מה בנים רוצים

Gali Azoulay

New member
מה בנים רוצים

תודו, הסדרה היא סדרת נעורים חביבה ול מורכבת יותר מידי אבל פשוט כל כך כיף לראות את זה!!!!!! אני חולה על הסדרה!!! זה מצחיק אותי בטירוף קטעים מסויימים... ובכלל... דינו.... רק בגללו שווה לראות את הסדרה לא? חחחח
 

Gali Azoulay

New member
:)))))

כן ! זה כזה שווה כי מזדהים עם הכל! אה לדינו קוראים שון פאריס.. סתם לידע כללי.... איזה באסה שהסדרה רק 13 פרקים...:(
 

axnholic

New member
גם אני

נהנה מהסידרה. סידרה מצחיקה וקיצונית. קצת קשה לי להזדהות עם הדמויות [המורות שלי אף פעם לא יקפצו עליי [ואני מודה על כך לאלוהים כל יום], החברה שלי אף פעם לא תרצה לקיים יחסי מין יותר ממני [וגם על זה אני מודה] וההורים שלי מגיעים לביה"ס רק בימי הורים]. סה"כ סידרה נחמדה עם משחק לא רע [אפילו של קלי].
 

י5דה רעה

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo44.gif../images/Emo124.gif

אני רואה את זה-וזה מצחיק ויפה.. ושלושת השחקנים הראשיים(דינו,זה שמגלם את חבר של קלי אוסברון ואת זה שיוצא אם המורה שלו..)מהזה חמודים...ובאמת חבל שהיא כל כל קצרה..אין-רוב הסדרות היפות הן די קצרות(נגיד-החוף הצפוני זה רק איזה 20 ומשהו פרקים..)
 
למעלה