מה את לובשת?

מה את לובשת?

את הגופיה הצבאית שלך ואת תחתון החוטיני שקנית לי . אני מחכה , תורידי אותו . השיחות עם יוסי בטלפון תמיד גרמו לי לגירוי יתר . "הסרתי את התחתון" לחשתי , מחכה דרוכה להוראה הבאה שלו . הכוס שלך חלק ומגולח כמו שאני אוהב? כן לחשתי , ושלחתי יד אליו מלטפת ומרגישה את הרטיבות ממלאת אותי במהירות . "שלא תעזי לגעת בו זנזונת שלי ". תורידי את הגופיה וחכי לי בדוגי סטייל במיטה נעמדתי מול החלון במערומי וראיתי את הרכב של יוסי עוצר בחריקה ואת יוסי יוצא ממנו , מעיף מבט מעלה , הוא יכל לראות אותי מאחורי הוילון . מיהרתי למיטה יכולתי לשמוע את המפתח ננעץ בתוכו ושניות אחריו את קול רחש הבגדים שיוסי פשט בסלון . יוסי מצא אותי בחדר פעורה ומצפה למגע הזין שלו עמוק בתוכי . "ראיתי אותך בחלון" אמר וסטר לישבן שלי שהאדים בשניות רצית שיראו אותך זזזונת אהה? עכשיו תשלמי על זה יוסי לא התמהמה, ובאחת ללא כל הכנה הרגשתי אותו חודר אלי , ממלא אותי בתחושת כאב חדה ובעונג שהגיע מיד אחריו . יוסי שלח את ידו קדימה ,והחל להחדיר את אצבעותיו לכוס שלי , "מגולח וחלק כמון שאני אוהב" "יופי זנזונת"הוסיף יוסי אהב את תחושת האצבעות הארוכות והעבות בתוכי כשהזין שלו נעוץ בתוכי . נאנקתי וגנחתי ויוסי הבין שאני גומרת והגביר את מהירות האצבעות והזין בתוכי . ניסיתי למשוך את אצבעותיו של יוסי מתוכי , אבל יוסי התעלם, התנגד , והמשיך את החדירות מסרב לתת לאורגזמה שהשתוללה בי להסתיים גורף ממני אורגזמה נוספת ואחריה אחת נוספת עוצמתית וחזקה , יוסי השמיע קול שאגה, שאחריה גמר בתוכי ,מציף וממלא אותי בחום . נחתנו מיוזעים וחבוקים על המיטה , נותנים למיצי התשוקה ולריחות למלא את החדר . יש לי הפתעה בשבילך מה ? יוסי ניגש לסלון וחזר עם חבילה ,פתחתי את האריזה מגלה בתוכה ויברטור מחוספס וענק . ילדה שלי , שנתחיל סיבוב שני ?

זה מחרמן אבל

יש כאן הרבה התרחשויות בסיפור קצר אחד. יש כאן סקספון יש כאן מציצנות ויש כאן גם זיון חזק. חוץ מזה יש כאן במובלע גם את הקשר עם יוסי שקונה מתנות שזה גם סיפור בפני עצמו. לא כדאי להתמקד ולפתח כל אחד מהמרכיבים?

צודק

יש כאן הרבה התרחשויות לסיפור אחד , אבל נראה לי שהם שוליים ורק מהווים קישורים . אבל יש היגיון במה שאמרת , כשמתפזרים על הרבה קישורים האפקט של כל אחד מהם הופך למזערי ומאבד את העיקר .

למעלה