מה בסה"כ רציתי?

Hilla1987

New member
מה בסה"כ רציתי?

להיות אמא.

תמיד כזה מסובך. לעזאזל.

Hilla1987

New member
מגיבה לשלושתכן יחד בעקבות השאלה המשותפת...

יש לי דבר שנקרא "שחלה פוליציסטית" מה שאומר שלבדי אני לא בדיוק מבייצת ולכן אין לי מחזור תקין (אם בכלל) ההורמונים שלי לא מאוזנים מה שמביא איתו חצ'קוניאדה שיעור יתר וכו'.
אחרי כמעט שנה שניסינו להיכנס להיריון הלכתי לרופא מומחה כדי להבין חד וחלק מה קורה לגוף שלי (וקורה איתו הרבה יותר מדיי!).
על מנת שאתחיל טיפול (כן הרבה הרבה הרבה הורמונים בעצם סוג של טיפולי פוריות) אני צריכה לרדת במשקל ולהוריד את רמת הסוכר שלי (היא לא מאוד גבוהה אבל היא מעל הנורמה) כי בעקבות ההורמונים בד"כ מתפתחת סכרת ועדיף שלא תהיה מלכתחילה, ואני לא מצליחה ותקופת ההמתנה לטיפול מעיקה לי על הנשמה וכל שני וחמישי מישהי אחרת יולדת אם זה בעבודה במשפחה בחברים ואני כ"F שמחה בשבילם וכ"כ עצובה בו זמנית למראה ילד/ה שהם לא שלי.... והילדים שסביבי כ"כ אוהבים אותי ולמה לא משלי לעזאזל? ולמה זה כזה מסובך ועוד לא הגעתי לחלק המסובך באמת זה רק ההבנה של מה שאני עתידה לעשות. וזה מדכא שבשבוע האחרון היו סביבי 5 לידות איך זה הגיוני לעזאזל? זה צובט לי את הלב. אני לא יכולה לראות ילדים קטנים או תינוקות כי זה פשוט מכאיב לי.
שלא נדבר על זה שאני כל הזמן שומעת על עוד ועוד נשים שנכנסו להיריון סביבי אוח די פשוט די.
איזה מזל (או לא כ"כ) שיש לי מהיום חופש עד יום ראשון הבא.....

תודה לכולכן! באמת שאתן מקסימות!

TinaBa

New member
רק לשתף

שגם אני באותו עניין- פוליציסטית ומנסה (סוג של) להיכנס להריון.
לא יכולה כרגע לכתוב יותר (ויש לי המון מה...), אבל רק שולחת חיבוק של הזדהות.
ועידוד קטן- מסתובבות בנינו הרבה מאוד "פוליציסטיות", ורובן המכריע נכנס להריון בסופו של דבר. (גם אני הייתי בניהן, רק לצערי ההריון לא צלח בסופו של דבר).

הילה,

גם אני יכולה לחשוב על כל מיני דברים שאולי קרו. ובלי לדעת מה בדיוק - אני מצטערת. בשבילך, איתך. אם תרצי לספר עוד...
וגם אם לא - אפילו שאולי את לא מרגישה ככה עכשיו, ואולי זה מרגיש רחוק מאוד - אני מאמינה בהחלמה. באופן כללי וגם בשלך. ואני מאמינה שהיא תביא איתה הרבה דברים, חלק חדשים וחלק שיהפכו לפשוטים יותר. לגמרי מסובך, ולעזאזל, לעזאזל, אבל אל תדברי עלייך בלשון עבר, טוב? תמשיכי לרצות. תעשי כדי שיהיה לך. (מגיע לך שיהיה)

Hilla1987

New member
את מתוקה אמיתית.

אני מקווה שתבואי למפגש כדי שאוכל לתת לך חיבוק ענקי!

קולדון

New member
היי

אפשר לתאר הרבה דברים מלקרוא את ההודעה שלך.. נשמע לא פשוט.
רוצה לפרט קצת יותר?

למעלה