מה בחורה מצפה

אחרי שהיא מצפה שתדבר איתה על מזג האוויר

יהיה נחמד אם תדברו על חלקים פנימיים.

ברור שעניתי,

רק לא את התשובה שאתה רצית לקרוא. אני הייתי קצת צינית, כי לא ממש ברור לי על מה אתה חושב שיש לדבר בפגישה ראשונה. הרי מדובר ב - 2 א*נשים שבודקים אפשרות לנישואים. אז על מה צריך לדבר כדי "ללמוד" את השני, אם לא על מי שאתה (שזה דבר הכי פנימי שיש)?

זה בסדר שהיית צינית

ולמה את חושבת שציפיתי לקרא משו מסויים?חיפשתי תשובה פשוטה לשאלה פשוטה.

פשוT אJי

New member
הגדרה במילים?!

הרי ההגדרה לפניך: חרדיפרנט= חרדית, דיפרנט-שונה. שונות היא יפה למי שמבין מהו יופי, ומורכבת מעצם היותה נחלתה של בודדים!
שרדת את החג בוסית??

אני מבין שיש

יופי בשונות אבל זה לא קשור למורכבות אישיות של בן אדם.כמו שאני יספר לך שבחיי נפגשתי עם בחורה מורכבת באופן שהייתה ריגשית מידי אבל היתה משדרת שכלתנות ברמה גבוהה.. שרדתי כן!

פשוT אJי

New member
אז-

יש לך הבנה במורכבים לטענתך, ויש סוגים שונים של מורכבים. מה שלא יהיה מנהלת הפורום הזה נימנית על המורכבים האייכותיים שמעשירים את עולמינו. מורכבות=היא היכולת להיות להכיל כמה פַּנים (מלש' פַּן) בבת אחת בלי שאחד נוגע בחברו, מורכבות ככל שתעמיק בה תבין כמה עמוקה היא וכמה אין לה סוף,זה כמו אדמה מלאת מחצבים ככל שתחפור לעומק תמצא סוג אחר של מחצב,ולעולם לא תדע איזה סוג מחצב מחכה בחפירה הבאה. לדעתי האנשים המורכבים לעיתים אפילו מפתיעים את עצמם.

אני מבין

במורכבות של אנשים .מאיפה לך שמנהלת הקומונה איכותית ממרכיבים עשירים את מכירה אותה?

פשוT אJי

New member
מורכבות ואיכות,

לומדים לזהות בין השורות,זה לא דבר שאפשר להסתיר, גם כשההכרות היא וירטואלית.

פשוT אJי

New member
פגישה ראשונה-

לא אמורה להיות לחשוף מידי בנוגע לחיים האישיים, כן אמורה לגלות משו על הפנימיות, ובעיקר על דרך חיים,השקפות רצונות בגדול. פגישה ראשונה היא סינון, שקובע אם התאמה מינימלית קיימת או לא. הצלחה!

כן. יש לי ציפיות כאלה.

העיקר שלא ידבר על מזג אויר, פוליטיקה, איפה טייל מאז שנולד וסיפורי אלף לילה ולילה! משעמם אותי! אני רוצה לדבר בפגישה ראשונה על דברים שמגיעים אליהם פגישה שלישית. אחרי כאלה פגישות עלובות בלי רמה אין פלא שאני לא הולכת לפגישה שניה.

למעלה