מה אתן סופרות?

jesie12

New member
מה אתן סופרות?

מריחה של סחוג על הלחם? מלפפון חמוץ? מלפפון או עגבניה שמתלווה לכריך? כל דבר נספר? ג'ס - בורה בכל מה שקשור לספירות של נקודות או קלוריות

הכל נספר. אפילו הפירור של הבמבה.

אחרת לך תבין למה לא ירדת במשקל כי כל כך שמרת אבל לא ספרת את חתיכת הבמבה הנוספת או הפיפס של הלחם.

מי שבאמת סופרת, סופרת הכל

כי באמת בכל פיפס יש משהו, ואם מעגלים מצטברות המון נקודות שלא מחשיבים אותן ואז כמובן לא יורדים. אז יש דברים שהם "חינמים" כמו ירקות וזה אפשר בלי הגבלה. ויש דברים שהם 3/4 נקודה אז את הרבע הנוסף יכולים לעגל ללמעלה, תמיד למעלה.... ואם עושים פעילות גופנית יש גם נקודות בונוס. היתה לי תקופה שהייתי זוללת גם מהסיר [יעני טעימות] כשהייתי מוזגת לצלחת. וזה משמעותי. אז כדי להתגבר על ההרגל, לכל כף שאכלתי הצמדתי נקודה אחת שלמה כך שהלכו לי המון נקודות פארש על טעימות. העונש הזה מאוד עזר לי והיום הטעימות שלי שואפות לאפס בזכות זה. [לא קשור, אבל רציתי לשתף
]

אור685

New member
כשאני סופרת....

אז סופרת הכל-חוץ מירקות,שלא נחשבים (רק תפו"א,בטטה,אפונה ותירס נחשבים לא ירקות)

ליאת 0212

New member
לא סופרת../images/Emo163.gif

ומודה שאם יצא לי לאכול 2 יחידות ענבים אז לא אחשיב את זה בדיווח היומי.

לילית462

New member
אצבעות וגם זה רק עד 10 ../images/Emo8.gif

זה מזכיר לי שלפני כמה לילות הבת שלי (שמתחילה טיפונת להרגיש יותר טוב אבל עדיין על הפנים) שכבנו יחד במיטה ודיברנו והיא החלה לספור. אז שאלתי אותה - מה את סופרת, כבשים ? (היינו במיטה, בחושך, לפני השינה...) אז היא מרימה את הראש ומסתכלת עלי, ועונה לי - אצבעות, מה קרה לך ?

לפני ההריון בדרך כלל ספרתי קלוריות וכן, חישבתי הכול בפנים, כולל ליקוק סכין המריחה של כריך השוקולד של הבן..

חורף75

New member
אני לא סופרת ירקות טריים או אפויים בלי כלום

כמו מלפפון, עגבניה, כרוב, חסה, בצל, גזר, גמבה, קישוא. כל שאר הדברים נספרים, גם אם זה כמויות קטנות.

סופרת כל דבר

אבל אני עושה שומרי משקל ושיטת הנקדות יש דברים שנספרים כאפס. ולכן ירקות מלפפון חמוץ ועוד דברים נספרים כאפס נקודות.

למעלה