מה במקום?

Sphinga

New member
מה במקום?

אז ככה - ניסיתי , באמת שניסיתי לאכול את הדברים הדיאטטים כמו פתית , פיתה מקמח מלא (בכלל אוכל מלא) חטיפים דיאטטים וכו' , ואני ממש לא אוהבת את הדברים האלה - תמיד קונה עד שזה מעלה אבק. אשמח לשמוע רעיונות לנשנושים טעימים , ובכלל , איך אתן? מסתדרות עם המאכלים הדיאטטים?

לילית462

New member
אני חושבת שרובנו לא אוכלות מאכלים דיאטטייים

אלא פשוט למדות להסתדר בצורה בריאה ושפויה עם מאכלים רגילים, ועדיף בריאים ולא סינטטיים. אני אישית לא נוגעת עם מקל בכל מה שכתוב עליו 'דיאטה' - זה מתכון להשמנה מבחינתי, כי זה גורם לי לאכול בלי הגבלה במחשבה שזה לא משמין (מה שכמובן נכון רק אם אוכלים אחד ולא עשר) בקיצור מסתדרת עם כל מה שרגיל, שוקולד - רגיל (אבל הרבה פחות בכמויות) נשנושים - בריאים, כמו ירקות או פירות, לחם מלא וכו'

אור685

New member
אני כן מסתדרת עם הדיאטטיים

אוכלת את הפריכונים בטעם דבש, פריכיות אורז מדי פעם לחמקל מלא - הרגיל לא טעים. והקל המלא ממש טעים, הרבה יותר מלחם רגיל(לא קל) חוץ מזה-יוגורטים ומעדנים אפס אחוז=אפס טעם. ניסיתי את כולם ולא טעים. יש את כל החטיפי אנרגיה למיניהם-אני מאוד אוהבת. גם חטיפי שוגי/עוגי. קרנצ'ים-התמכרתי, עם או בלי חלב. זה מה שאני זוכרת כרגע.

ליאת 0212

New member
גמני בערך כמו לילית

אני משתדלת לאכול הכי טבעי ולא מתועש אז לא קונה בכלל חטיפים/מתוקים, גם לא כאלה דיאטטיים. הבעיה- אני אופה במקום לקנות, אופה ומקפיאה בכמויות (למרות שמאז פסח אין כלוווום במקפיא, זה מעולה!) כי אם יבואו אורחים מה אגיש?? אין כלום קנוי... בכל מקרה, כשבקרוב אאפה שוב כדי לחדש קצת מלאי, אשתדל באמת לא לגעת בזה (הידעתן שעוגיות טחינה טעימות גם ישר מהמקפיא כי הן לא קופאות לגמרי?? בעיה... בעיה גדולה...) אני מנסה לשבור את ההתניה של "קפה בא עם משו מתוק ליד", וחושבת שאם כבר משו מתוק אז אולי תמר או שניים יעשו את העבודה, לא? שוקולד אני משתדלת שיהיה רק מריר 70%, הבעיה היא, שברגע שהחבילה נפתחת אני יכולה לאכול כמה שורות, אז משתדלת להימנע מפתיחת חבילה בכלל. אז אם בא לך משו טעים- פירות מיובשים או טריים חתוכים, סנדויץ' עם טחינה וסילאן, "שלווה" מאורז מלא, סוכר חום ודבש. משלוש האפשרויות, אגב, הכי מתאימה לקיץ היא אפשרות הפירות. נשנוש מלוח- פופקורן בכלי מיוחד למיקרו, בלי שמן. לדעתי מגעיל אבל אולי תאהבי.

