מה בקשר לזוגיות?

יואלה

New member
מה בקשר לזוגיות?

ליאיר שבי ומירי שלום! ראיתי שניתחתם את המפה של מכשפה בצורה מדהימה,הייתי מאוד רוצה להפנות אליכם שאלה, אצלי במפת הלידה יושב פלוטו בבית 7 בסרטן,פלוטו הוא שליט בית 10 ונוס בבית 12 בגדי מקבלת 180 עם אורנוס(ונוס שליט בית 4 שלי)מה שרציתי לשאול זה לגבי הזוגיות שלי שתמיד היתה לוקה בחסר,במפת המעברים אני רואה ונוס הלידתית וונוס במעברים זוית 120 מעלות.בנוסף לזאת ונוס במעבר על יופיטר הלידתי. יאיר אני גרושה כ-8 שנים ואני כמהה לקשר אמיתי שיוביל לזוגיות אמיתית האם המעברים שציינתי יכולים להעיד על תחילת מערכת יחסים קרובה? יאיר , פניתי להרבה אסטרולוגים ביניהם ירון ליבנה וכל מה שהוא צפה לי לא התגשם הייתי רוצה לדעת יאיר, רק לגבי הזוגיות מדוע אינני מצליחה למצוא קשר זוגי אמיתי. תאירך הלידה שלי הוא 27.11.1952 שעת לידה 10.15 בבוקר בחיפה

בואי ותוסיפי עוד כמה פרטים

היכן נמצא הירח ? איזה זויות הוא עושה ? האם יש לו קשר לונוס ? מה עושה שליט האופק ? האם יש לו זויות לשנים האלה ? עקרונית אפשר לראות כבר עכשיו כוון מאוד ברור (בדרך כלל לאדם עצמו זה ברור רק בסוף, כמובן..) אבל אני רוצה שתתני עוד נתונים לחברי הפורום שלי, כדי שיהיה להם במה להתעסק, ועוד חומר לעבוד איתו.. :)

יואלה

New member
המשך פרטים כבקשתך

שלום יאיר,מודה לך שהתייחסת לפניתי ביקשת פרטים לגבי מצב הירח,אלו הפרטים: הירח נמצא בבית 2 דגים,ירח שליט של בית 6,ירח מקבל זוויות 120 ממרקורי ושמש,וזוית של 90 מונוס (ונוס בית 12)וגם זוית של 90 מאורנוס בבית 6.אשמח אם תביע דעתך.

