מה אתן ממליצות ..??

נירה63

New member
מה אתן ממליצות ..??

קצת תזכורת...לפני כ-חודש קצת פחות נפרדתי מה...אהוב שלי...חשבתי אז שהוא מתנת אמצע החיים שלי...וטוב שהדברים נאמרו ונסגרו ונגמרו, כך חשבתי. היו טלפונים, וניתוק ש כמה ימים ואז...אתמולפתאום משום מקום החלטתי שאני רוצהלהתקשר ולגרום לו להגיע אלי הביתה באיזה יום השבוע. תשאלו למה? ככה! אני רוצה לראות איך הוא הולך על ארבע, איך בא לו ואני אשחק בו...ילדותי נכון??? נכון, אבל זה כנראה דורך לי על כל מיני יבלות.א זהו שהוא שאל אם יש לי משהו ואם יצאתי עם ...עניתי כמובן שכן הכרתי ונחמד לי וכו'...גם אמרתי שאני מאוד רוצה לפגוש ולחבק אותו, אוףףףףףףףףףףף למה אמרתי את זה למה??והבוקר קמתי עם תחושת בטן לא טובה, עצבנות משהו...איכס בפנים...

noa128

New member
מזכיר לי דיאטה...

במובן ה"מעידה" שעליה את מספרת, מעדת, התקשרת - אחר כך הרגשת עם זה רע. כבר התקדמות - בעבר זה הרגיש לך כמו הדבר הנכון לעשות, ולא עוד - עכשיו זה עושה לך רע - בשלב הבא כבר לא תתפתי אפילו להתקשר. לדעתי הרגשת ה"איכס" היא באינטואיציה שמאותתת לך שאת לא עושה כאן טוב לעצמך, שברצון הלגיטימי לנקמה מתוקה "לראות אותו על 4 מתחנן" באיש שגכרם לך כאב, את מסתכנת בהליכה אחורה למשהו שנחלצת ממנו בעמל רב, ואולי גם איזשהו יסור מצפון קטן על הפגנת החולשה. רק שכל אלה אנושיים לגמרי - ואני אומרת להביט קדימה, להמשיך לעבוד על הגמילה מהאיש לטובת עתיד טוב ונקי יותר לעצמך, ולהיות סלחנית יותר כלפי ה"מעידות" האלה, כי כמו שזה נראה מהצד, את בהחלט בתהליך של גמילה והתגברות על הסיפור הזה. וחוצמזה אל תשכחי שאנחנו כאן כדי לעזור ולחזק ברגע הבא של המשבר, ועוד יהיו - הדברים הטובים ביותר נקנים בעמל וכאב.

נירה63

New member
נועה המון תודות ,זה מחזק אותי מאוד.

במחשבה שנייה ושלישית זו מעידה, משום שינם געגעוים לפעמים לשיחות כאילו ואחרות ולגרום לו...לזחול על ארבע...אבל...זה סתם קשקוש ואני מוכרחה להביט קדימה כפי שכתבת ואת צודקת מאוד. אוקיי היום כבר טוב יותר...ושוב תודה.

כועסת?

טוב, כעס זה חלק מתהליך הגמילה. אבל מה הוא אשם? הוא תמיד אמר לך מה התנאים שלו לקשר, את היית זו שקיוותה שזה ישתנה, זה לא השתנה, אז בסוף קיבלת כוח לעזוב ולהתחיל דף חדש בחיים. ותראי כמה טוב לך! קחי בחשבון שהוא לא הלך על ארבע כשהייתם בקשר. זו את שהלכת על ארבע. עכשיו הוא שואל שאלות כי את מאפשרת לו. הוא בא מגבוה, זו את שמתחילה להתיישר. אל תשחקי איתו משחקי כוח כי לא בטוח שתנצחי. את כועסת? לכי לחדר כושר ותרביצי למכשירים. תשתמשי באנרגיות שלך למצוא מישהו שראוי לך ויעשה אותך מאושרת. ובזה אני תומכת, נירה'לה. מה את להגיד?

kisslali

New member
היי נירה

ההצתה שלי טיפה מאוחרת אבל לא היה לי זמן אתמול. רוצה להגיד לך שאם הייתי יכולה לשכנע אותך להרים לו עוד טלפון אחד ולהגיד לו עוד כמה שטויות זה היה עושה לך רק טוב, ולמה? כי את צריכה להרוס לעצמך את השביל בחזרה, לזרות עליו חתיכות של זכוכית שימנו ממך ללכת לשם וזהו. לנחמה אומר שכולנו עשינו ועושות זאת מפעם לפעם ותודה לאל שיש לנו חברות שמזכירות לנו שרע שם ושלא כדאי לחזור ואז אנחנו מתאפסות.... בפעם הבאה שבא לך לטלפון אליו תשלחי לי מסר, אולי אני בסביבה להזכיר לך למה לא לעשות את זה... נשיקות ללי

למעלה