מה באמת יעיל?

איליוס

New member
מה באמת יעיל?

אני יודעת שזו שאלה שנטחנה בפורום המון וחזרתי עד לתחילת ההודעות אבל עדיין הייתי שמחה להמלצות מה החומר הבאמת יעיל נגד הזבובים... ספריי FLY 44? הפירומונה?? השמפו של פלמר? ובכלל איזה מלכודות נגד זבובים אתם משתמשים? ושאלה שלא קשורה לזבובים אלא לרעמה כמה זמן ממולץ להשאיר צמות?ואם יש איזה המלצה למסרק טוב לזנב ורעמה? תודה רבה

fliperit

New member
המממ

נגד זבובים...אני עודלא מצאתיתכשיר שעובד ליותר מחצי שעה. בקשר לסירוק- אני משאירה את הצמות רק ברכיבה ואח"כ מפרקת ושוטפת. אחרת נהיות ראסטות...וחבל. המסרקים הכי טובים זה מסרקים של אנשים, שקונים ב10 שקלים....

jgut

New member
../images/Emo45.gif

גם אומרים שזה מחליש את השיער להשאיר ליותר מידי זמן.

rafells

New member
מלכודת זבובים מעולה

נקראת "fly master" זה חוטים דביקים שאפשר למתוח בתוך האורוות בגובה של 2- 2.5מ והזבובים פשוט נדבקים אליהם בהמוניהם. לא מסריח, לא מלכלך ועובד מעולה.

dixie chick

New member
שום, הרבה

וכולם מתרחקים, הזבובים, היתושים
כולל הגנבים
בונוס- חווית רכיבה איכותית

jgut

New member
זה עובד גם נגד עין הרע?

ניסיתי את זה על רו לתקופה... עבד יופי, גם אני התרחקתי ! פשוט להיחנק - אנשים מהחווה התחננו לפני להפסיק עם זה. וד"א השום לא עזר לו נגד שדים ורוחות.

dixie chick

New member
../images/Emo6.gif לפחות האורווה שהיית בה פתוחה ומאווררת

דמייני את אותו ריח באורווה סגורה, אכן כמו שאומרים "זה טעם נרכש" אני לא בטוחה שיש משהו שיכול לעזור לשדים ולרוחות של רו, אולי כדאי שתזמיני מגרש מקצועי

dixie chick

New member
איך מה?

איך זה עוזר? איך מאכילים? איך זה יוצר ריח? איך הריח מבריח גנבים?

תםטםOHIO

New member
איך נותנים

מה, חתיכת שום בפה? מורחים על הפרצוף שום טחון חח ? מה, איך, אם זה עובד תספרי איך...

jgut

New member
אני שמתי אבקת שום\שביבים בתערובת

רו שנא את זה אבל אכל הכל... אחרי כמה ימים הוא התחיל להסריח. כשהוא הזיע הוא הסריח למרחקים. גם אחרי חפיפה עם שמפו ריחני - הוא הסריח בגדול. ענן צחנה ליווה אותו לכל מקום. האם הבהרתי את הנקודה של הסרחון?

dixie chick

New member
../images/Emo13.gif שום כתוש טרי או קפוא מעורבב בתערובת

בחווה בחו"ל ראיתי את הבחורה משתמשת בשתי כפות של זה כל האכלה זה אכן מסריח וגם בזיעה אבל באויר הפתוח זה לא כזה נורא (כזכור לי לפחות)

jgut

New member
כן!

כלומר בברור רואים שבאים אליהם פחות זבובים ויתושים לעומת הסוסים ליד. אבל לפעמים זבוב טטרן מנסה את מזלו. אבל יחסית לקבוצת ניסוי שלא קיבלה שום הרבה פחות מה שמצחיק שבדיוק הבוקר הבעלים של החוה שאל אותי האם ניסיתי לשים לרו שום באוכל ושמנסיונו זה עוזר. אמרתי לו שיש לי אפילו שום בארון (אבקה) ואם הם מוכנים לסבול את הריח אז גם אני מוכנה (אני עדיין מתרגלת לרעיון). אבל ברצינות - אני שוקלת באמת להחזיר אותו לשום. אמנם הוא הולך לעמוד בתא עם חשמל (תא כפול בגודל) ואני מתכוונת להמשיך למרוח אותו בקרמים הטבעיים (במקום האיץ-פרי הכימי). אבל נוסיף לו גם שום לדעתי זה גם בריא לעוד כמה דברים מעבר להרחקת זבובים.

dixie chick

New member
אולי מזל ש

לא רק את צריכה לרכב עליו (או שלא צריכים לרכב עליו בכלל) בקרוב
?

jgut

New member
אין רע בלי טוב?

אוףףף, הייתי מוותרת על זה! ועדיין אני אצטרך לטפל בו...

למעלה