ובכן.. התחלת הפענוח של נושא הזוגיות

זו מפה מאוד מורכבת, ואני ממש לא מת על העניין לעשות את זה בפורום (תיכף כולם יציפו אותי..) אבל יש בה גם משהו אתגרי לא קטן. בגדול, יש פה פרטים שיכולים להיות מאוד אינטימיים,ויש בהם חשיפה לא קטנה - אולי הפורום אינו המקום ? או קיי. יש כמה מפתחות לסיטואציה. נתחיל מהראשון. בגדול - המפתח נמצא דווקא בבית ה 1 שלך. הבית הזה מתחיל במזל גדי ומסתיים במזל דגים. כל נושא הדלי בלוע לגמרי, ובתוכו נמצא כוכב מרס. מרס שליט בית 3, בית התקשורת, ובתוכו נמצא הירח. מול כוכב מרס במזל דלי נמצא כוכב אורנוס, שיוצר גם תשעים מעלות לירח עצמו. בקצור, שתי הפלנטות המייצגות פה את כל נושא האמהות (ירח) ונשיות (ונוס) חוטפות מאורנוס, שהופך להיות מאוד חשוב כאן. שאלה ראשונה : את מי מייצג אורנוס ? ואת מי מייצג המרס בבית ה 1 ? ולמה אין גישה אליו ? עובדה שניה : שליט בית 12 (שבתאי) נמצא בבית ה 10. שליט בית 10 (מאזניים) נמצא בבית 12. כלומר, התחלפות בין שליטי בית 10 ו 12, שפועלת בעצם כצמידות, אבל יוצרת מעין מלכוד שקשה לעבור : מה באמת ההבדל בין בית 10 ל 12 במפה כזו ? והאם יש בעצם הבדל ?.. כבר כאן יש לנו הרבה חומר לעבוד איתו. ראשית : כל החלק הגברי שלך קשור לכוכבים מרס ושמש. למרס במזל דלי אין גישה, והשמש נמצאת בבית לא אישי 11 - הבית של אורנוס, שליט הדלי. פלנטה בבית ה 1 כמו מרס, מסמלת צד גברי מאוד חזק בבית שנמצא מול העולם, אולם.. אין גישה ישירה אליו. למה ? התשובה מורכבת. מרס הוא שליט טלה, אולם בטלה אנו מוצאים את הירח.. שוב סוג של היפוך : כשצריך שדר גברי, מגיע שדר נשי, ולהיפך. אולם הענין הרבה יותר עמוק : המרס בבית ה 1 מסמל אולי שאיפה וצורך מצד אחד ההורים בבן, לא בבת. למעשה החוויה הגברית במפה היא מאוד חזקה, כשאפילו פלנטה נשית כמו ירח נמצאת בטלה. יותר מזה : לצד הנשי המסומל על ידי ונוס, אין גישה ממשית : בית 12 מתחיל ונגמר במזל גדי. ונוס יושבת פה בתוך כלא, ומסמלת את כל הגישה לנשיות הפרטית של בעלת המפה. המרס בבית ה 1 מראה כאילו על צד פתוח וליברלי, אולם זה הצד הגברי.. הצד הנשי הוא סגור, שמרני, ובעיקר - ביישני. מרס במזל דלי מראה על אשה כביכול מאוד פתוחה, אולם הצד הזה לא אישי. כשמתקרבים, חובטת הונוס ונסגרת לגמרי. שידור כפול. המשך השידור הזה : יש פה צד גברי שלם שלא קיבל לגיטימציה לחוויה. לא קיבלו אותו בתוך האישה הזו בילדותה, ולמעשה גם היא לא מקבלת אותו. יתכן ושי פה משאלה כמוסה לבן, כמו שכתבתי קודם, ואולי באמת זה מה שקורה פה רגשית : החלק ה`בני`, הגברי, מקבל הרבה חיזוקים, אולם אין אליו גישה אמיתית. את החלק הנשי ניסו לסגור עמוק בפנים, אולם בכל זאת - לפנינו אשה.. מה פה קורה פה ? כאן אסיים, כדי שלא ייגמר לי הדף, ואעבור מיד לחלק השני, שיופיע בהודעה הבאה.

