מה בנים רוצים

מה בנים רוצים

איך שמחתי שבן ומוניקה חזרו להיות יחד
יש לי קטע כזה שאני דווקא אוהבת עלילות רומניות בין מורות לתלמידים והעלילה הזו עושה לי פלאשבקים לפייסי ותמרה (מדוסון קריק, למי שלא יודע). שמתם לה שבשני המקרים המורה היתה מורה לספרות? ושגם בדוסון היה פרק שהשוו יצירה ספרותית בשיעור ליחסים בין המורה לתלמיד? הייתי מאשימה אותם בהעתקה, אבל האמת היא שלא אכפת לי - אני אוהבת את הסגנון עלילה הזה אז שימשיכו ככה כמה שבא להם
אני מאוד מקווהב שג'ונתן יצליח להסתיר את הסוד. אני די בטוחה שאם בן יבקש ממנו אז ג'ונתן לא יספר בכוונה - אבל ככל שיותר אנשים יודעים - הסוד מתגלה ביותר קלות. גם בדוסון אף אחד לא גילה את הסוד בכוונה - מישהו במקרה שמע את דוסון ופייסי מדברים על זה. אני מקווה שג'ונתן, בן וגם דינו שבטח יגלה, יהיו מספיק חכמים כדי לא לדבר על זה בב"ס ובכלל לדבר על זה כמה שפחות ובמקומות כמה שיותר פרטיים. ג'ונתן היה ממש מותק היום עם ה"בחוץ" ו"בפנים" שלו. וגם דבי היתה מותק כרגיל.

axnholic

New member
פרק טוב

קצת דעות אישיות על הדמויות: גם אני רציתי שהם יחזרו [בן ומוניקה]. לא היה לי כוח ל"ייסורים" שהדמות של בן הייתה עוברת לאחר הפרידה. אני פשוט שונא את היחסים בין דינו ל... נו, האקסית שלו
. כל ה"ריבים" ביניהם מיותרים ומעצבנים. דברה וג'ונתן בהחלט נחמדים. לאמא של דברה יש סצנות טובות, אבל אני יכול לחוש רומן בינה לבין אבא של דינו [כן, אני ושמות לא הולכים יחדיו]. אם יתפתח משהו בין אלו מהאלכוהוליסטים אנונימים, זאת תהיה ירידת מדרגה לסידרה הזאת. סה"כ פרק נחמד +.

dark dumb

New member
ג'קי - האקסית

אוהההה אני מתהעל שון פאריס!!! (דינו) איזה יפה הוא!!

Gali Azoulay

New member
כן הא????

הלכתי למות מרוב שהוא היה מדהים הפרק חחחח.... :) טוב בקיצור הפרק היה טוב, אהבתי את הקטע שאמא של דינו באה אליו עם התיק ודיברה אליו כאילו היא מבינה אותו ונותנת לו זמן לחזור לעצמו והביתה.. אני מצד אחד רוצה את בן עם מיס יאנג ומצד שני עם סו.. חחח מבינים אותי? בכל מקרה אהבתי כמעט הכל הפרק.. העלילה מתקדמת יפה. שוב- חבל שזה כל כך קצר (13 פרקים) פשוט חבל :(

dark dumb

New member
מה??? רק 13 פרקים???

אני אמות!!! איפה אני אראה את שון עוד??

COMPS

New member
השנה עולה בארה"ב סדרה חדשה

איתו... קווי שזה יגיע לארץ

OiSH

New member
אוך...

הוא כזה בע. הוא משחק אותה לא בוגר בצורה ממש טובה.. לא סובלת את הדמות שלו.. הוא כזה שקוע בעצמו מעפאן.. ואף פעם לא אומר את האמת... בעע..

i girl

New member
כןןן

גמני רוצה שיהיה גם עם מיס יאנג וגם עם סו כי עם שתיהן הוא חמוד..... אכן החלטה קשה!! (כאילו מישו שואל אותנו גם..
)

כן, גם לי יש הרגשה

שיהיה רומן בין אבא של דינו ואמא של דבי. והבחור מא"א דווקא ממש חמוד. ג'קי אכן מעצבנת - היא נפרדה ממנו, אז איך בדיוק זו בגידה? אני שונאת את הקטעים האלה - זה כמו שבחברים רייצ'ל לקחה פסק זמן מרוס AKA הם נפרדו, הוא שכב עם מישהי אחרת ואח"כ היא אמרה שהוא בוגד בה. בנות! ניוזפלאש! אם אתן נפרדות מחבר שלכן, הוא חופשי לעשות מה שבא לו, עם מי שבא לו.

TauraMan

New member
רק חייבת להגיד,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בן נראה מדהים בגולף שחור
חחח, אבל כל הבנים נראים מדהים בגולף שחור... פףף ג'ון בון ג'ובי באלי מקביל? מישהי זוכרת?
הפרק היה סביר היום. לא משהו מיוחד. אני דווקא רואה משהו בין סו לבן אחרי שמוניקה ובן יפרדו [כי זה ברור שיעבירו אותה לאנשהו..].

אכן, סו ובן חמודים יחד בהצגה,

וגם די ברור שחייב להיות משהו - סה"כ יש 3 בנים ו3 בנות בסדרה - 2 הבנים עם 2 הבנות, ומה עם הבת השלישית והבן השלישי? הם בטח גם יהיו ביחד. ובן נראה חתיך בכל מצב
כבר מהפרק הראשון לא הבנתי למה בבה"ס שלהם מחשיבים את דינו לחתיך - זה לא שהוא לא חתיך - הוא כן, אבל בן נראה יותר טוב.

TauraMan

New member
אבל זה טעם אישי ../images/Emo8.gif

ממש אהבתי את הרעיון שהוא הכין לה דיסק, רומנטי וחמוד כזה
חוץ מזה שגם דינו נראה נהדר בגופית סבא!
|דורון חייבת להתחיל לשלוט על עצמה|

OiSH

New member
נכון

יש לו גם את הגוף הכי יפה אפילו שדינו יותר מנופח... אמריקאים טיפשים.

י5דה רעה

New member
הקטע שהכי אהבתי היה..

כשג'ונתן וחברה שלו(נראה לי קוראים לה דבי אז נקרא לה דבי)דיברו והוא שרטט לה את ה"בחוץ וה"בפנים" ואז היא אמרה:"וכשנשכב אז לא תספר לדינו ולבן,נכון??" ואז הוא התחיל להגיד:"טוב,אז פה יש דלת..."חחח...
זה קרע אותי מצחוק...אין ספק-ג'ונתן דינו ובן ממש חמודים.. ובאמת אני מקווה שלא יתפתח כלום בין ג'קי ובין הזה מהמקום הזה שהיא הייתה בו...כי הם כאלה לא ממש מתאימים..חחחח...ועכשיו-אחרי שג'ונתן גילה על בן ועל מוניקה יאנג אז הולך להיות מעניין...
מחכה בקוצר רוח לפרק הבא...

../images/Emo46.gif איך פיספסתי את הפרק שובבבבבב

יוצא לי לפספס מלא פרקים בזמן האחרון!!!!!!!!! אוף אוף ועוד פעם אוף!

למעלה