מה גברים רוצים

sharonit100

New member
מה גברים רוצים

בנים יקרים, מה אתם רוצים בחיי האהבה שלכם? האם זה הסקס או שאולי הרגש המופנם? שרונית.

amir_aikido

New member
את שניהם

מה השאלה, ההנאה שבסקס, ההרגשה שאוהבים איתי ולכן עושים איתי אהבה, המגע הרך והמתגרה הפינוק ההרגשה שנהנים לקבל את שאני נותן את התחושה שרוצים אותי באמת. כל זה ועוד, וכל פעם בסדר אחר, לפי הרגע אמיר

sharonit100

New member
ומה הכי חשוב?

בנים יקרים, מתי תפנימו לדעת שאין סקס טוב כל עוד לא מכירים את הנפש שמולכם? האם היצר החייתי שלכם לטרף כ"כ מקהה את החושים לדבר הטוב באמת - אהבה חסרת גבולות שבכל מקרה תכלול את הסקס המדהים, החיבור המטרף והקשר. הקשר שכל אחד מאיתנו מחפש. תחשבו על זה. ותפסיקו "למכור" את כצמכם בצורה זולה כל כך כי סקס בלי משמעות הוא סיפוק יצרים נטו ללא אהבת אמת..

amir_aikido

New member
קצר בתקשורת

מצטער, אני לא הבנתי את השאלה ואת לא הבנת את התשובה
אני הבנתי שאת שואלת מה מעדיפים בתוך הקונטקסט של עשיית אהבה, ואם לא הבנת, לא כתבתי שם על עשיית סקס עם מי שאינך מכיר, כי אז לא יהיו שני המרכיבים ביחד - אהבה וסקס, יהיה רק סקס. ולכן אני התייחסתי בדיוק לאותו חיבור אליו את מדברת. אבל בעצם, אולי זה לא היה משנה מה שהייתי כותב, נדמה לי שאת כבר החלטת בעצמך מה התשובה של המין הגברי בכל מקרה
אמיר

voguemaster

New member
זה לא מדויק

לסקס עם אהבה יש אפשרות להיות עוצמתי הרבה יותר מלסקס רגיל, אבל אין זה אומר שאין סקס טוב בלי אהבה! דרך אגב, יש בנות שגם להן יש את היצר החייתי לטרף, והן עושות בדיוק את מה שעושים הגברים. אני לא רוצה להעליב, אבל הבועה הזו כבר לא קיימת, צאי ממנה

שאמסור את זה לבנים בשמך?

את לא "טיפ´לה" מכלילה? כלומר לא ברור לך שיש גברים עם מודעות לרגש? אני הולך להתחבר אל עצמי טיפה..

ליאן.

New member
תלוי מי

כי יש את אלה שמחפשים את הסקס שיהיה באופן קבע ויש כאלה שמחפשים קצת מעבר. אבל אני בת, אז מה אני יודעת..

sharonit100

New member
ובכל זאת

בנים יקרים, תגידו את האמת: מה אתם רוצים? בעצם השאלה פשוטה יותר: אם הייתם פוגשים בחורה שיודעת מה היא רוצה מעצמה , חזקה ודעתנית - האם תאהבו את זה או שמא תתפסו רגליים קרות ותברחו?

liya3

New member
לא בן אבל.....

תראי מתוקה על השאלה הזאת גם בת יכולה לענות לך.... והתשובה פשוטה ביותר: זה תלוי בבן אדם! היום כבר אי אפשר להכליל ולקבוע שכולם רוצים את זה וזהו (זה ברור שבן לא יסרב כמעט אף פעם לסקס אבל...) היום יש גם הרבה שלא נמשכים לכאלו שזורקות את עצמן מהר מידי אלא להפך, ויש כאלו שהנמשכים בדיוק לטיפוס שאת הצגת.... וכמובן כאלו שלא... זו שאלה אינדוידואלית בהחלט!