המשך פענוח - חלק 2

ובכן, בהשערה ראשונה - יתכן והיתה פה, כאמור, ציפיה גדולה מאוד לבן. הציפיה הזו נתמכת בגורמים נוספים (שליט שמונה מרקורי ב 11 בבית השמש למשל) ומה שקורה, שליט מזל דלי שבו נמצא כוכב מרס, עושה זויות לא קלות לכל מה שקשור לחלקים הנשיים של המפה, והופך את כל נושא האינטימיות ל... לא אישי. כן כן - אחת הדרכים שבהן בעלת המפה מגנה על עצמה, היא בבחירת מצבים לא אינטימיים, למרות שעל פניו - היא מחפשת מאוד את האינטימיות הזו כביכול, אבל האמת - היא מאיימת עליה, שכן עמוק בפנים המדובר בחלק הגברי - מרס - ולא בחלק הנשי - ונוס.. הבה נמשיך. מה שאמרתי, היה חלק מהבסיס. תחנה שניה : היכן חווים את הקונפליקט בזוגיות ? כידוע, מרס מהווה במפת לידה של אשה, את החוויה הגברית שלה, כלומר - היא תחפש גברים עם איפיון מרסיאלי של מפת הלידה שלה. ובמלים אחרות : הגברים איתה היא מנסה לחוות את החלק הנשי שלה יהיו כפי שנמצא מרס בדלי בבית הבלוע הראשון : אינטליגנטיים, אבל.. לא ממש מחוברים לעצמם ואפילו מאוד מנותקים (דלי בלוע - זוכרים ? כלומר, אין לו קשר לבסיס) מתקשים מאוד בחוויה אינטימית פרופר, ואולי אף בממש גברית, ואפילו מאוד לא נוכחים. ולא רק זאת - ואולי גם הכי חשוב : השליט של מרס, אורנוס, נמצא מול ונוס שמייצגת את הנשיות, בבית ה 12 !! כלומר, כל הנושא הגברי מהווה איום ממשי על הנשיות במפה הזו. מרס פתוח ולא אישי - מול ונוס ביישנית, סגורה, שמפחדת מאוד מכל הגבריות הזו. אבל לא רק זאת : גם הגברים האלה שהיא פוגשת, וגם היא עצמה מאוד מוגנים רגשית : הוא מהווה מעין שלט חזק של נוכחות בבית ה 1 אבל חסר כסוי (כנראה מנותק ממקורות הרגש שלו, ומאוד מאויים כשמתקרבים אליהם ומתקרבים אליו) והיא חוזרת להיות קרבן נשי סגור בבית ה 12. אבל פה המלכוד : שליט 12 ב 10 צמוד לנפטון !! הבדידות הזו של בית 12, הופכת לדגל ומניפסט של בית 10 : לא באמת צריכה אף אחד !! זה מצד אחד, אבל האמת שזה יותר עמוק : הבעייה של הבדידות בבית ה 12 הופכת להיות אישו. כלומר, כיבכול חיפוש הזוגיות לונוס הבודדה שלנו, הופך להיות הנושא. ולמעשה ? למעשה, הנושא הוא הזהות העצמית של בעלת המפה. היא היתה אמורה להיות מרסיאלית במקור, אבל מחוסר יכולת לחוות דיאלוג עם המרס הזה בצורה ישירה - היא הופכת אותו לאיום, למקור של פחדים מגבריות ואינטימיות, ואפילו למקור של האשמה : זו לא אני - זה הם. מה בסך הכל רציתי ? לחפש קצת זוגיות.. אבל הם כל כך בלועים, סגורים, לא אישיים.. אין עם מי לדבר. האמנם ?.. סוף חלק 2. המשך בחלק 3.

