מה אתן חושבות?

ToryMaster

New member
מה אתן חושבות?

קרה לכן [חוץ מלפריאור
] שהתאהבתן במישהו, ומאוד קרץ לכן להתכרבל, ולדבר, וכל זה, אבל פשוט לא יכולתן לראות את עצמכן איתו במיטה? נכנסתי עכשיו למין תקופה שלא רק איתו זה לא קורה, אני פשוט לא מוצאת את עצמי נמשכת מינית ממש לאף בחור, מה שפעם היה קורה המון. חלקו עימי את הגיגיכן, אני לא ידועת אם אני מסוגלת להיכנס לקשר ולהרגיש מאכזבת כזאת ואיחס.

זה קרה לי בעבר

חשק מיני הוא עניין דינמי המשתנה מתקופה לתקופה. אין מה להיבהל ומאוד יכול להיות שבבוא הזמן תרצי להיכנס למיטה עם אותו בחור שבא לך לדבר ולהתכרבל איתו.

ToryMaster

New member
אני אל מפחדת מחוסר הרצון הזה

זה בא לי בטבעי, מעין השהייה של הרוח את המנגנון הביולוגי, כדי לאפשר לי קודם כל להתחבר כמו שצריך אל הפן של הילדות, התמימות, לפני שאני עוברת לשלב הבא [נערה, אישה/אימא, זקנה. אם תרצו]. מה שמטריד אותי זו ההשפעה של זה על הקשר.

black hock

New member
קרה לי

מין תקופה כזו
הזכרת לי משו שיכל להיות טוב ופשוט נהרס סתם לדעתי?מניסיוני?תתני לזה צאנס אבל בכל כולך ואם את חושבת שאת לא יכולה לתת את כולך עכשיו אז וותרי אבל אל תתפלאי אם גם הוא יעלם....

ToryMaster

New member
אני לא מתכננת לוותר

אני פשוט תוהה איך זה יכול להשפיע, האם הוא יהיה מוכן לקבל את זה, שלפחות בתור התחלה, אני פשוט לא מרגישה את התשוקה הזו כלפי אף אחד.

black hock

New member
תזהירי אותו מראש שקשה לך להתחבר

במהירות לאנשים (אפילו אם זה רק עכשיו) ושאת רוצה לקחת את החלק המיני ביחסים שלכם לאט לפחות בהתחלה שיתן לך ללכת בקצב שלך

ToryMaster

New member
שאמ

יש לי קצת מחסומים מנטליים, אני לא מסוגלת להעלות את הנושא, או לדבר עליו.

אז אין מה למהר

ממילא מדובר בתחילת קשר, כך שלרוב אין ציפיות לסקס. מה גם שבגילך זה נורמלי ומובן לקחת את הזמן לפני שנכנסים למיטה אם בכלל.

ToryMaster

New member
מה שנכון

אני רגילה לקשרים קודמים, שבהם פשוט רצתי כל כך מהר עם הכל... לאט זו מילת המפתח, נכון?
.

אני אישית מאוד מאמינה בלאט

הדברים הטובים בחיי הגיעו לאט. בסופו של דבר באמת אין לאן למהר. התקופה בין ההכרות לבין הסקס הראשון יכולה להיות תקופה קסומה מאוד.

tryme 2 m

New member
אומרים שעם החשק בא התיאבון...

לפעמים צריך להתחיל גם בלי חשק... אם אין לך בן זוג קבוע...מותר גם להתנזר קצת...לא יקרה כלום.

קרה לי כל כך הרבה פעמים!

אני חושבת שזה פשוט ההבדל בין ידיד לחבר... יצאתי עם המון בחורים שבכיף רציתי לחבק ולהתכרבל, אבל לא רציתי לנשק או שיגעו בי בצורה מינית. אני לא חושבת שזאת תקופה, אלא פשוט האדם... לא כל אדם שאנו פוגשים מושכך אותנו, וטוב שכך! ולפעמים לוקח זמן עד שמוצאים מישהו שכן מושך אותנו. עוד סיבה אפשרית לזה שיש לך הבדל בין עכשיו לבין איך שהיה קודם הוא שבגיל ההתבגרות ההורמונים מתרוצצים וכל בן-זכר ברחוב יכול להפעיל את קסמיו... אולי עכשיו ההורמונים קצת נרגעים להם?

ToryMaster

New member
אולי

אבל אני בת 17, משום מה קשה לי להאמין שההורמונים נרגעים כבר
. אני חושבת שמה שיש בינינו זה קצת יותר מידידות פשוטה, לא נראה לי שהמשיכה המינית [שקיימת שם, פשוט בלי הרצון לממש בשום צורה] היא שמבדילה בין ידיד לחבר.

למעלה