מה "בונים"? בקצה רחוב ההדרים השקמה - צורן
M Master Stav New member 31/3/09 #4 בתים פרטיים פרוייקט של ריצאררד מארקס אם אינני טועה ראיתי אותו באיזור לא מעט לאחרונה .
P popr12 New member 1/4/09 #5 ריצרד מרפי ראית את עסקני ש"ס וחלמת על ריצרד מרפי גם חדר חדש לדודו סלע הם בונים במועצה בשביל לקדם את הבנייה של משפחת גולברי ועוד 236 קונים אחרים ברמת אמיר בגלגלים זזים סוף סוף בישוב החיוור הזה קדימה יש רעש טרקטורים הישוב מתחיל לחיות
ריצרד מרפי ראית את עסקני ש"ס וחלמת על ריצרד מרפי גם חדר חדש לדודו סלע הם בונים במועצה בשביל לקדם את הבנייה של משפחת גולברי ועוד 236 קונים אחרים ברמת אמיר בגלגלים זזים סוף סוף בישוב החיוור הזה קדימה יש רעש טרקטורים הישוב מתחיל לחיות
M Master Stav New member 1/4/09 #6 עוד שם לאוסף ? ריצארד מרקס הוא איש יקר מאחר וראיתי אותו ביום קביעת הגבולות ואני יודע שהוא יזם נדל"ן מוכשר אני עושה 1+1 כל השאר באמת לא משנה
עוד שם לאוסף ? ריצארד מרקס הוא איש יקר מאחר וראיתי אותו ביום קביעת הגבולות ואני יודע שהוא יזם נדל"ן מוכשר אני עושה 1+1 כל השאר באמת לא משנה
M Master Stav New member 1/4/09 #8 אם לא הבנת בשביל מה קפצת ? שאלו איזו בנייה הולכת להיות בחיבור בין ההדרים לשיקמה .... התשובה ניתנה ...מתוך הסקת מסקנות שם יזם הפרוייקט הוא ריצארד מארקס ...זה הכול .
אם לא הבנת בשביל מה קפצת ? שאלו איזו בנייה הולכת להיות בחיבור בין ההדרים לשיקמה .... התשובה ניתנה ...מתוך הסקת מסקנות שם יזם הפרוייקט הוא ריצארד מארקס ...זה הכול .
P popr12 New member 1/4/09 #9 מה קרה? נעלבת הומור חמודי אל תהיי כזה כבד ש"ס עכשיו בכותרות לך על זה רק אחד באפריל היום
M Master Stav New member 3/4/09 #11 בדקתי עם המקור מדובר בבניה של 6 קוטג'ים ובאמת לא טעיתי עלידי ריצלארד מארקס משווק הפרוייקט הוא רוני לוסטמן .
בדקתי עם המקור מדובר בבניה של 6 קוטג'ים ובאמת לא טעיתי עלידי ריצלארד מארקס משווק הפרוייקט הוא רוני לוסטמן .