amir_aikido

New member
תלוי

תלוי מה היא רוצה מעצמה
מה הדעות שלה
אני אישית: לא מכבד נשים שלא רוצות מעצמן, שאין להן מה לעשות עם עצמן, שאין להן חיים משל עצמן. אני מצפה שהאשיה שאיתי תדע על דברים שאני לא מכיר, ותוכל להרחיב את אופקי לא פחות משאני אוכל להרחיב את אופקיה - השלם הזוגי צריך להיות טוב מכל אחת ממרכיביו. אני מצפה שהיא תוכל להסתדר לבד, ולא תצטרך אותי כמשענת (ביום/יום לא לכולם מצבים חריגים), ותשען עלי רק כשהיא תרצה את הכיף שבפינוק. ואגב, אפשר להחליף את ה"נשים" ב"אנשים", הציפיות שלי מחברי/ ידידי שאינן שונות. כבר מצאתי לי מישהי כזו
אני מקווה שהקשר יצליח, זה לא קל כשלכל אחד יש דיעות ורצונות משלו ושני הצדדים צריכים להיות באמת מוכנים לפשרות מרצון אמיר ל

dudusch

New member
אז ככה...../images/Emo140.gif

אני רואה מישהי נחמדה בסופר, וחוטף רגליים קרות (ולא בגלל מקפיא העופות). זאת קורה לי גם כשאני נתקל בעיניים יפות. אני אשמח להכיר מישהי דעתנית (שמח כל הזמן), שאת הדיאלוג תפתח למשהו משונן. אז לא, זו לא תהיה הסיבה בשבילי לרגליים קרות, אלא יאיר אותה בעיני באור יקרות. אם יתאים, אדע כי זה זה. ואם לא, לא נתבזה. זה בגדול מה שהיה לי לאמר, ושיהיה לכולנו לילה נהדר!!!

sharonit100

New member
שנינות..

ובכן יקירי, בוא נראה אותך מתמודד עם המצב הבא: אותה בחורה עושה לך את מה שצריך, שנונה, חכמה, נראית טוב, עם ראש על הכתפיים, עצמאית בשטח, יודעת מה היא רוצה מעצמה ולא מהססת לומר זאת בקול רם. מה אז? (סבלנות, יש בור בתחתית הבאר)..

dianah

New member
שרונית יקרה ../images/Emo13.gif

ראשית, דודוש תמוד כותב בשירים וחרוזים, ככה הוא תמיד וככה אנחנו אוהבים אותו כאן..וגם את תלמדי לאהוב אותו ככה אני בטוחה ולכן החרוזים שחרז אין בהם איזו נימה מתנשאת כפי שאולי היה נדמה לך ושגרם לך לכתוב "שנינות...". ואם לא הבנתי את כוונתך במילה הזאת, אז סליחה מראש
ולעצם העניין, אמת שיש לא מעט בחורים שאומרים שהם מחפשים מישהי שיודעת מה היא רוצה מעצמה וכל אותם סופרלטיבים (נכונים, אגב...) שכבר ציינת אבל בפוגשם מישהי כזו, הם נבהלים ופונים אחורה.... ולעומתם יש את אותם בחורים שיודעים מה הם רוצים מעצמם, לפעמים זה קשור אולי בגיל בוגר יותר, אבל לא בהכרח (הכרתי כאלה וגם כאלה...), אותם אלו "שסגורים על עצמם", יחפשו וידעו גם להיות עם מישהי באותה "רמה", כלומר מישהי ש"סגורה על עצמה" באותה מידה, ולא ייבהלו ממישהי שיודעת מה הכיוון שלה בחיים ומה היא רוצה מעצמה ומהחיים בכלל. לרב, אותם אלה שיודעים מה הם רוצים מחייהם שלהם, יידעו להתמודד גם עם בת זוג דומה. אני יכולה להגיד לך שמבחינתי, הכרתי כאלה שלא ידעו להתמודד עם העצמאות והבטחון שיש לי במה שאני רוצה מהחים ומעצמי, וזה לא הפריע לי כי לא רציתי מהם משהו רציני, והכרתי כאלו שלא ידעו להתמודד עם העצמאות וכו´.. וזה הפריע כיאני כן רציתי משהו רציני מהם, והכרתי כאלו שכן ידעו להתמודד וכו´ ואני לא רציתי.. טוב, נו, הבנת את הנקודה...
ולכן מה שהיום אני מחפשת זה מישהו עצמאי, עם כיוון מוגדר פחות או יותר לחייו...בדיוק כמוני
יש מכל המינים בצד הבנים כמו שיש מכל המינים גם מצד הבנות, כמובן שהנקודה היא להתאים את שני הצדדים באתה נקודת זמן ובאותו הלך מחשבה, ולזה את צריכה לשאוף אולי, ובטח שלא להכליל שכל הבנים לא יודעים להתמודד עם מישהי עצמאית וכו´ או שכולם רוצים רק סקס, מייד וכל הזמן....לא שזה רע כשלעצמו, ההיפך, אבל אני חושבת (ומקווה...) שתמצאי כמה יותר מוצלחים ובוגרים שיש להם בראש עוד כמה דברים...
וכמובן

