מה בפנטזיה

DUDI2004

New member
מה בפנטזיה

שלום לכם. אני עובר אורח בשדרות BDSM שרשור 78. בא בעקבות מכר, אם אפשר לקרוא לו ככה. ביני לבין עצמי אני מכנה אותו האשמאי הזקן. אז הנה אני נוחת פה ברכות טבעית, מעיין, פותח, קורא, מלטף את המילים ואת השורות האינסופיות ומנסה ברגע אחד לדעת מי ומה ואיך ויותר מכל למה. מוזר שפורום וירטואלי יש לו נשמה משלו, זה לא שאתה דורך בו וקורא אותו ואת הארכיון ומיד אתה שולט ויודע. יש יותר מזה. מי שובר שתיקה, מי מכה על חטא, מי מנהיג, מי היה חתם והלך ונמוג ונמעך נמרח לתוך הזמן. שליטה, זה המפתח לכל תאווה ולכל תשוקה, אמרו את זה קודם לפני זה לא משנה. אתה רואה בכל דייט בכל פלירט את הכמיהה לשלוט ולהישלט לחיות ולמות. הגבול, אנשים שמים גבולות, אנשים מחוקקים גבולות, אנשים מתים על גבולות. הגבולות שם כדי לעבור אותם. אז אני מתחיל מסע. אתכם. והאשמאי הזקן אנא שמור על החשאיות שאני מבקש לי.

nerissa

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

כל חבר של אשמאי זקן הוא חבר שלנו
שתי הבנות מהעוגיות יגיעו עוד מעט (אני יכולה להציע לך חסה או פרכית. מצטערת) אבל הנה תמונת ברוכבא שאולי תמצא חן לך מהמלאי הפרטי

Z o d i a c

New member
פריכית אורז?? זה מה שאת מציעה???

תחנקי אותו ונגמור עניין, יותר פשוט וחסכוני. כן כן, קצת באיחור, זודיאק עסוק בחיפושי דירה ושעות נוספות בעבודה (צריך שופינג לשבועות אז צריך כסף). ברוך הבא ידידי

nerissa

New member
למה שרק אני אחנק בדיאטה הזו???

הנה - אני דואגת לי לחברים בעולם הבא

DUDI2004 ???

מה זה הניק הזה?:) בכל מקרה ברוך הבא, הטבת לתאר את האוירה כאן ואת הנשמה:)) אתה מוזמן להצטרף ולא להיות רק עובר אורח, אנחנו ההשקעה הכי טובה שיש כאן:)

princeOFdream

New member
שמע בחור,

כבר מזמן לא בירכתי את האנשים החדשים בפורומים שאני כותב בהם- בעבר כן, כעת כבר לא, כי כל הזמן באים חדשים. אבל אני מוכרח לציין שאתה הפתעת אותי לטובה עם פתיחה מקורית ויצירתית ולשם שינוי מעניינת, כך שהייתי צריך לזרוק לך כמה מילים :) אז ברוך הבא בחור, אני מקווה שאם כבר אתה מטייל בעולם הפנטזיה שאני מטייל בו כ"כ הרבה זמן, אז לפחות שאתה טייל מיומן כמוני ונוכל ללכת ביחד מבלי שאצטרך לדאוג שתמעד או משהו
אני מקווה שתמצא עניין בפורום הזה כי אני מצאתי עניין בך, כתבת יפה וזה מגיע לך. אז להת' בנתיים.

למעלה