המשך פענוח - חלק 3

אם לסכם בעוד משפט את החלק השני : כשאני חווה את החלק הנשי שלי, אני סגורה, ביישנית, די אבודה, ומאוד מאוד בודדה, והכל ברמה אישית. לעומת זאת, החלק הגברי שלי הוא מאוד שמח, כיפי, אנליטי, עם הרבה בטחון עצמי, אבל.. לא אישי. נשי - אישי ובדד. גברי - חברתי מאוד, ולא אישי. במה בוחרים ?.. בכל מקרה, חלק מהזוגיות שעברה ופגשה בעלת המפה, היה מאופיין במקום כזה. הגברים היו שכלתניים ולא מחוברים לעצמם, ומי חיבר אותם לעצמם, הרצה להם על החיים (כשרצו לשמוע..) והראה להם מה זה רגש ועוד ועוד ? נכון. אולם, כשנגמר הלימוד - נגמר גם הקשר. במקרה הזה, בעלת המפה ניהלה דיאלוג עם שני חלקי האישיות שלה, הגברי והנשי, דרך מערכות היחסים האלה - אבל כמו שראינו, קשה מאוד להשאר בקשר לא אישי, מה גם שישר מרגישים שם מאוד לבד.. זה הזמן לפגוש אורח נוסף במפה - הירח, או במלים אחרות, האם של בעלת המפה. לאשה הזו חלק גדול ולא תמיד נראה לעין, במה שקורה. ולמה ? מרס הוא שליט הטלה, שנמצא בבית 3, בית התקשורת. בבית הזה נמצא את הירח במזל טלה, שמראה על אם מאוד אקטיבית תקשורתית, חייבת להיות בכל מקום, ומשליטה את ערכיה על הסביבה. האם היא עושה את זה בצורה פתוחה ? לא, אבל בצורה טריקית. האם היא מאוד אמביציונית פה, אבל מרס השליט שלה, נמצא במקום בלוע. כלומר, אין לה קשר ישיר עם המקום הזה, והוא נמצא קרוב - אבל לא ממוצה.. מלאת אנרגיה לא ממומשת, היא משקיעה אותה ב.. בתה, הלא היא בעלת המפה שלפנינו. מרס שליט הטלה נמצא בבית ה 1, וזה אומר שיש ציפיה מאוד רצינית מצד האם, שהבחורה תייצג אותה בעולם. ואכן, עמוק מתחת לכל, מסתתרת אם מרסיאלית מאוד ולא נגישה במעמקי הבית ה 1, ומדברת בקול רם על.. על מה? על הפחדים שלה. ובאיזה פחדים מדובר ? ניתוקים כמובן. הירח, שמייצג את דמות האם, מקבל תשעים מעלות מאורנוס ידידנו. הפחדים וחוסר הודאות גורמים לאם חוסר יציבות, וחוסר מנוחה. מכיון שאורנוס נמצא בבית ה 6, הרי שכל נושא העבודה יכול לגלות חוסר יציבות, אולם כנראה שזה לא ממש כך : הקשר הוא בין לחצים של בית ראשון (הדלי הבלוע) לבין אורנוס בבית ה 6 שיכול לבטא את הלחצים של המימוש שלא מתממשים : כאבי ראש, ניתוקים, וחיים מלאי חוסר יציבות. יתכן שחוסר היציבות הזה מגיע דווקא מאמה של האם, שם באמת היה שדר כפול מתחת לפני השטח : שום דבר לא יציב בחיים, בתי. יתכן שאמה של האם (הסבתא) היא שחוותה את האורנוס מכה, אם בעזיבת בית, נטישת מערכת נישואים, או נטישות אחרות. האם מפנימה את הכל, וקובעת את המוטו שמפעיל את המפה מתחת לפני השטח : שנית - מצדה לא תיפול. תיפול לאן ? תיפול לעולם הרגש. לא משתלם להרגיש, או להתמסר. אם מתמסרים, תראו מה קורה : את נשארת לבד בעולם, והכל עליך (ונוס במזל גדי). האם בעצם מאוד לבד פה מבחינה רגשית : היא לא ממש סומכת על אף אחד, אבל הופכת את המקום הזה למניפולציה קורבנית, ואת זו - לדגל : ולראייה, מה שקורה בבית 10 שמייצג את דמות האם : פה אנו פוגשים את בית 12 (הקורבני) ובית 10 (השולט)וכמו שאמרתי קודם, בבתים הפוכים, כלומר : שליטה אמיתית היא להיות לבד, ולא להתקשר. קשר הוא מלכוד שמשאיר אותך לבד במקום קורבני. שליטה (בית 10) היא מקום מועד לפורענות, שכן בסופו של דבר את נשארת לבד. ואם נחליף את המלה `שליטה` במלה `אמהות` של בית 10 נבין גם את השדר : לא משתלם להיות אמא. את לא רק לא מממשת את הפוטנציאל שלך (מרס הבלוע בבית ה1) ולא רק לא נולד לך בן שימשיך וייצג אותך בעולם, אלא גם את כשאת הופכת להיות אשה, את הופכת להיות קרבן, ונשארת לבד. מסקנה : לא משתלם לבנות קשרים, או מערכת זוגית : בסופו של דבר יעזבו אותך, ותשארי עם כל הפוטנציאל שלך ועם עצמך, ולבד לגמרי. האם היא דמות מאוד מתוחכמת, אבל לא במודע כנראה : השדרים שלה נעים מרצון לשליטה מוחלטת בבית 3 המייצג את התקשורת, לבין רצון להציג את הדמות ההפוכה, הקרבנית בבית 10. שימו לב : שבתאי שליט המפה צמוד לנפטון. האופק בגדי רק מחזק את ההכרה שהמדובר בגדילה מאוחרת מבחינה רגשית, אבל המקום הקורבני שמתבטא בצמידות לנפטון, מראה מה קורה שנכנסים לקשר : מאבדים את ה`אני` שלך, הולכים לאיבוד, ולכן - השארי בשליטה, אחותי, וכמה שיותר. אותנו לא יכבשו כדי שנשאר לבד אחר כך, או במלים אחרות שוב : שנית מצדה לא תיפול !! ומהמקום הזה, בוחרת בעלת המפה גברים `בלועים`, שלא יכולים לסכן באופן ממשי את החופש שלה, סיכון שיתבטא בהקמת קשר. מצד שני - הנושא הופך לדגל בבית ה 10, והמקום הקרבני שלא מוצא זוגיות כביכול, הופך לאישו, בעוד שהנושא הוא כאמור הזהות של בעלת המפה, וחוסר היכולת להפרד מהאם שלא ממש משחררת אותה רגשית, לא מהתפקיד שלה ליצג אותה בחוץ, ולא מהערכים הרגשיים שלה. ואיפה האב, תשאלו ? השמש בבית 11 בבית של אורנוס, מראה על אב שאולי מופיע - אבל לא משפיע.זהו בית לא אישי, ויופיטר למטה במזל שור מראה על תמיכה מוסרית כביכול בזוית ההרמונית לונוס, אולם לא להרבה יותר מזה. יש פה מעש, אבל אין פה נוכחות שממנה אפשר לבנות התנגדות אמיתית לדמות אם נחרצת כל כך על כל רבדיה, הנסתרים יותר או פחות. זהו, רבותי.. ומי שרוצה להתבונן בתאריך ביחד איתי כדי לראות על מה דיברתי ולהגיב - הנה התאריך : 1952\11\27 בשעה עשר ורבע בבוקר, בחיפה. זוהי דוגמא של ניתוח של בעייה מסויימת, הסתכלות מאיפה היא מגיעה, איך התחילה, ומה אני בעצם פוגשים פה. וזה כאמור, בצורה די מינימליסטית, יחסית לשיחה בפגישה ויעוץ אישי בתוך המפה עצמה. יומטוף !! :)