dudusch

New member
דיאנה ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

תודה לך על הגיבוי, זה כיף לדעת שתמיד יהיה מי שיעמוד לצידך. מזמן לא חרזתי לך, וכבר כמעט ושכחתי את חיוכך, הקמעה מגחך, הזיק שניצת בעיניים, את צחור השיניים. אז אל תפסיקי לחייך, זה כל כך מוסיך לחינך. וזכרי כי תמיד תמיד, יהיה מי שאת מצב רוחך יעמיד... אוהב אותך מלא, נשמה שלי
ושיהיה לך יום נפלא!!!! (לא חרוז, לא נורא...)

dudusch

New member
שרונית נשמתי, עיניים שלי אף אוזן

גרון...
הפרחים הם לך וכל הכבוד לצה"ל... אכן כאשר נחה עלי המוזה אני כותב בחרוזים. אין הדבר אומר כי אני מתייחס לדברים בפחות רצינות. לעיתים דרך להעביר ביקורת או פרט אינטימי היא באמצעות הומור והקלה של נושא כבד... לא היתה לי כל כוונה ליצור אצלך רושם כאילו איני מתייחס לשאלתך ברצינות הראוייה, מאחר ועניתי לך באמת לפי מה שאני חושב. אני מעדיף לפגוש בחורה, לנסות להתחיל איתה ולהיתקל בלא רבתי מאשר לנסות ולנסות כי נראה לי שהיא לא ממש סגורה על עצמה (מהחיים, חבר´ה)... אני אשמח אם יהיהו החלטות שלא אצטרך להחליט בעצמי ואח"כ להיתקל ב "אתה עשית, אתה אמרת...". אני שמח שאת סגורה על עצמך, גם אני די סגור על עצמי, יודע מה תוכניותיי לבערך חמש השנים הבאות...(תוכנית החומש של דודוש
). ודבר אחד אחרון... בכל ההמולה לא נראה לי כי בירכנו אותך בברכת ברוכה הבאה, והענקנו לך את ה
המסורתי... ברוכה הבאה, ולפי ההודעה הזו נראה שנהנה פה עוד הרבה...

מה את רוצה ?

יש כאלה ויש כאלה. תתפלאי לשמוע שגם ב"צד שלכן" הנשים, יש כאלה שלא מחפשות משמעות ורוצות סקס לשמו. זה גם תלוי בתקופה ובדברים שעוברים עלינו בחיים. איש איש ואמונתו יחיה ... מה מפריע לך ? מה את מחפשת ? למה שאלת מה ששאלת ? אישית דווקא יפריע לי שמישהי לא סגורה על עצמה ולא ההיפך. אני מספיק בטוח בדרך החיים שלי מכדי שמישהי תגרום לי לאבד את הבטחון העצמי והאמונה בדרך בה אני הולך. חפשי מה שטוב לך ומי שטוב לך ואם מישהו מפחד לקבל אותך כמו שאת תעברי הלאה, מה הבעיה ?

למעלה