Sphinga

New member
גם אני חייבת להיגמל

מההרגל של קפה עם משהו מתוק ליד ושוקולד החלטתי לא לקנות כי אם אני קונה אז הוא יאכל תוך שניה ולאפות אני גם ממש אוהבת וזאת בעיה...

jesie12

New member
אני לא חייבת משהו מתוק עם הקפה

אבל לא יודעת לשתות קפה בלי משהו ליד גם אם זו סתם פריכית

מאיוש1982

New member
לדעתי צריך למצוא כמה דברים קלים לנשנוש

וזה ליום יום, כמובן שמותר מידי פעם גם לפוצץ איזה סופלה ביחד עם חברה...(לדעתי ) אני מנשנשת פיטנס, זה מרגיש לי כאילו אני אוכלת צ'יפס מול הטלויזיה וזה בעצם פיטנס... את צריכה לחפש...

ועוד רעיון לימי הקיץ

זה ענבים קפואים. טיפ שלקחתי איתי משומרי משקל. 10 ענבים שווי ערך ל-80 קלוריות, לרוב ממלאים כוס חד פעמית אז גם מבחינה כמותית זה נראה הרבה, ומשם למקפיא לפחות ל-24 שעות. וכשאוכלים ישנה המון התעסקות בפה עם הענב הקפוא, לוקח המון זמן לסיים כל אחד. עוד לא הצלחתי לסיים כוס בבת אחת, תמיד החזרתי למקפיא ל-אחר כך.

גאיה0

New member
נישנושים

אני משלבת גם דיאט וגם דברים רגילים. הנישנושים שלי: כפית ריבה דאטטית עם פריכית לי הקפה יש חטיף שוקולד פרה 92 קלוריות בהחלט מספק לי את הצורך במתוק, יש חלב ומריר שלגונים יש המון עד 50 קלוריות, יש גלידת סורבה וגלידה עם 2% שומן . תמר ליד הקפה או כל פרי אחר (רצוי אורגני פחות סוכר) יוגרט ביו עם תותים וקפה טיפטת של דיאט טיפ נוזלי- אני שמה במקום סוכר, יוצא מעולה.

רגב ת

New member
מה קורה בנות? שכחתן את עוגיות הגרנולה?

לי באופן אישי הן מספקות אותי ואת בנותיי היקרות כמובן שלהן בלי הגבלת כמות ולי כן

רגב ת

New member
מחר בבוקר אני אחפש את המתכון גם אני רוצה

להכין זה משביע לא כ"כ דיאטטי אבל בריא וטעים

רגב ת

New member
מתכון עוגיות גרנולה

2 כוסות קמח-אפשר כוס קמח רגיל וכוס קמח מלא 2 כוסות שיבולת שועל -או תערובת גרנולה 1 כוס סוכר 1 כפית סודה לשתיה 2\1 כוס שמן 4 כפות דבש רבע-חצי כוס מים מערבבים את החומרים ואופים 180 מעלות כ-25 ד' עד שמזהיב שכחתי לכתוב שאני מכינה בתבנית פיירקס מלבנית ואחרי שזה מתקרר חותכת לקוביות בגודל נחמד ומאפסנת בקופסת פלסטיק אטומה לגבי הקלוריות תשאלו מומחיות כאן אני לא זוכרת מי נתנה לי את המתכון ולמי הזכויות שמורות?

גאיה0

New member
תןדה על המתכון

העברתי לאמא פעם הבאה שאני אחזור להורים יחכו לי בבית עוגיות גרנולה.

רגב ת

New member
מצחיקה../images/Emo24.gifהלוואי הייתי יכולה לזרוק דברים

על אמא שלי אאאאאאאאחחחחחחחחחחח היו זמנים

גאיה0

New member
לא יודעת להפעיל את התנור

אני גרה בת"א בדירת עם שני שותפים, אני ממש לא אוהבת לבשל- המון זמןן שאין לי ובעיקר שונאת את הניקונות אח"כ. אני אוספת כל הזמן מתכונים ומעבירה לאמא שלי, כשאני חוזרת להורים יש לי אוכל טעים וגם לוקחת איתי בקופסאות. אני בת יחידה ולמרות שאני כבר בת 24 כולי פינוקי !!!

למעלה