מה ג'אקאס?

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif טוב את זה לא אני

ואני זה לא את על כל אחד זה משפיע אחרת כמו שסמים משפיעים על כל אחד באופן שונה

BiAAcH

New member
זהו?? מה זה 30 מ"ג??

לקחתי איזה חצי שנה 20 מ"ג, ואח"כ עליתי איזה 3 חודשים ל-40 מ"ג ואז עשיתי הפסקה של איזה חודש, ועכשיו שוב התחלתי...

BiAAcH

New member
אהה....

גם יש לי חבר, הכי מסטול בעולם, כל שנה שעברה הוא היה על 40 מ"ג, ואז כשהוא שמע שקשה מאוד להגיע למנת יתר של ריטלין (מאיזה קרוב משפחה שהוא רופא) הוא התחיל לקחת קבוע 60 ולפעמים הוא מגון ב-80 או 100.... חומי, נחש מי זה....

Green mnm

New member
וואלה שכחתי שיש דבר כזה מנת יתר...

לפניי הבגרות בהיסטוריה לקחתי שש כדורים של 20sr ושניים רגילים. מאז אמאשלי נועלת תכדורים בכספת חחח

BiAAcH

New member
חחחחח

ואיך היית?? וד"א, מה ז"א שני כדורים רגילים?? של 10?? אז למה לא פשוט לקחת עוד אחד של 20??

Green mnm

New member
כי הכדורים של ה-20

היו רק sr, ולא היה לי משו אחר... ורציתי קצת לגוון הייתי כמו פצצה. לא יכולתי לזוז כל המבחן. באתי להזיז תיד וכאילו לא יכולתי... אח"כ כשנגמר המבחן כל הגוף שלי כאב כאילו ישנתי על מדרכה כל הלילה... זה היה מדהים... אבל נשמתי מזה מצויין!

BiAAcH

New member
קול.....

אבל מה ז"א SR, בחיים לא התעמקתי במה שרשום בפנים....

Green mnm

New member
אתה לא יודע מה אתה דוחף לתחת?!

כדור sr זה כדור שההשפעה שלו היא שמונה שעות במקום ארבע.

BiAAcH

New member
ואללה?!?!

וואי, אז רגיל זה גם טוב, נגיד היום הייתי חייב ללמוד, ולא הייתי לוקח את ה-SR בשש בערב, כי אז אני נרדם רק ב-4 בבוקר.... :/ ואמרתי קודם שלא יצא לי להתעמק בזה יותר מדי.... חחחח, זה הפך לפורום ADHD.....

Green mnm

New member
זה לא תמיד מעורר..

אתה יכול לישון גם ישר שאתה לוקח כדור... אתה גם היפראקטיבי?? קול..

BiAAcH

New member
בדיוק ההיפך....

אני הכי ישנוני בעולם, ריטלין מעורר אותי, ואני לא יכול לישון ישר אחרי שאני לוקח כדור...

Green mnm

New member
אני יכולה

לישון ישר אחר כך או להשאר ערה עד חמש בבוקר בשביל ללמוד למבחן מזדיין במיוחד.

Green mnm

New member
טוב תראה...

אני לוקחת 20 sr ו10 רגיל מתחילת החופש הגדול, אני מאמינה שעוד שלושה חודשים אני כבר עולה לארבעים, אז זה לא ממש משנה... !ADHD RULE

JACKASS 4 LIFE

New member
כשאני...

לקחתי זה היה מחבר... זה היה דיי נחמד..סתם ישבתי כל היום בחוץ ובהיתי בשמיים.. הרגשה של סטלה חלשה כיפית. וכרמן,פסיכולוג נותן ראטלין,לא פסכיאטר. ודוגרי,הכי טוב זה טיפות הומופטיות כאלו.. בקיצור רק דברים טבעיים.

BiAAcH

New member
את האמת שלא....

פסיכולוג זה זה שמדבר איתך על הבעיות שלך, הוא לא ממש רופא, פסיכיאטר הוא רופא+פסיכולוג והוא זה שנותן תרופות, דובה יכולה להרחיב על זה יותר...

Green mnm

New member
נוירולוג נותן ריטלין, לא פסיכולוג.

פסיכולוג נותן פחמן דו חמצני.

למעלה