תאריך:1952\11\27 15\10 בבוקר חיפה

זהו תאריך הלידה שאת העבודה על נושא הזוגיות עליו עשיתי בשלושת הפרגרפים הקודמים, לתשומת לב מי שרוצה להתבונן, לעקוב, ואולי גם להעיר..

ועוד כמה מלים להשלמה

ועוד כמה הערות שנזכרתי בהן : 1. מן הסתם השמטתי הרבה פרטים ולא התייחסתי אליהם, כמו היות פלוטו בבית ה7 כשהוא מייצג את הבית בו נמצאת השמש ומרקורי במזל עקרב, ועוד. קצרה היריעה, ואי אפשר הכל, וממילא הכל באמת בקצור. 2. כשאני מתייחס לכוכב מרס, אני מתייחס לכל החוויה הגברית בכלל, וזה כולל בין היתר בני זוג, אחים, בוסים ועוד, כמו שהחוויה הנשית כוללת קשר עם נשים אחרות, אחיות, עמיתות לעבודה, ועוד. 3. המודל האמהי מורכב מאוד, ואין לי מושג איזו עבודה על המקום הזה עשתה בעלת המפה, או לא : זה אחד החסרונות באסטרולוגיה - אינך יכול לדעת אם בעל המפה שאתה מנתח מודע למצבו, או חי עדיין בהכחשה לגבי הכוחות הפועלים מתחת לפני השטח. במפה כמו זו, סביר להניח שאמיתות יוצאות החוצה בעיקר בגילאים מאוחרים יחסית בגלל האופק בגדי ובגלל המצאות ונוס בגדי בבית 12, קשה לדעת איך תקבל בעלת המפה את ההתייחסות הזו בכלל, מה גם שההתייחסות שלי היא לרבדים פסיכולוגיים מאוד עמוקים, הדורשים מינימום של הכרת הנושא, והכרה בסוג המצוקות עליהן אני מדבר. ומעבר לכל, יש לזכור שהצורך של בעלת המפה להשתמש במצוקה הזו כדגל בבית ה10 כפי שהזכרתי, עלול לגרום שלא לרצות להסתכל על הדברים כמות שהם, ולהגיב מהמקום הדליי האגרסיבי, ולא להפנים מהמקום הונוסיאני פסיבי, ולהבין מבחינה רגשית את התהליך. ולמרות הכל, אני בהחלט עומד מאחורי הדברים, כמו שאמר פעם גלילאו שלנו כשראה את הסוברו שלו מאבדת ברקסים בירידה, למרות ששם קודם את ההנד ברקס : `ואף על פי כן - נוע תנוע..`

