מה בנים מחפשים?

boaZone

New member
טוב, זה מאוד פשוט ../images/Emo192.gif

מה את עושה לא נכון?
חסר לך מספר בניק, לדוגמא: חלומית22, רעננה ושובבה75 או אורי80
כשהוא אומר לך "אז מה את עושה הערב?", 'מורידה שערות' היא לא אחת מהתשובות המומלצות.
לעומת זאת, להוריד שערות זו בהחלט המלצה מומלצת (או שהיא תכתיב של חברה מניפולטיבית בעלת קיבעון אנלי שקובעת סטדנדרטיים הרסניים ובלתי מושגים של יופי ע"י דמויות אבסורדיות... בקיצור, כמו שהאקסית שלי נהגה לומר - 'כדי להיות יפה, צריך שיכאב לך')
וקצת האמת - אם את בקשר, כזה או אחר, אם בחור (או בחורה), ואת מוצאת אותם מושכים (או מושכות) מבחינה מינית/אישית/אישיותית/אינטלקטואלית/קוסמופוליטית, ואת רוצה להעמיק את הקשר, תנסי להמנע מלהשתמש בשיטות הנשיות המניפולטיביות הרגילות (כי אנחנו פשוט לא עולים עליהם), ותנסי לומר משהו כמו - "אבזץ, אתה רוצה לצאת איתי?" בעצם דוגמא לא טובה, "אדמור, את רוצה לצאת איתי?" התשובה תיהיה, בדרך כלל, כן או לא, כך שאין לך ממש מה להפסיד. במקרה הכי גרוע את תמיד יכולה לפנות לאבזץ. איש הסוד, בועZון!

מתלבט13

New member
עוד שיטות

למרות שאני באמת לא מבין בזה (כמו כל דוס מנעוריו). יש הרבה דרכים לבדוק כיוונים. כל מיני הצעות לפעילויות דו משמעיות, ותוכלי לבדוק לפי התגובות. אמנם בדיקה ישירה היא הכי טובה, אבל גם לאסוף אינפורמציה עקיפה יכול להיות שיטה. אני למשל, דיברתי עם מישהי, ולא היה לי נעים להתחיל איתה. ואחר כך היא אמרה לי שהיא חשבה אז שמתאים לה לצאת איתי. מה שאומר שיכול היות שגם הצד השני "מת עליך", וחושש להתחיל.....

אליזד

New member
בחיי שרציתי להגיב

בחיי שרציתי להגיב לך, ודווקא היה לי מה לומר בנושא. אבל הסתכלתי בכרטיס ורשום שם שאת בת 31. עכשיו ככה, אני מניח שאת חוזרת בשאלה נכון? כי גם את זה לא ציינת במסר שלך. אם כן, יהיה טוב אם תוסיפי קצת פרטים על עצמך. כמה זמן? מאיזה מגזר? איך הגעת לגיל 31 בלי קשר רציני עם גבר? והאם, אם אכן כך הדבר, נראה לך שהפורום הזה הולך לפתור לך בעיה שדורשת טיפול רציני ומושקע? השאלה שלך מנוסחת דווקא די סביר, ונשמעת אמיתית, אבל בכל מקרה, אם מדובר במתחזה שעובד עלינו - חכה חכה שאני אפגוש אותך יא חרא קטן... השקעתי עכשיו שמונה שורות בגללך...

Le Fay

New member
למי איכפת?

לא משנה מה הם מחפשים בך, חשוב מה את מחפשת בהם; ולהתחיל עם בנים שמיודדים איתך זה לא ללכת קדימה, אלא אחורה. לשיטתי תמיד עדיף להתחיל עם אלה שלא איכפת לך לאבד כידידים, כי מה שבטוח לגמרי - הם לא יישארו ידידים שלך אחרי כן. ואחרון חביב, אם את באמת בטוחה שזה מה שאת רוצה, צאי ולמדי מהמורים הכי טובים בשטח: אין מי שמתמחה בהתחלות יותר מבנים. ראי מה הם עושים לאובייקטים הנחשקים בעיניהם ונהגי כמותם, אין שום סיבה שזה יעבוד פחות טוב על האובייקטים שלך.

ביג דדי

New member
גם אני חשבתי כמוך

אבל האקסית שלי הוכיחה ההפך. שנתיים וחצי מטורפות כבני זוג + 3 שנים של ידידות מופלאה... כנראה שזה משתנה מזוג לזוג.

למעלה