מה אתן עושות כשאתן ....

מה אתן עושות כשאתן ....

עייפות, מותשות, עסוקות ואין לכן בכלל זמן מספיק לנוח את כל מה שצריך להחזיר ? אני מדברת על מותשות שהיא לא בהכרח פיזית כזאת שנובעת מעודף מחויבויות ועיסוקים כזאת שגורמת להרגיש צמרמורת וסחרחורות מרוב עייפות מכירות ? אז מה אתן עושות כש.. ?

גולשת בתפוז...../images/Emo9.gif

אבל מנסה להשלים שעות שינה, רוכבת על סוס או יושבת בגינה ובוהה בעצים ובבריכת הדגים. משהו בתנועה ובריצוד של האור על פני המים בכל שעה של היממה מרגיע מאד. כמו שמשהו בתנועה על גב הסוס ובמרחב הפתוח שביער חדרה בו אני יוצאת לטייל משחרר לי את הנשמה, ואז אני מוכנה לסיבוב נוסף. עוד דרך להתנתק היא לשחק במשהו כמו סוליטר שממש יכול להעשות בהעדר תודעה מושלם. אם אני עושה את זה, בדרך כלל כל הדברים שהיו מגובבים בערימות בתוך המוח מסתדרים ומתארגנים כאילו מעצמם, ולמחרת חצי מעבודת אוורור העייפות המנטלית נעשתה. מדיטציה אהובה עלי אך לא מיושמת לעיתים קרובות. דרך אחרונה (להערב) - זה אפילו אחר חצות, בעייפות תהומית, אני קוראת שירה. הרעיון שהאמן מביע במספר מילים שנוגעות בנשמה, גורם לי לראייה חדשה ומסב השראה רבה. מאיין נבעה השאלה הזו? שרון

hana5

New member
חבל שאין לי סוס

בנוגע לכל היתר אני מסכימה לחלוטין, ועם השירים אני שרה באוטו בקולי קולות איזה משחרר זה.

hana5

New member
אמבטיית סידור מחשבות

ארוכה כזאת עם קצף או למי שאין לו סבלנות , נסיעה ארוכה לבד בלי הילדים ועושה סדר עדיפויות ויעדים מה דחוף, מה לא כל כך, ועל מה אין ברירה אלא לוותר. לפעמים גם רשימות - זה נותן הרגשה טובה כשאני מסמנת V על מה שכבר בוצע. בטח לא חידשתי לך כלום, אבל את כל כך לא לבד בעומס הזה אני כל כל מבינה. החזיקי מעמד ואל תעשי כלום בשבתות (גם לא בפורום) אפילו אלוהים היה צריך יום אחד כדי לנוח. ביי

המממ.........

טיפול שיאצו אני מקבלת קבוע
נורא כייף לי, נכון ? אבל אולי זה פתח לשאלה חדשה. בעיקרון אני מאמינה שאם חיים נכון לא ממש צריך יותר מדי טיפולים, ואם היתי מצליחה לטפל בהתשות שלי לבד או לא להגיע אליהן, אולי גם לא היתי צריכה את השיאצו. ואגב: טאו שיאצו. סוף הדרך. אבל בינתיים התאוששתי בזכות קצת מים, קצת חברים והרבה שינה
ואני נכונה להסתער על השבוע החדש.

מסכימה לחלוטין!!

מטופלות שלי לא מבינות מה אני מנסה 'לנפנף' אותן אחרי כמה טיפולים. בעקרון, את אמורה להגיע למצב שבו את מגיעה לטיפול כל חודש-חודשיים סתם כי מגיע לך, ולא כי יש לך כאבים כלשהם. שמחה שאת מרגישה טוב יותר.

למעלה