ולבסוף - תשובה סופית לשאלת הזוגיות

אחרי הניתוח הנ`ל, אני רוצה לענות לשאלה : למה איני מצליחה למצוא זוגיות אמיתית, ו.. מה לעשות. ובכן, אחרי כל הניתוח הזה, מובן לגמרי למה זה לא עובד : זוגיות בגובה העינים מאיימת עליך. את מעדיפה להתחרות בבני הזוג הפוטנציאליים שאת בוחרת, מאשר להכנס איתם לדיאלוג אמיתי. את מעדיפה עדיין להיות כביכול קורבן שלא מוצא זוגיות אבל חי לבד כמו שהוא בעצם נוח לו, מאשר להתמודד עם הכנסת אדם נוסף פנימה, אדם שיפגוש את החלק הפגיע והפגוע שלך, ויחשוף אותו. לא להחשף בשום מחיר הוא אחת הסיסמות שאנו פוגשים בו, ולפעמים גם מוכנים לשלם את המחיר.. וישנו עוד נושא, אם כי קצת שולי : הנפטון שצמוד לשבתאי בבית ה 1 הוא גם שליט בית 2. הבית ה 2 קשור למשאבים הרגשיים שלנו, וגם למשאבים כספיים וחומריים. החומר והכסף במפה הזו יכול לעיתים לשמש מעין תחליף לבטחון שזוגיות טובה אמורה לתת. יש פה לא מעט כסף וחומר - ראה מיקום שליט בית 2 ומיקום הירח - אבל גם רצון שלא להוציא, לא לחלק, לשמור על הקיים, הן רגשית והן חומרית, ולא ממש להתחלק (שליט האופק בגדי וסטורן בבית 10 שוב מתחלפים). התחלפות השליטים יוצרת צורך לאגור ולא לחלק, הן רגשית והן חומרית, ואולי יותר פחד לא קטן להיות מנוצלת (רגשית וכספית), ובעיקר - הפחד ממחסור. הפחד הזה הוא רגשי במקורו, אבל הוא מאוד עמוק, ולא קשור למצב כספי אובייקטיבי, אלא למצב ראשוני של מחסור רגשי בילדות, שבו ניתן לעיתים דווקא רכוש וחומר במקום נתינה רגשית. ממקום כזה, צריך לעשות עבודה רגשית רצינית, כדי לדעת לחלוק עם הזולת את אשר לך, וכאן הרגש דווקא עלול לקבל איפיון חומרי. לשמור על הכסף הוא יותר לשמור על העולם הרגשי שישאר שלם, שלא יפגע, ושהדברים האמיתיים ישארו מתחת לפני השטח בבית ה 12, ולא יצאו לאור העולם. לסיכום, המקום הזוגי אינו קל : הוא מפגיש אשה בעלת תחושת מחסור רגשי מסויים עם הרבה פחדים, וישנה העדפה ברורה למצוא בני זוג פוטנציאליים שלא עונים על הדרישות כביכול מצד אחד, ולא מהווים איום מהיותם `בלתי מושגים` או אפשריים רגשית, כדי לתת לאשה זו תחושה שהיא בכל זאת עושה כביכול את מה שצריך, בעוד שלמעשה הבחירה מראש נעשית בבני זוג פוטנציאליים שלא באמת יוכלו להכנס ולחדור פנימה אל הנפש הסוערת והמיוסרת. יש פה העדפה ברורה של תדמית קורבנית של מחסור בזוגיות בונה כביכול, אבל בעצם צורך חזק מאוד לשמור על הקיים, בעיקר מבחינה רגשית, ולא לאפשר לזרים לחדור למקום הזה. מהמקום הזה, גם ישנה תחרותיות מסויימת בכל פעם היא פוגשת בגברים, ואלה מובסים מראש. המעטים שמצליחים לחדור הופכים להיות מהר מאוד בלתי מושגים, בהם יכולה להווצר תלות בגלל זה, אולם לאורך זמן - גם הם לא יחזיקו כאן מעמד, שכן האיום בזוגיות בכלל הוא כל כך גדול, עד שטרפוד מודע או לא מודע של הקשר הוא רק עניין של זמן, אבל לכאורה יש פה כן נסיון לעשות קשרים, לצורך תשלום מס שפתיים, שכן - להשקיע צריך.. ישנה פה כן אפשרות של קשרים ארוכי טווח אבל לא מושגים באמת עם גברים שכבר מראש תפוסים, או נמצאים בנסיעות ארוכות, או לא מסוגלים להיות במחוייבות בגלל סיבות טכניות או רגשיות אחרות - דווקא כן אפשר להפתח, אבל כאמור מפה אי אפשר לבנות זוגיות - אלא רק תחליף לא הולם. מה עושים ? עובדים לעומק, הולכים ליעוץ מסוגים שונים, אבל קודם כל צריך באומץ להבין שהדרך לא קלה, לקחת אחריות על מה שיש בפנים, ולהחליט שפוגשים את כל מה שיש כאן לעומק, בלי לעשות הנחות. אבל כאמור, זו מפה לא קלה, ואין לי מושג מה ידידתנו יואלה ששאלה לגבי תחום הזוגיות בחייה תעשה עם האינפורמציה, איך תתמודד עם הדברים, ולאן תקח את התגליות והתובנות. האם תרים את הכפפה באומץ ? ואולי תנסה לשבור את המראה, כדי שלא לראות את מה שיש בה ? לה בלבד הפתרונים. אני, בכל מקרה, עומד מאחורי כל מלה ממה שכתבתי, ולכן גם טרחתי להסביר בדיוק איך הגעתי למסקנות האלה - בעיקר למענכם, יושבי הפורום שלי, שמנסים ללמוד איך לפענח מפת לידה, ולתת לכם דוגמא של עבודה מרוכזת על תחום אחד במפה הזו.

