מה אתן מבשלות לשבת?

אז ככה:

1. נקניקיות עם תפוחי אדמה בסיר ענק. 2. שניצלים + קוסקוס ומרק של קוסקוס. 3. עוגת קרמשניט. 4. קניתי עוד סלטים למקרר ואם ישאר לי כוח אני אעשה להם כרוב וגזר בתחמיץ. בתאבון. מתכון לכרוב וגזר: מרסקים כמות אדירה של גזר ומוסיפים 2 ראשי כרוב חתוכים דק. סוחטים מיץ מ-15 לימונים לפחות וכל המרבה הרי זה משובח. מוסיפים מלח, פלפל שחור ומעט סוכר. שופכים את כל הכבודה על הירקות ולמקרר. טעים ביותר יום למחרת שהירקות ספגו את הטעם.

אני מכינה הרבה כי טורפים את זה

אצלי. אני מגדלת קרניבורים שאוכלים כרוב וגזר בכמויות מסחריות. אז מה שיוצא לי מספיק כמעט לכל השבוע.

ואני...

פטורה מיום שישי, כי הילדים ובעלי אוכלים אצל ההורים שלו. לשבת בצהריים אכין חמין צימחוני(יאמייייי!!) עוגת גזר, אפיתי הרגע. ואכין גם את הקרמשניט של אמא של דפנה. והעמדתי סיר עם פול, בטח ישאר קצת-קצת גם לשבת.

לניר2

New member
אפשר לקבל את המתכון של הקרמשניט

בבקשה.

קונה שכבות מוכנות של בצק עלים שכבר אפוי. מסמנת עליו קוביות שיהיה קל יותר אח"ח לחתוך בלי שהקרם יברח. בקערה אני מערבבת 2 שמנת מתוקה , 2 אינסטנט פודינג וניל, 1 כוס חלב. מכניסה למקרר ליצוב לשעה. לוקחת מגש מניחה פלטה ראשונה ועליה קרם בנדיבות. שמה פלטה שניה ושוב קרם בנדיבות. פלטה שלישית ועליה בוזקת אבקת סוכר ומעל משפריצה יפה קרם קרמל מוכן. בתאבון.

למעלה