מה בעניין פונטו?

Black White

New member
מה בעניין פונטו?

רוצה לקנות אחת כזו בימים הקרובים. יש את הSX-75 ויש את הHSD שהיא הדגם החדיש יותר והמפואר יותר. אשמח לשמוע כמה שיותר הערות על האוטו הזה. תודה ושב"ש.

רפי לין

New member
פונטו 75

דגם ה HSD הנו כמו דגם ה SX אך בטיחותי יותר כי הוא עם כרית אויר ומע' ABS. דגם 75 הנו בעל מנוע חזק ומצויין ויש לבדוק אם טופל היטב ותוחזק נכון. בצה"ל מכוניות כאלו עברו מעל 350000 ק"מ ללא בעיות מנוע בכלל ורכבים כאלו שטופלו ותוקנו רק במוסכי היבואן, עם חלקים מקוריים, היו במצב מצוין. בברכה - רפי לין

Black White

New member
ומה בעניין מנוע ה1100?

יש להם מנוע 1.100 ויש את ה1.300, האם יש הבדל קריטי מעבר לביצועי מנוע ברמת מהירות\עוצמה?

גרמי

New member
ה 1100 בר השוואה ל 1250 עם 60 כ"ס

ל 1100 יש 55 כ"ס. מדור במנוע מיושן יחסית ל 1250 וקצת גס יותר, אבל הוא נמרץ למדי, ואוהב שקורעים לו את הצורה (וצריך לקרוע לו את הצורה כדי להתקדם בקצב מהיר). עם זאת הוא חסכוני מאוד. אצלי באונו ועם קרבורטור הוא לא ירד מ 15 ק"מ לליטר גם כשקרעתי לו את הצורה. לשימוש עירוני בעיקרו, ובינעירוני מדי פעם הוא מספק לגמרי (והוא יוצא זול משמעותית מהפונטו 75 גם לרכישה וגם לתחזוקה)

Black White

New member
בכל אופן, מה החסרונות של פונטו?

פוזה לא מעניינת אותי, רוצה אוטו שימושי שיביא אותי לעבודה כל יום (55 ק"מ על בסיס יומי לפחות). מה החסרונות של פונטו?

Black White

New member
אני עצמי יכול לתרום חסרון אחד - גיר

לפחות מנסיעות על פונטו לפני כמה ימים, גיר לא נוח כ"כ. האמנם תופעה המאפיינת את פונטו? או שזה היה בעיה של הרכב הספציפי?

רעם 23

New member
תיקון- פונטו בצבא

כמי שחווה את הפונטו הצבאית "על בשרו", אני יכול לספר שהפונטו הצבאית היתה כישלון מהדהד וכנראה מישהו למעלה כבר שילם על זה. הפונטו הצבאית לא הצליחה לספק את הסחורה (בלשון המעטה). רכב שלא הושבת פשוט הועף מהצבא, מאחר ועלויות האחזקה שלה היו בלתי נסבלות. בניגוד ל-205 נ"ע, המגאן והקנגו הפונטו היתה שופכת מנוע אחרי 120K ק"מ וכל רכב שני עשה ראש מנוע אחרי ק"מ קצר יחסית. אם נוסיף על כך את ההתעללויות של נהגי צה"ל הרי שהיא לא בליגה של ה-205 אה, ויש לה חרא של מזגן.

Black White

New member
אין רכב עם הסכמה כללית?! ../images/Emo13.gif בעע..

אני כבר שבוע מחפש לקנות רכב, כל פעם צץ לי בראש משהו חדש בתקציב של עד 30.000. כל פעם שאני סוף סוף מוצא משהו, 50 אחוז אומרים לי חרא של אוטו, 50 אחוז אומרים לי בובה של אוטו. מה עושים? אין איזה רכב עם "טאבו" - זה רכב מציאה?!

דני ג

New member
נהגים צבאיים הם ממש דוגמא ../images/Emo31.gif

ואני לא מדבר על נהגי בוס של אלופים וכד', אלא על הנהגים בתפקידים הפשוטים יותר. ממה שאני ראיתי (והכרתי כמה), הם מתייחסים לאוטו בצורה מחפירה, קורעים אותו, הורסים כל מה שאפשר, לא איכפת להם מתקלות (התחממות וכד') וכן הלאה... אני לא חושב שקיים מישהו שיתייחס לרכבו הפרטי בצורה כזו. דני G.

New member
מהכרות עם כמה נהגים צבאיים

הם מתייחסים גם לרכבים הפרטיים שלהם בצורה מכפירה.

UrbanDK

New member
יש אפילו יותר גרועים... כאלה

שמתנהגים לאוטו (!) הפרטי (!!) שלהם (!!!) בצורה מ-ח-פ-י-ר-ה (
).

tzvika pick

New member
והמון כאלו שקיבלו רכב בליסינג

ולא מזיז להם מה קורה לרכב שלהם בכלל.

Black White

New member
הצעות בבקשה לאוטו עד 28 אלף

אני חייב משהו אמין, כמה שפחות תקלות, שיעשה לי 55 ק"מ ביום לפחות. תקציב עד 28 אלף. יש חיה כזו?

tzvika pick

New member
אם תמשיך כך, תגיע לסוויפט ולשרייד

לדעתי, אלו הם שתי המכוניות היחידות שכולם יסכימו על אמינותם המופלגת. מצד שני, מדובר במכוניות ישנות, לא בטוחות ולא מהנות לנהיגה. בקיצור - אין הרבה רכבים שהם 100% אמינים. יש לכאן ויש לכאן. לך על הפונטו. הייתה לי אחת כזאת, שטופלה בהרבה חום ואהבה, והגיעה ל150 אלף קילומטרים, כשכמות התקלות שלה מתקבלת על הדעת (קלאצ', צמיגים וכו'. דברים שאמורים ללכת בכזה קילומטרז').

Black White

New member
בינתיים הגעתי גם לגולף.. מה איתם?

גולף 95 משהו מיוחד שאני צריך לדעת עליו?

Sharon25

New member
גם אני מעוניין לשמוע על הרכב הזה

אותה התלבטות. ראיתי אתמול גולף 95, יד ראשונה(!), יש תוספות (ח.ח, נ.מ, ה.כ, וכו') הבן אדם ירד מ31 במחירון ל26, רק בגלל שהוא צריך את הכסף לקניית האוטו החדש (כך לפחות טוען). ואני באמת מתלבט בקשר לאוטו הזה, מאחר ובחיים לא נגעתי בפלוקסוואגן בכלל, ובגולף בפרט.

תגידו הפונטו 1100 סוחבת ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

ה1100 מלא יכול "לסחוב" בצורה נאותה
בעיר
מחוץ לעיר
הרים קטנים

Sharon25

New member
אם אתה בונה על העליות של צפת..

אני מניח שאתה בבעיה. בעיר, מידיי פעם לעלות קצת צפונה, לא רע.

nirdagan

New member
זהירות מנוכלים

צריך להיזהר היטב מסיפורים שהם יותר מדי טובים

למעלה