niky

New member
איזה יופי, יאיר,

:) איזה יופי, ממש ``מלאכת תחרה``.... :cool:

oz miri

New member
במילה אחת- מדהים

קראתי את הניתוח על שלושת חלקיו ופשוט התמוגגתי מהנאה רוחנית. כמה אינפורמציה שאפשר להוציא ממפת לידה . אני מתכוננת לקרוא אותה לפחות עוד כמה פעמים כדי לקבל את זוית הראיה הזו על כל הבטיה. יאיר לגבי הפחד לאבד את האישו? אוי יאיר אין לך מושג עד כמה אני נדהמת לגלות את התגובה האנטי והאגרסיבית , כאשר נוגעים לאדם בנקודות הרגישות והכואבות ביותר...עם כל הרצון וההצהרות שאדם רוצה לשנות דפוסי התנהגות שמתקילות אותם וכאשר מציגים להם את האמת במערומיה, הם מגלים את הפחד ומתקפלים בביטול. היה לי היום שיעור מאלף, כמה קל ליפול למלכודת של הצהרת כוונות לפתור דברים בכל מחיר, וכשהדבר מונח על השולחן רק לאסוף ולהתמודד עם האמת, נסוגים. מסתבר? שכל החיים הם שיעור אחד מדהים. ואילו אני? חוזרת לשיעור שלי ביום רביעי הזה! כרגיל , לגבי שעה אדבר איתך על הקדמה (בשעות הצהרים - הרי אני בחופש, אתאם איתך עוד לגבי השעה)

oz miri

New member
אולי עוד משהו?

אני מעדיפה לספור עד שלוש, יתכן שדברים צריכים להתעכל על אף ההכחשה, שגלגלי התובנה יתאמתו עם מעמקי הנשמה...

למעלה