מה בדיוק הקשר

ma kore

New member
מה בדיוק הקשר

סליחה על השאלה (ואולי גם על הבורות) אבל... מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה בדיוק הקשר בין אירוויזיונים לבין גייז? יש תחרות שירים, איך העניין מתקשר לנטיה מינית? ומתי (ואיך) בכלל התחיל הקשר הזה - הרי ברור שהוא לא היה מאז ומתמיד. אני שמעתי עליו לראשונה כשדנה זכתה באירוויזיון, וזה הפך לחגיגות גאווה. אודה למי שיבהיר לי את העניין...

קימי

New member
יש קשר בטח בגלל תלבושות ומוסיקת

דנס וקיטש, ראש החוג לתקשורת באונ´ ת"א, עשתה על זה מחקר היא ראינה אותי לשם אין לי מושג אם היא סיימה את המחקר ומה התוצאות שלו. יש בפאב של הומואים ערב פעם בשבוע המוקדש לאירוויזיונים, פאב רגיל היה מזמן פושט את הרגל.

ma kore

New member
מישהו יכול לומר

מתי נוצר הלינק הזה? בשנות ה-70 וה-80 הוא לא היה עדיין, אמת? (נעזוב כרגע מחקר, לצורך העניין מתי אתם התוודעתם לחיבור הזה?) זה התחיל עוד לפני 1998? או רק בעקבות דנה אינטרנשיונל?

ASH1977

New member
אני התוודעתי לראשונה

לקשר בין גייז לאירוויזיון בשנת 1993. כחובב אירוויזיון שרוף הייתי מזועזע ופגוע מהרגע הראשון. בתחילה הכחשתי שייתכן קשר כלשהו. בשלב מאוחר יותר התברר לי שאכן רבים מחובבי האירוויזיון (ובהם גם חלק מחבריי מחו"ל) הינם הומואים. גם כיום אני לא חושב שהלינק הינו הכרחי. יש חובבי אירוויזיון הומואים ויש חובבי אירוויזיון סטרייטים, כמו בכל תחום.

למעלה