מה גולשיםםםםם....

מה גולשיםםםםם....

שנים שלא הייתי פה... תגידו שלא התגעגעתם שועלים... בקיצור... אני טס בחופש לסרי לנקה אם מישהו היה שם או יודע משהו על מה הולך שם (טיסות, גובה גלים, שבירות וכאלה) שיגיד לי ... אבל פה לא במסרים... יאללה ביי אחיםםםם ------- היכונו לביאת המדוזה

תזכיר לי מי אתה יא סרדין ../images/Emo19.gif

טיסה עם אייר ג'ורדניין לקולומבו 330$ (תגיד שפארוק שלח אותך) משם אתה נוסע לאקידאווה (חוף בן זונה) 100 ק"מ במונית ומשם תזרום גובה גלים מ1מ' שבירות מושלמות עונה מ אוקטובר עד אפריל מחייה זיל הזול חצי מחיר סוף עונה תעשה חיים ילד מאנייק!

db24

New member
אתה בטוח 330 $

מכיוון שביררתי לפני חודש באיסתא רצו ממני 630 $ עם air jordan איפה הציעו לך ב 330 $ ?

רוזיA

New member
מה זה בטוח שם ר'ש מה אתה מהכפר?

מליון אלף אנשים היו שם וגם עם לא קצת יצר הרפתקאנות רבעק ... עלק בטוח שם.....אתה משהו אתה יא חתיכת ר'ש תנין קווקזי אשדודי מי זן נכחד!

resh0

New member
עם תנינים כבר הסתדרתי...

אפילו עם קווקזים. סרילנקה היא מדינה ערבית ועדיין לא שמעתי ממקור מהימן על נושא הבטיחות מבחינה שתחזור הביתה בשלום. אם היית שם, או שאתה מכיר אחד שאישית היה שם, אשמח מאוד אם יכתוב איזה מאמר רציני. מצבי גרוע, ירדה לי הקרס!!! לכיוון הביצים...

הכי בטוח עם קונדום מתוח..!

ראש אל תיקח את זה אישית אבל אני פשוט לא סובל לכתוב מאמרים על טיולים למה לסבך את החיים ולפוצץ תראש בכל מיני אינפורמציות זניחות ולא להשאיר מעט מקום לקצת ספונטניות והפתעות שהרי זה חלק נכבד מהכיף ועכשיו נבהיר מספר דברים. לסרילנקה אין לא היה ולא יהיה שום קשר עם ערבים זוהי מדינה הינדית( שאנטי שאנטי...) שסבלה בעבר מפעולות טרור בצפון המדינה על ידי המורדים הטאמילים מה שלא הפריע למאות אלפי תירים להגיע למרכז ולדרום המדינה (אזור החופים המתוירים ושמורות הטבע) לאחרונה נחתם הסכם שלום מה שהפך את המקום ליותר מבטוח לטייל בו הלוואי עלינו בקשר לחופים הממומלצים לפתיחת הסבב הם איקדואה וארוגאם ביי שבצד המזרחי לכל מי שמתכנן לגלוש בסרילנקה מיוני ועד ספטמבר אז ארוגאם ביי זה המקום גל right ארוך ומושלם לכל אורך הפוינט בגובה של עד 2 מטר - שווה!!! בתקופה זו הגלים דופקים כל יום אין אפס כיוון שהחופים האלה מפוצצים באנשים תמיד טוב לצאת ולגלות נקודות סודיות ומבודדות להגברת התענוג 330$ לכיוון אחד 450$ גג מחייה לחודש זהווו!!!אה...ולהביא הרבה קנדומים אם ישאר לכם כוח... בשביל הבטחון...

faith2

New member
עומר...מה מהצב????

נו החזירו את האינטרנט???? מקווה שאתה נשאר....במתכונת התנחלות

למעלה