מה בנים מחפשים?

ביג דדי

New member
את מפקפקת בדבריי?

Le Fay

New member
אז זה לא רלבנטי לשאלה שלפנינו -

שנוגעת למעבר מאינטימיות אפלטונית לסקס, נכון?

מתלבט13

New member
להיות יותר נוכחת במצבי התחלה

יש זמנים ואירועים בהם יש יותר סיכוי שבנים יתחילו איתך אולי יש עוד סוגי רמזים אם את לא בקטע של "להתחיל" בעצמך.

evc

New member
הדברים החשובים הם:

איזשהו הרכב סביר של ארבע הבאים,כל השאר פחות חשובים: נחמדות,אינטיליגנציה,חמלה ואיזשהו סוג של חוש הומור. בשביל סקסאפיל אפשר קצת להוסיף קצת מסתורין לדמותך,אבל שלא תפגום בנחמדות. אבל כל מקרה לגופו.יכול להיות שיש בך משהו שאת לא שמה לב אליו,ואז את צריכה לשאול מישהו נייטרלי אם יש משהו שאפשר לשפר.זה יכול להעליב לרגע,אבל להיות מועיל לטווח הארוך.

מחממנוע

New member
ואם יש דברים שאי אפשר לשפר?

לדעתי, הבחורה צריכה להיות מושכת בעינו של הבחור, בדגש על המילים האחרונות, אפילו שזה נשמע קצת דוסי מידי. אני למשל, יודע בינתיים רק מה אני לא רוצה. וזה משהו שהיה תמיד, גם בשידוכים, וגם אז זה היה זהה- כולם ידעו מה הם לא רוצים יותר ממה הם רוצים. הוה אומר, דיה לצרה בשעתה, ואל תעירו ואל תעוררו את האהבה עד שתחפץ. (כלומר, בנות, {במיוחד אלו שלא הבינו מה שאני כותב} יללה, תתחילו להתחיל כבר עם בנים חופשי!)

xdos

New member
שתקשרי אותם למיטה שלך לילה אחד

בלי לשבת לדבר ולהכיר יותר מדי לפני כן, ובהנחה שמה שיש לך בין הרגליים זה אכן ווג'יינה, ובהנחה שהמראה שלך מושך אותם.

השאלה שלך בטעות יסודה.

את שואלת: "איך אני יכולה... למצוא חן בעיניהם." קודם כל, את צריכה למצוא חן בעינייך. תתחילי להשקיע בעצמך, לא כדי למצוא חן בעיני אחרים, אלא אך ורק בשביל עצמך. אם תאהבי את עצמך, אז גם אחרים יאהבו אותך. ותמיד תצאי מנקודת הנחה שלא כולם יאהבו אותך ולא תמיד תמצאי חן בעיני כולם. ואם את "אשת סוד" זה סימן שסומכים עלייך, שאת כן "מוצאת חן" אבל אולי אותו אדם, לא רוצה אותך בתור חבר או מאהב. וזה בסדר. עוד תפגשי באדם שכן תמצאי חן בעיניו. והוא ימצא חן בעינייך.

קודם, סחטן על האומץ לשאול.

גברים מחפשים מה שנשים מחפשות, אהבה, סקס, כוח (מכל הסוגים) ואוכל. איך את יכולה להיות יותר מושכת אני לא יודע. צריך להכיר אותך בשביל לענות על שאלה זו. אם את רוצה ומוכנה להשקיע בשביל לפתח קשר, עלייך להיות איפה שגברים נמצאים. כל מפגש שלא הביא אותך לקשר הרצוי לך, מקרב את המפגש שיצליח. בא לך להפגש?

למעלה