שרונית יקרה ../images/Emo13.gif
ראשית, דודוש תמוד כותב בשירים וחרוזים, ככה הוא תמיד וככה אנחנו אוהבים אותו כאן..וגם את תלמדי לאהוב אותו ככה אני בטוחה ולכן החרוזים שחרז אין בהם איזו נימה מתנשאת כפי שאולי היה נדמה לך ושגרם לך לכתוב "שנינות...". ואם לא הבנתי את כוונתך במילה הזאת, אז סליחה מראש
ולעצם העניין, אמת שיש לא מעט בחורים שאומרים שהם מחפשים מישהי שיודעת מה היא רוצה מעצמה וכל אותם סופרלטיבים (נכונים, אגב...) שכבר ציינת אבל בפוגשם מישהי כזו, הם נבהלים ופונים אחורה.... ולעומתם יש את אותם בחורים שיודעים מה הם רוצים מעצמם, לפעמים זה קשור אולי בגיל בוגר יותר, אבל לא בהכרח (הכרתי כאלה וגם כאלה...), אותם אלו "שסגורים על עצמם", יחפשו וידעו גם להיות עם מישהי באותה "רמה", כלומר מישהי ש"סגורה על עצמה" באותה מידה, ולא ייבהלו ממישהי שיודעת מה הכיוון שלה בחיים ומה היא רוצה מעצמה ומהחיים בכלל. לרב, אותם אלה שיודעים מה הם רוצים מחייהם שלהם, יידעו להתמודד גם עם בת זוג דומה. אני יכולה להגיד לך שמבחינתי, הכרתי כאלה שלא ידעו להתמודד עם העצמאות והבטחון שיש לי במה שאני רוצה מהחים ומעצמי, וזה לא הפריע לי כי לא רציתי מהם משהו רציני, והכרתי כאלו שלא ידעו להתמודד עם העצמאות וכו´.. וזה הפריע כיאני כן רציתי משהו רציני מהם, והכרתי כאלו שכן ידעו להתמודד וכו´ ואני לא רציתי.. טוב, נו, הבנת את הנקודה...
ולכן מה שהיום אני מחפשת זה מישהו עצמאי, עם כיוון מוגדר פחות או יותר לחייו...בדיוק כמוני
יש מכל המינים בצד הבנים כמו שיש מכל המינים גם מצד הבנות, כמובן שהנקודה היא להתאים את שני הצדדים באתה נקודת זמן ובאותו הלך מחשבה, ולזה את צריכה לשאוף אולי, ובטח שלא להכליל שכל הבנים לא יודעים להתמודד עם מישהי עצמאית וכו´ או שכולם רוצים רק סקס, מייד וכל הזמן....לא שזה רע כשלעצמו, ההיפך, אבל אני חושבת (ומקווה...) שתמצאי כמה יותר מוצלחים ובוגרים שיש להם בראש עוד כמה דברים...
וכמובן