

באופן אינסטיקטיבי עולה לי הבגידה אבל אני לא בטוחה שזה טכנית יותר גרוע.. כשאתה נזרק ע"י אהובתך זה כי היא לא רוצה אותך יותר.. כשהיא בוגדת בך זה אומר שהיא מפחדת לאבד אותך מדי, מכדי להפרד ולחתוך איתך.. כמובן שגם יכול להיות שזה היה משהו פזיז שהיא מתחרטת עליו, או רגע של אי שליטה (כמו שכרות). אני לא אומרת שהמצבים האלה תקינים אבל בכל זאת ברמה הבסיסית זה אומר שעדיין יש לה רגשות אליך, בניגוד לאופצית הפרידה.. אם הבוגדת גם זורקת, זו ההרגשה הכי נוראית בעולם- ברור שיותר מבגידה. אז יכול לקרות הגרוע מכל- שהיא גם בגדה, גם לא רוצה אותך יותר, ובנוסף לכל- אתה תרצה אותה אפילו יותר...
(כמובן, אין בנאמר משום תמיכה בבוגדים, רק השוואה טכנית של שני המצבים
)

shannyqua25

New member
בגידה

זו מעילה באמון של בן הזוג, זה משהו שאדם בהחלט אחראי עליו, ויכול לשלוט בו. אם מישהו עוזב את הקשר מכל סיבה שהיא, אני מניחה שזה מקובל, מותר להפסיק לאהוב, מותר לנו שלא יתאימו לנו דפוסי התנהגות בקשר וכו... ולכן לטעמי זה יותר מקובל ומובן אך לא בהכרח פחות כואב...

abcd80

New member
קשה להחליט..

בגידה זה לא בהכרח סוף הקשר. יכולים להיות סיבות לבגידה ולפעמים ניתן להציל את המצב. לכן לדעתי פרידה כואבת יותר במידה מסוימת ..

למעלה